La noi la Galati sa veniti ( 12 )
Raspunsuri - Pagina 3
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
liliac1 spune:
cookie Vezi sa nu fie vreun canin ceva! Noua cam asa ne-au iesit si tot cu temperatura si un pic de diaree
Liliana& Andra-Maria
Avem 2 ani
poze Andra Ghiberdica
vladhana spune:
Se pare ca Cookie e ocupata,azi nu a trecut pe aici si ma gandesc ca are probleme Sabinuta.Trimitem ganduri bune sa se faca mititica sanatoasa!
cookie spune:
Fetelor, am revenit!
Saru'mana de gandurile bune!
Am terminat cu nunta, cu ciorba de potroace...cu tot tacamul, uf!
Nunta a fost OK, insa foarte obositor, se vede ca mi-am pierdut antrenamentul
Cu Sabina am fost duminica dimineata la spital, medicul i-a vazut niste vezicule in gurita, nu parea foarte ingrijorat, ne-a dat doar antitermice, albastru de metil in gurita si trimitere la analize(sange, urina si exudat)
N-am putut face analizele atunci, pe motive de birocratie , asa ca le-am amanat...pentru cand isi va lua mami curaj...Tot de atunci fata a facut febra mare(acum a mai scazut), e scancita si miorlaita, face kk verde si cam...argilos, trage parturi intr-o veselie, parca o tot doare burtica...
Hai, ca ne-am plans o gramada!
Am facut programare si la medicul homeopat, sa vedem ce ne zice.
Vilma, ma surprinde ce ziceai de Puiu Stanciu...cred c-o fi evoluat in sens negativ de cand e la ProFM...el a fost DJ la noi la nunta si a facut o atmosfera de milioane, pe bune! Dar pe vremea aia era la Radio Galati...
Acum chiar realizez ce inseamna un DJ de meserie, am avut parte la nunta asta de manele(la care se dansa, frate, la greu!!!!) si muzica populara(asta e mai OK, dar in doze mici), un DJ mut si melodii repetate de doua-trei ori(lipsa de inspiratie?!)
Nu mai stiu ce sa va zic, intrebati-ma, ca imi plange asta mica si-mi amesteca gandurile(si mai sunt si cheauna de somn!)
vladhana spune:
Am pus poze noi cu Vlad de la tara si de sambata de la gratar.Va invit sa le vedeti!
Cookie,nu e bine deloc ca iese afara verde.Asa iesea si cand ai fost la spital?
cookie spune:
Hana, fata face kk verzui de ieri seara, am presupus ca de la ceaiul de menta.
Spune-mi daca stii ceva despre asta!
LauraFlo spune:
neata !
Cookie si eu cred ca e de la ceaiul de menta. Oricum ai spus ca te duci azi la pediatra si cred ca va fi in masura sa-ti dea explicatiile corecte.
Si eu vreau sa-i duc Daria azi kk si pipi la analize. Ieri plangea de fiecare data cand facea pipi, am dus-o la pediatra si mi-a spus ca e o inflamare datorita unui aliment-fruct sau alta combinatie nefasta, i-am facut bai de sezut cu ceai de musetel si galbenele ( si putin pelin ) de trei ori si vad ca i-a trecut, dar de atata balaceala am racit putin. I s-a infundat nasucul la un momont dat azi noapte, dar acum vad ca doarme fara probleme. Sper sa nu aiba vreo infectie urinara sau altceva de genul.
O zi buna iubitelor !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mara95/mara95.jpg)
mara95 spune:
Bine v-am descoperit!
Desi stau pe forum de timp indelungat, nu am stiut ca existati.
Sunt o viitoare mamica, cred ca de decembrie, daca lucrurile decurg cum trebuie. Locuiesc in Braila si va pot da informatii despre ceea ce vreti sa stiti(daca le cunosc).
Am citit despre planurile voastre de cumparaturi.
Magazinele Hermosa sunt doua: unul pe bd. M. Eminescu(fosta Republicii), langa el existand un alt magazin cu lucruri dragute si nu prea scumpe, aduse de la fabricile din Moldova(cred ca de acolo ati cumparat costumul), si un altul pe bd Calarasi, dincolo de primarie. Mai departe de el, la 200 m se afla si magazinul Elvira, cu croitorie proprie, ce are modele deosebite, desi un pic mai scumpe.
Sper sa va fi fost de folos.
Mara 35+
vilma spune:
Cookie, atentie la ceaiul de menta, daca ajungi la doc. homeopat sa-i spui de toate medicamentele si ceaiurile pe care i le-ai dat pana acum, unele sunt contraindicate cand se administreaza remedii homeop.
Si ai mei au racit, in sfarsit, ca se tot "chinuiau" de ceva vreme. M-au tusit as-noapte super!
Trebuie sa fiu mai scurta azi la scris, ca ma grabesc, sorry.
Va pup, sa aveti o zi perfecta!
Vilma, Anca (4 ani) si Tudor (1 an si ceva)
alinam spune:
neata! se pare ca vladut a dat startul la raceli.... e super matait si s-a invatat in brate.
Alina si bb Vlad (25.09.2005)