Oradea (6)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Bun venit Menna !!!

Gabi - Lili este mortal de simpaticaaa !!!

Adi - daca`ti iei aparat bengos sa-mi zici de unde. :-)

Noi suntem bine, iesim in fiecarea seara in frig, ca`i fain, d`aia dar in centru inca nu am ajuns, dar intentionez diseara Sa vad io cum conving poporu`

O duminica frumoasa va dorim !!!

_
Daria & Giulia (2004 08 16)
VENITI LA BAZAR SA-L AJUTAM PE ALEX !
Sarbatori fericite !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Daria, anul asta nu-mi iau alt aparat foto, doar studiez si eu modelele pentru la anul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

Bine v-am gasit pe toti !

Menna

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions, and not upon our circumstances. ."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Da Menna ai dreptate ai nimerit e vorba de tatal meu. Cand ai terminat?
Adi2003 dai o inghetata, na!

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

quote:
Originally posted by marius

Oricand, cu placere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaM spune:

Marius, da' pe mine ma mai stii? Am fost colegi de facultate, ti-a mai zis si Simina de mine...
Uite-ma aici cu Simina si o beiusanca, Cristina:
http://community.webshots.com/photo/519504214/519510632HveZpH
Sunt cea bruneta, din stanga Siminei...

Mergi la inceput

quote:

Da Menna ai dreptate ai nimerit e vorba de tatal meu. Cand ai terminat?

Marius Pernes

Am terminat in 1997. A trecut ceva vreme de atunci... imediat am intalnirea de 10 ani.

Menna

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions, and not upon our circumstances. ."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Ce profil?

Marius Pernes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyMcBeal spune:

Mamagiuliei,vad ca nimeni nu ti-a raspuns despre Clubul Mamarutelor.
Da' esti in urma cu stirile,ca-i 15o.ooo lei,indiferent cat sta copilul,e deschis doar dupa-masa (cred ca de la 4 pana la 9).Copiii se distreaza bine,ca au topogan cu bile (ca la McDonald),casuta gonflabila,de sarit (fiica-mea ii zice bam-bam) - astea intr-o camera,jucarii si mini-topogan - intr-o camaruta si o salita pentru petreceri,baie (curata).Mie mi s-a parut cam mic locul.Si pentru o ora cat am timp de stat cu cea mare,mi se pare mult 150.000.Pentru petreceri,preturile mi se par aiurea de tot.

Mergi la inceput

quote:

Ce profil?

Marius Pernes

Profil chimie alimentara, daca bine tin minte ...oricum un profil care nu-mi foloseste de nici o culoare si este total opus fata de ce fac eu acum.
Niciodata n-am suportat liceul si faptul ca trebuit sa ajung acolo din dorinta parintilor mei, dar anii din liceu ii regret,pt ca au fost frumosi

Se la vie

Menna

Mergi la inceput