Bebelusi de martie - aprilie 2005 (50)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rp spune:

Buna seara tuturor!

Ligia, ma bucur ca a dormit scumpetea de Raducu si ai putut sa ne scrii. Foarte faina faza cu "mama", bravo lui. Cit priveste linguritele, noi am inceput diversificarea cu lingurita de silicon, dar de citeva zile am introdus in "circulatie" niste lingurite de plastic colorate, putin mai mici, cu care mi se pare ca maninca mai bine.

Anca Micaela, si eu tot astazi i-am dat biscuite prima data. Am profitat ca era si sotul meu acasa, ca singura mi-era frica, si a mincat cam 3/4 din el, nu s-a innecat, dar la final a inceput sa plinga. Cred ca s-a speriat ca inghite ceea ce ea credea ca e jucarie. Cu "mama" si mie imi face la fel: de cite ori ii repet "ma-ma" incepe sa rida si zice "tata".

Alessia, ma bucur ca te simti bine la petrecere.

Mamacita, bravo ca ai inceput cursurile. Pe linga faptul ca mai diversifici "activitatile" sint si folositoare, desi au doza lor de gargara.

Va pup pe toate si va doresc o noapte linistita.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/roxanapav03/my_photos

roxana si marutza (22.03.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_2803 spune:

Seara buna mamicute!

Multumesc tuturor pentru urarile de Mihail si Gavril.

Dupa cum va spuneam, toti membrii familiei erau gripati asa ca nu am putut iesi si am sarbatorit acasa. Am comandat mancare chinezeasca, am baut vin sine-am uitat la tv.
Laura s-a trezit pe 8.11 dimineata si a venit la noi in pat. Zice: mama, toata lumea iti da cadouri dar eu ... iti dau cadou un pup. Mi-a fost asa de draga ... Nu va pot descrie in cuvinte ce a fost in sufletul meu. I-am zis ca e cel mai frumos cadou pe care l-am primit pana acum si ca e foarte dulce. A fost asa de mandra ...

Fetele mele au ramas cu o tuse urata de la gripa, sunt ragusite si le curge nasul. Am fost ieri la GP si nu mi-a dat nici macar un sirop de tuse. A zis ca e o infectie virala, la gat si urechi, si o sa treaca dela sine. Daca cumva se simt mai rau sa merg inapoi.

Ieri Melissa s-a inecat cu biscuite, m-am speriat rau. Mi se parea ca nu mai are aer. Cand a inceput sa planga m-am bucurat ca e ok si respira.

Dragelor, voi va plangeti ca nu slabiti si eu nu sunt multumita ca slabesc prea repede si prea mult! De cand am inceput munca am slabit 4 kg. Am 52 acum. Nu mananc la timp, nopti dormite rau, oboseala ... asta e.

Claudia, Melissa (7 martie '05) & Laura (9 aprilie '01)
albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valenka spune:

Oanamc Vazut poze...Leti e o dulceatza...tare frumoase pozele din parc...imi place la nebunie cum papa iaurtul
Dantje Tare simpatic e Martijn! Superba masinuta !
Gabrianah Da' sotu' mai are loc in pat? Ca noi cind face Alex prea mult si prea des scandal il punem intre noi..si dormim cam chinuiti in trei...
Si eu l-as alapta pe Alex in somn, da' nu-mi vine la indemina alaptatul decat in sezut...
Ninocikap Oie..nu vroiam sa ti-l deochi.."Ptiu"...vezi de-aia cind doarme Alex mai bine..(adica nu ma trezeste tot la 2 ore sau mai des)... nici nu-mi vine sa povestesc..ca in noaptea urmatoare e de groaza
Am incercat ..incerc intotdeauna mai intai cu ceai, da' daca vrea el musai tzitzi nu am de ales..ca baga sirena..si ce-i culmea..imi sparge timpanele... da' ii tot timpu'cu ochii inchisi
DannaJ La Multi Ani Ranei!..sunt sigura ca tortul a fost un succes...
Mamacita Nu-i dau sa manince coaja tare de piine decat sub supraveghere si intotdeauna in pozitie cit mai aproape de verticala..Alex mai si inghite ce inmoaie si la cita saliva are..le-nmoaie surprinzator de repede...multe bucatele le scuipa pur si simplu...iar daca Doamne fereste se duc pe cai gresite ... de-aia are mamica ..si dr-ita pe deasupra ca sa-l ajute...asta se intimpla la inceput pina se obisnuieste cu mersul problemei Asa a fost la noi pina acum...
Alessia Ma bucur ca te distrezi..tine-o tot asa tare fain le-ai descris pe cucoane

Valenka si Alex(n.22.04.2005)
http://community.webshots.com/user/dumval

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Multumesc pentru galerie ligia,coco,ninocikapHai sa trec si eu pragul de 1000 mesaje;nu-mi vine sa cred,parca ieri intram la odisee,si inca eu am intrat efectiv destul de tarziu,pe la sfarsitul lui ianuarie,dupa ce va citisem vreo 2-3 luni,dar nu aveam timp nici sa rasuflu...Iar acum stau acasa numai cu Alexut;cei care ma cunosc nu pot sa creada ca am fost capabila sa ma dedic lui atata timp,fara sa ma intorc la serviciu,caci toti stiu cu ce placere imi practic meseria.partea care ma enerveaza este exact cea de gargara,cum zicea rp,adica sa merg la cursuri,sa tin cursuri,sa fac doctorate,masterate etc.Eu vreau pacienti si medicina,asta mi-am dorit,am ajuns printr-o asociatie de conjuncturi sa fac si altceva,dar intotdeauna am fost de parere ca,dupa ce iei o decizie,ai intrat in hora,trebuie sa joci.Hai ca bat campii offtopic rau.

Fetelor,multumesc ptr,sfaturile despre scaune,nu uitat ca Alex are 10,5 kg,chiar imi trebuie ceva solid!
ligia,superba faza cu "mama",abia astept sa-si curete si Alexut background-ul,ca face el ceva gen "mama"dar cu paraziti,cam cum spunea carmenduta,mi se pare(sau Valenka?),cu accent japonez
Si mie mi-a placut faza cu revelionul.Ieri va spuneam ca nu l-am mai sculat pt.baita caci tot asa,a adormit rapus la 21:45,dar s-a sculat la 4 si am "dantuit"pana la 5.
Calitatile de lider le mosteneste de la amandoi,editie revazuta si adaugita;fiecare nas isi are nasulsi noi ni l-am capatat!
ligia,eu folosesc si de silicon(sunt bune ca il mai "imping"cand uita ce face si adoarme cu mancarea in gura-la figurat)si de plastic,micute,rotunjite,mananca bine si cu acelea.
Mamici,cand prinsesem si eu curaj dupa relatarile voastre cu biscuitii si painea si incercarile reusite in urma discutiilor lansate ieri de mine pe tema asta,vine claudia si-mi da cu firma in cap,ca s-a inecat Melissa,asa ca iar mi-a pierit curajul
AcaMicaela,s-o tina Ema tot asa cu mancatul si nu dispera ca zice"tata":poate se trezeste si ea defecta de litera"t"intr-o dimineata,asa cum a facut Copilul Atomic al Simonei(nu stiu daca esti la curent cu aventurile lor)si in loc de "tata"a zis"caca"toata vara,de a murit bietul om de jena
rp,asa este,m-ai inteles foarte bine,chiar aveam nevoie sa-mi mai diversific nitel activitatile.ii prieste si lui Alex,m-am intors azi plina de dor si voie buna.

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Gata, revin...

Mamacita, pe biscuitii de aici scrie ca se pot da de la 7 luni NUMAI amestecati cu lapte, deci muiati. Apoi "natur" dupa ce copilul se tine asezat si maninca deja cu bucatele. Eu zic ca nu are rost sa te invinovatesti sau sa-ti spui ca n-ai facut suficient pentru Alex. Dupa 6 luni de somn pe apucate si muuuult program artistic in timpul zilei nu se poate sa nu fii incordata si cu nervii in pioneze. Eu cred ca-ti va prinde bine sa incepi cursurile, chiar daca n-o sa fie usor la inceput sa-l lasi pe Alexut. Asta o spun din proprie experienta, mie tare bine mi-a prins ca am inceput serviciul, seara aveam mai multa rabdare sa-i ascult tipetele lui Alex decit daca l-as fi auzit toata ziua.

Andira, nici doctorul meu nu a considerat ca am adus-o de pomana la control pe Julia dupa ce a cazut. Acuma sa va spun ce a patit nepotelul meu, nu ca sa va sperii, ci ca sa stiti ca se poate intimpla. El avea 1 an si 10 luni, era chiar in saptamina in care am nascut-o pe Julia. Era la asistenta maternala, fugea, a cazut si s-a lovit cam pe linga timpla. S-a speriat foarte tare si si-a pierdut cunostinta. Asistenta maternala l-a stropit cu apa, el s-a trezit, dar a reinceput sa plinga si iar a lesinat. Bineinteles, parintii alertati, pompierii chemati, directia spital. I-au facut radiografie, control, din fericire totul era OK, l-au tinut totusi o noapte acolo. Doctorii au zis ca se intimpla ca atunci cind un copil se sperie si plinge puternic sa-si piarda cunostinta.

Coco, eu am noroc de 2 copii care stau linistiti la taiatul unghiilor. Lui Alex ii place asa de mult ca-mi da si picioarele, chiar daca nu i le cer Pentru sfecla, cumnata-mea ii dadea copilului, pe la 7-8 luni, era coapta si mixata, se pare ca e foarte sanatoasa.

Ninocikap, ti-am vazut pozele, ce baiat mare si frumos ai, sa-ti traiasca!

Rrox, , imi aduc aminte de macaitul lui Donald si parca mi-o imaginez pe Ioana!!!

Danna_J, La Multi Ani pentru Rana, surioara Sarei! Ce bine ca se inteleg fratii intre ei. Scuza-ma daca sint indiscreta, de ce origine sint prenumele lor, ca nu le-am mai intilnit.

Caramella, ce multe stie sa faca Alicia!!! Nci pomeneala ca Julia sa faca "tai-tai".

Oanamc, Letita e o adevarat domnisoara, frumoasa, serioasa, cuminte!

Dantje, ce duuulceee e Martjin!

Si acuma sa va povestesc despre noi. Vineri a fost din nou zi libera aici, 11 noiembrie, comemorarea terminarii primului razbel mondial. Voiam sa plecam la mare, dar timpul nu era grozav si nu prea aveam chef sa facem 5 ore pe drum ca sa stam dupa aceea in acasa. Asa ca ieri am fost la soacra-mea la masa, astazi am iesit doar pina la supermarket-ul din colt, iar miine ne vin niste prieteni in vizita.
Spre deosebire de Alex cred ca Julia va merge in 4 labe, deja ia pozitia, dar nu e prea stabila. Incepe sa traga de jucariile lui frate-sau, ceea ce creaza conflicte. Lui Alex ii place sa-i dea el jucariile, dar, oroare, cum sa le ia Julia fara sa i le ceara?!!!

Mergi la inceput

Daca tot m-am facut "membru senior"am zis sa sarbatoresc cu un glow;la titulatura ma mai gandesc...
Nasoala faza ca nu au preview,iti incaseaza punctele si habar n-ai ce-ai capatat.

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Mamacita, imi pare rau ca te-am speriat, eu am spus doar ce mi s-a intamplat. Am inceput sa-i dau biscuite sa pape singura de o saptamana, pana ieri a fost totul ok.
grasunelului

doua printese

Mergi la inceput

Am crezut ca-mi fac si literele verzi!!!Acum m-am ales ca o toapa,cu albastru si verde

Alexandru,soarele nostru

Mergi la inceput

Aaaa, noi facem manichiura cand bebelusa doarme.

doua printese

Mergi la inceput

Marox,multumesc pentru sfaturi si pentru intelegere
Claudia,stai linistita,e normal sa ne povestim faze din care sa tragem o morala;e mai bine sa inveti din experienta altora decat sa traiesti tu toaaaate lucrurile neplacute.Poate pe unele le poti evita daca esti pus in garda...

Alexandru,soarele nostru

Mergi la inceput