Bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (55)
Raspunsuri - Pagina 10
strunfita spune:
Dupa cum va mai spuneam, azi dimineata Bogdan avea 37.9 temperatura luata in fundulet. La 13.00, avea 37.8. Soacra-mea i-a pus un supozitor Paracetamol.
Dupamasa am fost la pediatra, copilul nu pare sa aiba nimic, un picut de rosu in gat, dar ca de obicei, ca el e tot timpul un pic rosu in gat. Si acum avem 2 variante:
1. s-a suprainfectat de la mucii pe care ii are de o saptamana, caz in care trebuie sa-i dam antibiotic 
2. ii ies dintii de sus - e gingia un pic umflata, dar nu se vad cum ar iesi azi-maine.
La 19.15 avea 38.2 temperatura luata in fundulet. I-am dat Nurofen (la sfatul doctoritei).
La voi au facut copiii febra de la dinti? Si daca da, chiar cand au iesit, sau se poate sa faca febra inainte.
Crinuta, casnicie fericita!
Gabry, ma bucur ca sunteti mai bine!
Carmina si Bogdan (04.02.2005)
Pozele noastre
adita spune:
Strunfita,nu-i mare problema cu trezitul noaptea, fiindca nu dureaza prea mult. Elena se trezeste, scartaie putin, isi ia biberonul si adoarme la loc intr-un minut. si cu Nectarie la fel, adoarme imediat daca ii dau sa suga, dar pt asta a trebuit sa-l iau cu mine in pat, ceea ce ma cam nemultumeste, dar n-am avut ce face ca altfel nu puteam rezista
Crinuta, felicitari. inca multi ani fericiti de acum inainte. eu citisem intr-o carte ca e bine sa-i luam copilului temperatura cateva zile la rand, cand e sanatos, ca sa ne dam seama care e temperatura lui obisnuita, fiindca ceea ce pt un copil poate fi stare subfebrila, pt altul poate fi temperatura lui normala. in legatura cu giardia, eu stiu ca cel mai sigur e antigenul giardia, de care zicea Amaya ca a facut. la coprocultura poate sa nu iasa, chiar daca are
mamica de trei copilasi
: Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)
adita spune:
Strunfita, la noi nu s-a intamplat sa faca copiii febra de la dinti, dar stiu ca se poate sa faca putina febra din cauza asta
mamica de trei copilasi
: Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)
Amaya spune:
Crinuta, daca o sa aiba nevoie de fier incerc alte metode prin care sa-l asimileze, dar nu-i distrug stomacelul din cauza asta. Mai ales ca o sa-i spun pediatrei sa-i faca analize de sange si nu-i mai dau nimic asa doar fiindca "ar trebui"...
Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
www.desprecopii.com/forum/classDetail.asp?id=2763" target="_blank">Cu ce se ocupa sotul meu!
lavinia345 spune:
Si Natalia a facut febra inainte sa-i iasa dintisorii.Si de mancat mananca bucatele,se descurca bine cu biscuitii si painea,covrigii sunt pe departe preferatii ei,grisinele.Azi a papat orez cu pui,la cuptor.Si mananca cam tot ce mananc si eu,e tare curioasa sa incerce orice.In rest ma termina,ma suprasolicita,cum ma vede trebuie musai s-o iau in brate.O sa incerc s-o intarc zilele astea,am luat o cutie de lapte praf si o sa-i fac din el,la sfatul medicului din Ro o sa incep sa-i dau cu lingurita pana se obisnuieste cu el si apoi cu bibe.Cica o sa-mi ia in medie 10 zile pana accepta laptele praf.Asa ca-mi trebuie rabdare si perseverenta.Dar nu mai pot sa stau cu sanii pe afara toata noaptea.
Pupici!
Lavinia si Natalia(17.01.05)
http://community.webshots.com/user/lavinia171 http://community.webshots.com/user/lavinia285
lavinia345 spune:
Ah sa nu uit.Am mai citit cate ceva din urma dar nu am timp sa recuperez tot.
Ubi stiu ca sotul tau e din Mangalia,chiar il stiu din vedere,am fost in acelasi liceu,ii cunosc pe unii din fostii lui colegi mai bine.Ti-am mai scris eu un mesaj pe aceasta tema in vara dar probabil ca nu l-ai citit.
Leta am vazut o poza cu tine si cu fetitza in revista Unica din noiembrie.![]()
Lavinia si Natalia(17.01.05)
http://community.webshots.com/user/lavinia171 http://community.webshots.com/user/lavinia285
gabi.i spune:
Buna dimineata!
Ce faceti mai fetelor?Nu s-a trezit nimeni.
Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE
gabi.i spune:
Gabry stii cumva niste siteuri din Italia unde se pot comanda produse pt copii.Saptama viitoare vine socra mea in tara si as vrea sa ma documentez putin ca sa-i zic ce sa-mi aduca.
Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE
adana spune:
Neatza mamici si bebici
Eu am intrat sa va spun ca azi dimineatza cind ne-am trezit era o zapada de vreo 10 cm afara si ningea,cu toate ca aseara la meteo au spus ca va fi soare azi
Sint curioasa cum va reactiona Sebastian cind il voi scoate afara:tre sa mearga sosu sa cumpere sanie ca nu avem