Cine stie?
In mod constant apare imaginea de mai jos si apoi dispare (culiseaza). Partea aiurea e ca NAV-ul nu este disabled dar acest mesaj se incapataneaza sa apara. Nu stiu cum sa il dibui.
www.marius.rdsor.ro/1/imagine1.jpg
Poate aveti idei.
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
Raspunsuri
adi2003 spune:
Off topic: cum faci poze asa clare la imaginea de pe monitor?
Poate ca daca incerci sa dezinstalezi Nortonul si apoi sa-l reinstalezi (fara a fi cuplat la net) reusesti. E doar o idee. Bafta!
Simina
album foto1 si album foto2
josefine spune:
eu zic sa il dezinstalezi de tot si sa iti instalezi PC-cillin, mult mai bun si mai eficient. NAV-ul foloseste multe resurse si ma da si rateuri din cand in cand. daca vrei sa ramai la NAV, prin opriuni sigur gasesti ceva care sa dezactiveze mesajele de atentionare.
_
"I'll make him an offer he cannot refuse"
razhore spune:
quote:
Originally posted by adi2003
Poate ca daca incerci sa dezinstalezi Nortonul si apoi sa-l reinstalezi (fara a fi cuplat la net) reusesti. E doar o idee. Bafta!
Simina
Cu print screen:)))))
josefine spune:
quote:
tot off-topic: exista optiunea de print screen, pe tastatura. dai un print screen si ai obtinut o imagine clara a monitorului, pe care o salvezi intr-un program de editare. cel mai simplu e paint-ul din windows.
_
marius spune:
Ceea ce ma scoate din sarite este ca nu e disabled. Apare mesajul ala si ma sacaie asa ca si fapt. Eu nu ma gandeam la NAV in sine desi e posibil. Poate il dau jos ca sa se odihneasca si pun fresh.
Marius Pernes
adi2003 spune:
quote:
Originally posted by josefinequote:
tot off-topic: exista optiunea de print screen, pe tastatura. dai un print screen si ai obtinut o imagine clara a monitorului, pe care o salvezi intr-un program de editare. cel mai simplu e paint-ul din windows.
_
Eu tot n-am reusit cu print screen-ul. Imi poti explica pas cu pas cum se face? Daca apas tasta asta nu se intampla nimic. Daca vreau sa salvez pagina imi salveaza html si nu jpg. Ce-am gresit?
Marius, scuze ca m-am bagat pe subiectul tau cu alte intrebari, dar dupa ce ma lamureste si pe mine cineva (ca-s in ceata cu print screen-ul) poti sa stergi mesajele mele off topic. Merci!
Simina
adda spune:
Apesi PrintScreen.
Intri in Paint (Start -> Programs -> Accesories -> Paint). Din meniul Edit selectezi Paste (sau apesi combinatia de taste CRTL+V). E posibil sa-ti apara mesajul "This picture is too large ..."; Dai "yes". Salvezi imaginea si gata.
Sper ca am fost explicita si ca o sa reusesti de data asta.
adi2003 spune:
Multumesc! Am reusit! Si de cand ma minunam eu cum altii pot avea imagini clare de pe monitor. N-am intrebat pana acum cum se face. Sunt asa de incantata ca stiu acum!
Simina
marius spune:
Da si cum tot e la moda photoshop prelucrezi cu el tot ce vrei. Tai, adaugi, scoti, pui, transformi... spor la joaca.
Marius Pernes
adi2003 spune:
Merci.
Ai reusit cu NAV-ul sau tot mai apare imaginea aia enervanta?
Simina