La noi la Galati sa veniti ( 12 )
![](images/user_woman.png)
Poftiti va rog !
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50508" target="_blank">cap.4
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51655&whichpage=10" target="_blank">cap.5
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53389&whichpage=1" target="_blank">cap.6
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54649&whichpage=1" target="_blank">cap.7
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56275&whichpage=1" target="_blank">cap.8
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57593" target="_blank">cap.9
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58736" target="_blank">cap.10
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60551&whichpage=1" target="_blank">cap.11
Doamnele din Galati:
AlinaM proaspata mamica a lui Vlad
Almy proaspata mamica a Eleniei
Liliac mamica de Andra Maria (29.09.2003)
Korinna de STEFAN OCTAVIAN ( 31.05.2003 ) si de MIHAI ( 25.09.1996 )
Cookie de SABINA IOANA ( 24.12.2004 )
ElizaMiron de VLAD TUDOR ( 03.01.2001 )
Hanavlad de VLAD CRISTIAN (01.03.2004 )
Liliana29S de DAN MIHAI (15.06.2004)
LauraFlo de DARIA ( 15.03.2004 )
Verutza de DALIAN BOGDAN( 1.12.2000 ) si de ALINA DIANA ( 8.04.2003 )
Vilma de ANCA (27.04.2001) si de TUDOR ( 11.12.2003)
Dinedana de ANTONIA (30.09.2003)
Ele de ANA DENISA (26.10.2004)
Lauraspeedy de LAVINIA (04.03.2005)
DanaBoeru : lucreaza la proiectul
Delphin de Sebastien (07.06.2003)
Dana_Danen de bebelusa si scolarita
Dana _Iulia de Vlad Stefan [/url]( 19.10.2004 )
Gitana de Tania
Av_crina de Beatrix (29.08.2005)
Poze cu noi: aici aici si aici
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-[blue]APRILIE 2004
Raspunsuri
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
alinam spune:
neata! ce ceata, ce urat e afara ... noi trebuie sa iesim sa imi iau ceva de imbracat pentru botez .
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
vilma spune:
Buna dimineata! Cafeaua de sambata e cea mai buna.
Am si eu o nunta azi, incerc sa incropesc o toaleta cat de cat. Mi-a ramas inima la un costum pe care l-am vazut ieri in micro 19, la un magazin de pe partea cu spitalul, dar, pe cat e de frumos, pe atat de scump. Mi-as dori sa ajung si eu in Braila la niste magazine, dar nu stiu cand, poate mai prin decembrie, cu ocazia sarbatorilor de iarna.
Va doresc we placut si multa sanatate la puiuti! Cookie, daca ai nevoie de nr de tel al lui madam Vedes, imi spui.
Vilma, Anca (4 ani) si Tudor (1 an si ceva)
vladhana spune:
Salut!
Laura,multumesc pentru lamuriri!
Cookie,Vlad a adormit seara dintotdeauna singurel.Eu il pun in pat,inchid lumina si usa si el adoarme fara probleme.Pana la doua luni adormea si ziua,dar la doua luni au inceput colicele si-l linisteam usor pe picioare.S-a invatat asa si abia la un an si trei luni m-am hotarat sa-l dezvat de leganat.Am incercat vreo doua zile sa ma asez cu el in pat,sa stau langa el,dar avea furnici in fundulet,nu se putea hotari pe ce perna sa doarma,ma mangaia,imi scotea ochii...Asa ca l-am pus in patut si am iesit din camera si el a adormit singur.Draperiile trase,ca sa fie semi-intuneric si nani fara probleme.Nu a plans niciodata la culcare,acum ii spun ca mergem sa facem nani si el ii da un pup lui tati,ii spune pa si singur se indreapta spre dormitor.Asta probabil se datoreaza si faptului ca orele de somn au fost intotdeauna respectate.Daca am intarziat zece minute dintr-un anumit motiv si-a luat singur perna si ma anunta:nani,sau isi canta "nani nani,pui".Cred ca m-am lungit cam mult.
lauraspeedy spune:
Salutare!
Cookie, si fii-mea a avut o perioada cand nu mai vroia sa manance nimic: nici lapte,nici mancare solida, nimic, nimic. Ba, cand incercam sa o pacalesc, imi voma tot. Scazuse si in greutate. Doctorita pediatra mi-a recomandat sa-i dau Pikovit (o lingurita pe zi). Ei, de cand i-am dat Pikovitul,fii-mea nu mai face mofturi la mancare, ba din contra, cand ii este foame face scandal pana ajung cu mancarea la ea. Aaaa, si i-am schimbat formula de lapte: pana la sase luni i-am dat Humana, apoi am trecut-o pe Milumil 2, pe care il harpaleste cat ai clipi. lauraspeedy
LauraFlo spune:
Tati s-a dus cu copila in dormitor sa faca nani , iar eu m-am apucat de facut mancare ( dimineata ne-am plimbat prin magazine ).
Cookie sa va distrati maine si sa aveti vreme frumoasa !
Vilma sa te distrezi si tu la nunta de diseara. Nu vrei sa mergem marti la Braila ? Dimineata cred ca ar trebui sa mergem, fiind magazin la poarta fabricii precis se inchide la 4. De fapt ar trebui sa asteptam sa se duca Eliza ( nu ne iei si pe noi ?) luni si sa ne spuna ce marfa este.
Ma duc la bucatarie.
Week end placut !
Album MARTIE-APRILIE 2004
alinam spune:
nu am gasit nimik sa-mi plaka in magazine....sau mai bine zis sa imi si vina, la vox am gasit un super costum, normal ca marimea maxima 42, la laudatul dolce vita la fel ce mi-a plakut nu era matimea mea..... ce ma fak??? am gasit un costum cu pantalon si maiue negru de voal si un sacouas alb cu buline negre...... 5 mil.... ce ziceti merg bulinele seara???
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
cookie spune:
Alina...de ce sa nu mearga bulinele?
Mie-mi plac oricand...daca vrei sa dai atata, al tau este!
Vilma, distractie placuta la nunta!
Telefonul dr. Vedes l-am gasit cu un search pe forum, il am deci tot de la tine
Am sunat-o aseara, dar mi-a spus ca e plecata din localitate si se intoarce tocmai luni dupa-amiaza.
Din pacate, lucrurile se cam precipita, fata mea a facut acum si febra 38 si maine dimineata ma duc cu ea la spital la doctorul pediatru. Nu am idee ce poate fi
LauraFlo spune:
Cookie imi pare tare rau ca Sabinutei ii este rau. Poate a aflat ca vreti s-o lasati singurica maine seara si incearca sa va faca s-o luati cu voi ? Sper sa nu fie nimic grav !
Alina cand aveti botezul ? Spor la cumaparaturi !
Copila mea si acum doarme !
Album MARTIE-APRILIE 2004
vladhana spune:
Cookie,imi pare rau ca Sabina e bolnavioara.De asta nu vroia mititca sa manance;te-ai uitat in gatul ei?
Alina,cand e botezul? Nu ai timp sa dai o fuga in Braila? V-am zis ca am fost in Hermosa si am vazut numai lucruri frumoase,iar langa el mai era un magazin cu hainute de ocazie,mai scumpe e drept,dar f.f.frumoase.