Bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (55)
Raspunsuri - Pagina 4
strunfita spune:
Crinuta, tu ii faci baie lui Rayan in perioada asta cand ii curge nasul? Ca si Bogdan e mucos, si nu stiu daca sa-i fac baie sau nu. Deocamdata azi l-am sters doar cu un scutec.
Carmina si Bogdan (04.02.2005)
Pozele noastre
crinuta spune:
Da Strunfita, ii fac baie, dar la 2 zile.
El nu are alte simptome, asa ca eu zic ca e ok.
Crinuta si
Rayan
Shobo spune:
crinuta, eu i-am dat lui Codrin peste - salau - file de salau proaspat, de la Cora. i-a placut, ii voi lua saptaminal cite o portie de acum am zis. i l-am fiert cam 45min dar eu sint cam obsedata de fiert bine bine orice carne, asa ca le cam fierb...
si l-am pasat in piureul de legume pe care il papa zilnic la prinz si am tocat niste patrunjel pe care il bag apoi tot la pasat. de fapt de ceva zile ii bag patrunjel proaspat in piure zilnic. si papa cu maaaare placere.
fiindca nu stiu multe despre pesti eu am zis sa incep cu peste alb, ca la carte si de aceea am luat salau. voi mai cauta si cod daca e, insa salaul a fost ff bun. si imi place ca la Cora scriu aia perfect pe eticheta cind a fost transat pestele si cind expira, adica a 2-a zi si la ce ora exact
, ceea ce imi convine de minune...
desi pretul e enorm... 422.000 kg, dar fiindca iau doar 70-80g ma costa doar 35mii maxim pt o zi/sapt.
eeeee, acelasi file de salau l-am vazut si la pescaria din colt cu doar 200mii
dar pot sa stiu eu ca e proaspat, numai cind ii vad fata vinzatorului si.......................
dau sa fug!!!
pupici
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Codrin
Ubi spune:
Alina - sa stii ca si Alex a mea a fost figuranta de vreo 2 ori - nu vroia sa bea laptele de seara. Era agitata si refuza cu indarjire bibe. Dar dupa ce a atipit, i-am dat bibe si a mancat aproape tot.
Azi de exemplu nu stiu ce a avut ca nici laptele de dimineata si nici fructele de la 10 nu le-a vrut. In scimb la pranz si la ora 5 a mancat cam 250-300g. Dimineata nu mi-a luat decat juma de biscuite si putin iaurt. Or avea si ei mofturile lor...
www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/
Amaya spune:
Ubi, asa este...au si ei toane si toane, dar nu cred ca fetita Alinei are toane fiindca ei ii dispare pe zi ce trece mai rau pofta de mancare...
Alina, ai fost cu bebelina la doctor sa-i faca niste analize? macar asa pentru linistea ta...sa dea Domnul sa nu fie nimic si sa fie ea doar intr-o perioada de fitze de supermodel, dar macar sa te linistesti tu si sa stii sigur ca nu e nici o problema.
Eu i-am mutat lui Andrei legumele la ora 11 si fructele la 16 si mananca mult mai bine, i-am mai introdus si un iaurtel mic la ora 18, asa ca un desert intre mese...sunt tare multumita...sper intr-o saptamana doua sa putem sa trecem la variatiuni cu legumele ca sa ne apropiem de mancare adevarata, dar mai intai trebuie sa trec de etapa in care ii scot cerealele din piureul de legume (ca doar asa le-a acceptat)...of, piticii astia sunt adevarate incercari pentru imaginatia noastra.
Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
www.desprecopii.com/forum/classDetail.asp?id=2763" target="_blank">Cu ce se ocupa sotul meu!
catiflo spune:
Buna fetele, am intrat si eu la repezeala sa va spun ca sintem bine, nu ne plingem de lipsa poftei de mincare, dimpotriva, baloteaza ca spartul. Ieri am fost la ziua cuiva si a mincat o pulpa de pui la gratar (l-au luat in primire o mamica + bunica si l-au indopat), mincarea lui speciala de bebe pe care au o pregatesc cu multe eforturi o cam refuza, prefera mincare de-a noastra. I-am dat si o gurita de aluat de la tort ca a poftit ...
Dinti tot 2, bale cit cuprinde, noaptea se trezeste de 3-4 ori, uneori il linistesc intr-o secunda, alteori tre sa il calmez cu panadol, altfel avem noapte alba.
Noi avem doua intilniri de Craciun cu mamicile, vineri seara mergem numai noi la un restaurant si taticii stau acasa cu odraslele, iar pe la sfirsitul lunii facem cu totii un picnic in parc.
Va pup,
Florina & baby Gabe (04 feb 2005 )
Pozele noastre
Megg spune:
Buna fetelor,
Noi i-am dat peste fetei , nu numai fiert ci si la cuptor.
numai putzin.
Citeam de cateva saptamani bune ca bebeii au probleme ca le curge nasul si ne-am lovit si noi de asta acum o saptamana si de atunci tot asha. Noroc ca intre timp a invatat sa stea mai cumintzica... i-am pus niste picaturi in nas (cate 1 in fiecare nara) adr nu mai stiu ce, ca nu respira copilul deloc pe nas si plangea, nu putea sa doarma... si karvol la culcare, pe langa perna.
Cu petrecerea de Craciun eu nu stiu daca vom fi in Bucuresti sau in Alexandria si cum ne impartim zilele libere, asha ca nu ma trec pe listutza. ![]()
http://community.webshots.com/user/megg2005
Megg si bb Mara
Lali spune:
Adita, imi pare tare rau sa aud ca aveti probleme. Va doresc multa sanatate, tu esti o mamica cu experienta, te vei descurca !
Oana, multumesc de aprecieri, a fost intr-adevar o vacanta de vis. La anul mergem cu tot cu puiul la Lido di Jesolo, ca au o plaja superba iar hotelul are o multime de facilitati (gratuite) pentru copii mici: scaune inalte de masa, cazare si masa gratuita pana la 2 ani, piscina incalzita, loc de joaca Chicco cu tobogan, casuta si hinta, etc. Ce face Seb ? Cum va descurcati cu noile restrictii ?
Crinuta, eu ii dau o data pe saptamana peste, file de salau. Il fierb si il dau cu piure de cartofi si cu legume albe care merg oricum cu pestele. Ii place maxim!
Lali si Dragos (27 decembrie 2004)
"Daca ii judeci pe oameni, nu mai ai timp sa ii iubesti " Maica Tereza
tomasa spune:
Coraly, legumele le fac super simplu, de altfel cred ca am mai povestit. Pur si simplu le coc in cuptorul normal, cu tot cu coaja. Spal bine cartoful intreg, la fel si sfecla, apoi le bag la cuptor si le las cam o ora. Eu ii fac un cartof mic o data si cumpar tot mini-sfecla, ca sa se coaca repede. Le intep cu furculita si asa ma prind cand s-au facut, le scot cand sunt moi si furculita intra usor. Dovleacul il tai in doua si ii fac o jumatate o data, la fel, copt, fara sa adaug nimic. Cand sunt gata le pasez la blender si adaug putin ulei. Lui ii place mai putin sfecla si mai mult combinatia cartof cu dovleac.
Adita, imi pare rau ca Nectarie e bolnavior. Sanatate multa!
Alina Maria, ma bucur mult ca ti-am putut fi de folos. Fii optimista te rog si o sa vezi ca iese din nou soarele! 
Gabry, tu esti bine? Hai, mai da si tu un semn de viata daca poti si ai chef sa vorbesti cu cineva.
Ubi, felicitari pt. intarcat. Bravo voua ca ati reusit sa deveniti independente asa usor.
Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)
tomasa spune:
Liviana, eu despre respectiva tinctura nu stiu nimic, imi pare rau. De altfel nu prea le am cu tratamentele naturiste.
Gabiu, am tot iesit in parc, probabil nu ne-am nimerit ca ore. Lasa ca ne mai dam mesaje de acum. Si te rog sa nu-l mai descrii pe Stefan astfel ca ma supar pe tine si chiar nu e cazul. Eu care-l cunosc, iti zic ca nu ai motive de ingrijorare, e un baietel superb! Ca sa nu mai spun cuminte, fata de al meu. Pupici.
Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)