Oradea (6)
Raspunsuri - Pagina 10
rainbow spune:
Buna la toti oradenii !!!
Din paste in craciun mai reusesc si eu sa postez cite ceva, dar de citit citesc mai des....nu foarte...dar imi face placere sa stiu ca citesc despre mamici si puitzi cu care sigur ne-am intersectat si noi prin parcul de la Artima sau poate chiar am schimbat si vorbe. Prea des nu am mai ajuns in ultimul timp prin parcul de la artima pt ca ultimul incident din parc m-a determinat sa nu-l mai frecventez. Remus a fost trintit la pamint si lovit cu bicicleta de unul dintre baieteii din parc si am fost tare suparata. Rezultatul a fost un cucui urias pe fruntea bietului meu pui si plingind mi-a spus ca nu mai vrea sa vina niciodata la artima...sa mergem in parcul de la biserica....si m-am executat. Acolo e mai liniste si pace...si mai putine incidente.
Mama Giuliei....te-am gasit si pe culinar.ro :) ....vad ca te pricepi :)...imi era ceva cunoscut Daria, Oradea...si atunci am facut legatura :). Apropo de bradut artificial...si pe mine ma bate gindul..ca tot e mai rentabil daca stai sa te gindesti doar ca...mirosul de brad mi-ar lipsi. Am vazut ultima oferta de metro si era ceva brad la 1.80 parca cu aprox 90 ron...erau si mai mici. Nu stiu nici eu ce sa fac.
La sanius am fost anul trecut eu cu puiul meu pe pirtia de la Artima si era inebunit de fericire...desi avea doar 1 ani si 7 luni tipa si el ca si copii mai mari : Pirtieeeee !!!!!...era un dulce, dar pe mine m-a terminat: sus- jos...si-s tare micutza si mi-e greu sa tot trag de el :).
Cadou de Craciu i-am luat deja de la Weber ( depozitul de jucarii) un sac de box cu manusi ca sa scap si eu ca imi tot boxeaza dosul cu manusile de bucatarie si o sa mai iau o carte de povesti...tre sa ma uit si prin lotus. De M Nicolae i-am luat printre altele si un arc (dintr-un plastic incasabil- pina la proba contrarie ) cu sageti cu ventuze si acum e in extaz ca e si el luptator ca Legolas. Si ca urmare a fericirii in noaptea asta a trebuit sa dormim printre 3 ustensile de razboi : arcul-noua azhizitite-, sabia de cavaler si coada unui ciocan mare de plastic-ca doar coada a mai ramas de el ...am dormit.....MINUNAT :),,,,dar de cite ori am incercat sa i le iau din minute ma trezeam si il gaseam din nou cu altceva :)))). Asa ca i-am dat pace si am dormit cum am putut.
Ei....asta e ...ce sa fac...ca doar nu degeaba e el pui de hun cu apucaturi de razboinic in shaua calului :))))
Adi2003 sint superbe florile tale :)....inainte de a-l avea pe Remus, pasiunea mea erau florile..si aveam multe. Ei...de cind il am pe teror-horor-hun-tatar, florile mele au fost triate cu succes...spre bucuria sotului.. Nu mai am timp de el si nu le mai pot ingriji, dar mi-ar place tare mult sa o pot face din nou. Si nu ma pot abtine sa nu casc ochii prin vitrinele florariilor.
Marius, LA MULTI ANI !!!!!....si vezi...fa sa nu mai iei nuieluse pe spinare :))
Apropo...cu Remus trec acum printr-o perioada exasperanta: nu vrea sa ne mai asculte deloc....zice uneori "Bine mama " dar face cum vrea el, sau varianta 2 : nici macar nu reactioneaza. A devenit cam isteric si a ajuns sa ma dispere cu urletele lui. Ce sa mai spun despre a-mi face cumparaturile cu el....wow...o adevaranta aventura ..nu stiu cum sa mai fug din magazin de rusine si de privirile acuzatoare si deranjate ale casierelor :( .
Insa, una dintre marile bucurii a lui Remus este sa avem musafiri... cred ca il incinta faptul ca este in centrul atentiei...dar pe mine ma dispera cind depaseste limitele bunului simt si devine prea increzut.
Acum va las si va pup pe toti oradenii si sper ca intr-una din zile sa ne intilnim.
Ioana si puiul razboinic Remus
szivarvany spune:
Ioane, hat welcome si p`aici ! (cu ce nick pe culi ?) In ce zona stati, poate ne intersectam prin pacruclet, desi noi suntem pasari de noapte
Unde este Weber ??? Io n-am auzit de asta si sunt interesata :-)
Cu bradu` ... votam pe cel artificial si sper sa-l luam saptamana asta + o saniuta.
Cati ani are Remus , ca este tare nazdravan :-)
Mercedes - cand ni vedem ???
Marius -
Simina, Gabi - pupacionesuri si voua !
_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
VENITI LA BAZAR SA-L AJUTAM PE ALEX !
Sarbatori fericite !
Supercopiii iulie/august 2004
lilach spune:
Poate cineva sa-mi de-a detalii despre Facultatea de Medicina din Oradea, adica Farmacologie, cum se fac inscrierile, cum e recunoscuta facultatea, preturi...totul pentru studenti straini.
Va multumesc anticipat.
"Un sfirsit e un inceput..."
ella&com.
"Un sfirsit e un inceput..."
ella&com.
AllyMcBeal spune:
Si eu vreau sa stiu de Weber:unde e,daca se vand si en detaile etc.
Si cine vede in oras saniuta (de doi puradei) cu spatar (ca-s mici) si detasabil (ca vor creste) sa dea de stire.Aici!
szivarvany spune:
Saniuta dintr`asta cu spatar detasabil am vazut io la Selgros, da` nu retin pretu`.
Unde-i Weber ???
_
Sarbatori fericite !
gabibarta spune:
Weber: Sucevei nr.14, langa fosta Sc. generala 8.
Lilach: http://www.uoradea.ro/romanian/topic/28/Facultatea$de$Medicina$si$Farmacie.html
Ioana, sa-ti traiaasca nazdravanul! Nu te speria daca nu te asculta, e specific varstei Nu dureaza mult, zic desteptii, insa eu tot astept, sigur la 8-9 ani inca dureaza, si inca nu a intrat cel mare in pubertate
Felicitari Primariei pt. pachetele de Mos Nicolae. A fost un gest tare frumos din partea lor!
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi Lili
Mercedes spune:
mamagiuliei- azi oricand dupa ora 15, astept telefonul tau
Biei ia iesit primul dintisor la implinirea celor sase luni
Pentru bebei ati facut vaccinul rujeolic?
rainbow spune:
Mama de Giulia,da Weber e la adresa data de Gabi, ceva mai jos de Tiger Amira pe Sucevei. Scrie mare cu verde pe perete WEBER DEPOZIT DE JUCARII, RECHIZITE...ETC. Au preturi rezonabile si varietate destul de mare...zic eu. Dar e bine sa stii ziua in care primesc marfa ca se goleste rapid, pt ca de acolo se aprovizioneaza multe magazine..chiar si Lotus super market. Spor la cumparaturi.
Remus are 2 ani si 7 luni :). Ieri ne-am inteles bine...nu ne-am certat. Adevarul e ca daca nu fac nimic altceva decit sa ma ocup de el, sa-mi fac program doar cu el, plimbare, joaca, totul e in regula, ne intelegem perfect. Insa daca incerc sa fac una alta prin casa...e vai si amar si jale...asta micu isi gaseste niste preocupari dezastruoase, distrugatoare si galagioase de ma timpreste...si atunci incep nervii si scandalul, eu zic una el face alta...si tot asa. Si normal ca trebuie sa rezolv si prin casa treburile, ca vrea, ca nu vrea Remus.
Pasari de noapte sintem si noi, ca doar nu am cum sa ma plimb cu el decit dupa ora 17 cind ajung acasa. Si aseara intre 19-20 ne plimbam ca 2 huhurezi pe bulevardul Dacia si admiram luminitele din toate vitrinele...e fascinat de ele.
Noi stam chiar pe Dacia, vis-a-vis de Dandeli, peste Asiban.
V-am pupat
rainbow spune:
Merciiii Gabi...se pare ca taurasii astia is chiar taurasi :)))...isi utilizeaza la greu cornitele :)))) .Remus e din 4.05.2003
szivarvany spune:
Sar`na de raspunsuri, tre` sa ajung io la depozitu` asta, oare e deschis SAMBATA ???
Mercedes - io am numa` o problema - nu pot decat pe la 19, e bine pentru tine asa ? O iau pe Giulia in carucior si fugim unde zici tu si e mai aproape de tine, ok ???
_
Sarbatori fericite !