Copilasi de noiembrie-decembrie 2004 (90)
Raspunsuri - Pagina 8
paxela spune:
quote:
Originally posted by Madachan
Buna seara!
Sunt suparata,iar nu mi-a mancat mai nimic.
RALUCA, te rog mult spune-mi si mie cat inseamna un sfert de portie de Peritol?Ca vreau sa incep sa-i dau si eu.
Mada si Edisor mic
http://photos.yahoo.com/madachan2002
eu i-am dat lui silviu cate 2 ml seara, dar repet intreaba doctorul peritolul are ca efecte adverse pofta de manmcare si nici decum nu este pt asta, iar pe langa asta mai are si alte efecte adverse urate, nu se prea recomanda, dr mea de fam zice ca in timp afecteaza nustiu ce la creier
, de exemplu eu i-am dat cam acum o luna jumate si acum am vrut sa ii dau iar ca nu mananca nimic si raspunsul ei si al pediatrei a fos NU asa ca nu stiu ce sa zic mai bine incearca intai ceva vitamine ceva naturist si ca ultima varianta peritolulnoua ni-la dat dupa 2 luni in care nu luase nici macar un gram

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
raluca.gabriela spune:
quote:
Originally posted by Madachan
Buna seara!
Sunt suparata,iar nu mi-a mancat mai nimic.
RALUCA, te rog mult spune-mi si mie cat inseamna un sfert de portie de Peritol?Ca vreau sa incep sa-i dau si eu.
Mada si Edisor mic
http://photos.yahoo.com/madachan2002
Madachan, eu nu ii dau Peritol ci Pikovit, intrucat Peitolul ii da si stare de somnolenta. Maria mea doarme bine si chiar daca n-ar dormi, nu sunt de acord cu blegeala sau somnul indus la copii. Pikovitul se da la copiii de un an de doua ori cate 5 ml. Eu ii dau o data, la masa de fructe, 2.5, ca sa aiba chef la pranz. Si are!
POZELE MAMARUTZEI
mamica de Mamaruta
Bobita spune:

sarbatoritilor Ilinca (ana69us),Victor(Vivian),Daria + Dennis(Didutza),Medeea Teodora(Auras80 ),Dragos Andrei(Cassandra) la implinirea unui anisor, sa aveti sanatate si fericire.
[red]

Alexander(Mikimi) la implinirea celor 11 luni.
Bobita spune:
Mada, asadar si ginerele meu s-a molipsit probabil de la mandra mea.
Dar ce are pojar, adica rujeola, sau pojarel, adica rubeola?
Nu il forta cu mincarea, ia-l incet, mai mult lapte zilele astea. Si mare atentie, Amina dupa rubeola a si racit de la sora-sa a luat.
Onitza sa ne traiesti si a mea mezina la fel. Pentru rubeola nu iti trebuie tratament, doar antitermice pina apare eruptia si nu mai face febra. In rest il imbraci gros si in culoare rosie sa iasa toate bubele la suprafata.
Sabina, de unde sti ca galbenusul fiert bine isi pierde din proprietati? Eu stiu de la o asistenta urmatorul lucru: pentru a nu contine microbi, vezi salmonela, oul trebuie fiert in clocot 30 minute. Si eu numai asa i-am dat Mariutzei pina la 4 ani, iar acum Aminitzei la fel.
Roserb, refacere rapida.
Pentru pofta de mincare si nu numai, noua medicul ne-a recomandat Sana Sol, o sticla intreaga, 3 ml/zi.
impreuna spune:
quote:
Originally posted by bits
si sa va spun ultimul progres:cand il intreb"vreiii?" imi raspunde cu DAAAAAAAA,iar eu mama nebuna la 4 dimineatza cand ii dau un bibe il intreb in soapta "vreeeiii?" iar copilul mai mult adormit decat treaz raspunde "da" dar scurt si sec si mi-e atat de drag ca l-as musca.....
octy,KEN(1nov 2004)
A mea l-a luat pe NU in brate. Dar nu il pronunta, doar scutura din cap cat poate de tare si nu se mai opreste pana oboseste. Indiferent de ce intrebare ii pun (daca vrea sa manance, daca ma iubeste, daca vrea la plimbare, ...:)
Sunt niste scumpi copiii astia cand pricep ce le spui dar nu stiu sa se exprime.

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara
impreuna spune:
Onitza
si multi ani fericiti alaturi de familia ta! 
Gandacelu cum te mai simti cu spatele, ti-ai revenit? Mai trebuie sa stai in pat? Mai ai probleme dupa ce ai fost la calcator? Ca ma tenteaza si pe mine ideea...
Fetele eu am inceput perioada de intarcare, mai am foarte putin lapte si acum nu stiu ce-i mai bine, sa o trec pe lapte praf sau lapte de vaca (din comert)? Ca deocamdata ea le bea pe amandoua fara probleme, insa nu stiu care ar fi cea mai buna solutie. Ma puteti lumina si pe mine?

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara
monica-elizabet spune:
buna dimineatza fetele
si noi tot la faza cu NU suntem...adica mai precis(na...ca nu-sh cum sa scriu) iii si da din cap ca nu vrea....la orice intrebare( vrei papa, ma iubesti, imi dai un pupic) si raaaadeee...ca o hotomana mica ce este.
ai vostri copilasi stau pe olitza? fac kk in ea?constient sau prindeti voi momentul?
ruxi desi il vede pe alex ca sta pe oltiza fuge de ea de zici ca e o gaura maaare si urata
...avem vreo 3 bucati olite care de care mai frumoasa si mai atragatoare si nu vrea pe nici una.
cand ii vine kk...fuge si se ascunde undeva, face in picioare, sta sprijinita de ceva si apoi dintr-o data o vezi ca se inroseste semn ca deja e gataaa!!!!...prea tarziu sa o mai prinzi si sa o mai pui pe oala. eu nu vreau sa o fortez...asa am facut si cu alex...pe la 1 an si jumate a facut dar am auzit ca fetitzele ar face mai devreme....![]()
va pup
pe toate si pe bbelasi
, urez la multi ani sarbatoritilor de azi care implinesc 1 anishor medeea teodora si dragos andrei
, sa creasca mari si sanatosi.
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
Bobita spune:
NE LAUDAM: Amina face NUUUUU din cap dar cu directie, adica daca nu vrea mincare, ceai sau nu vrea o jucarie
si ne mai laudam cu cei 24 cm cu care am crescut, avem deci 72 cm
andreap spune:
Buna dimineata...nici macar nu incerc sa tin pasul cu boi..se vede ca am lipsit atatea zile
..recuperez insa in timpul saptamanii
.
Cassandra,Auras,"la multi nai"puiutilor vostri,sa creasca mari,sanatosi si norocosi!
Noi in WE asta am fost fara tati,care a venit abia aseara sa ne vada,drept care Mariuca l-a strigat non-stop.Si cand l-a vazut aseara,s-a dus la el in brate si dupa 30 secunde voia tot la mine..."Pai atunci de ce l-ai tot strigat?".....In schimb am fost cu bunica...rasfat mare!
Fata mea inmvata pe zi ce trece tot mai multe,uneori raman
de ce stie sa faca;aduce papucii sa ne incalte,deschide toate usile s avada daca nu cumva e cineva ascuns,se trezeste si ia telecomanda si face exact gestul pe care-l vede la mine cand dau drumul la TV....ce mai,ma minunez pe zi ce trece.Cu vorbitul stam mai prost,mama,tata,ham.as(de la ars)..apa..cam atat!
Am schimbat si laptele,am trecut pe Nestle Jr,dar abbia o fac seara dupa baita sa bea ceva-ceva,maxim 200ml.....
.Asta e!
In schimb pentru prima data am reusit performanta ca la prnaz sa manance un castronas de piure cu un ciocanel(maricel...)de pui!
..
Onitza,da' de ce"la multi ani"Ioanelor????Eu sunt
...am ratat cadouri??????Sper ca Paulica e mult mai bine
Va lsa,nu va mai plictisesc cu amanunte
..ne mai auzim!
POZE
MARIUCA 1 ANISOR!
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
cassandra spune:
Buna ziua tuturor mamicilor si, deja, tuturor copilasilor,
Va multumim din suflet pentru urarile facute puiutului meu Dragos si uram tuturor copilasilor care au implinit deja venerabila varsta de 1 anisor sa creasca mari, frumosi si mintosi si sa fie fericiti alaturi de parintii lor . La multi ani si pentru Medeea Teodora (Auras)sa cresti mare si frumoasa alaturi de mami si de tati!
Noi nu am mai postat de mult timp desi am fost foarte constiinciosi la capitolul citit si suntem la curent cu toate progresele si nazdravaniile puiutilor DC.
Dragos e un dragalas foc mai ales cand da vehement din cap ca sa spuna NU sau cand merge cu burtica inainte ca un soldatel sau cand vine sa ma muste sau cand zambeste sau cand doarme....Ce mai, e dragalas tot timpul chiar si cand tipa si arunca jucariile pe jos de nervi
. E o mare fericire sa il vad cum creste si nu imi vine sa cred cat de repede a trecut timpul.
va pupam dulce si promitem sa mai trimitem vesti despre noi cat mai curand ca sa nu ne uitati.
Alexandra, mami lui Dragos