Oradea (6)
Raspunsuri - Pagina 15
adi2003 spune:
Eu abia astept sa merg marti la ultima serbare de Craciun a mamei la gradinita.
Of...de cate ori spun ultima...ultimul...ma intristez. Dar oare ce-o fi in sufletul ei?
gabibarta spune:
of, Simina, cred ca e dureros pt. ea... sigur vrea sa se pensioneze? Si noi ne pregatim de serbari, sper sa fie o.k.
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi Lili
adi2003 spune:
Gabi, mama trebuie sa se pensioneze la 01.07.2006. Asta e. Oricat isi mai doreste sa stea in mijlocul copiilor de la gradinita, nu se mai poate.
Sanatoasa sa fie. Asta-i cel mai important.
marius spune:
Noi avem serbare maine cu junioara... prima ei serbare. Ce emotionata e daca ati sti?
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
gabibarta spune:
Marius, va tinem pumnii!!! Sper sa fie o.k.!!!
Simina, stiu cum e, ca si mama mea si-a primit scrisorica de la inspectorat cand avea 57 de ani, insa ea a avut noroc ca a mai gasit post de suplinitor inca 3 ani, de atunci nu a mai avut posibilitate sa predea, dar si-a gasit de lucru in alta parte, cateva ore/zi, plus mai alearga dupa copiii mei. Intr-un fel e obositor pt. ea, insa mai bine asa decat sa se plictiseasca singura acasa.
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi Lili
szivarvany spune:
Sunt cu draci ca`mi tre` 100 de euro, atata ajung cu o sanie bengoasa cu spatar de ma Selgros ei bine, nu-i am si sunt asa de suparata
Simina - o iau io pe mama ta sa educe o bezmetica, ce fain ar fi, atatea ar putea invata de la ea Faceti o gradi micuta particulara, cu program de 1-2 ore pentru cativa copii nebunatici
Astept poze de la serbari !!! !!! !!!
_
Daria & Giulia (2004 08 16)
VENITI LA BAZAR SA-L AJUTAM PE ALEX !
Sarbatori fericite !
Supercopiii iulie/august 2004
marius spune:
Mey nu fii asa ... o sanie mai obisnuita nu ar merge?
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro