Constanta la apel (55)
Raspunsuri - Pagina 14
CRIXIA spune:
Xandra, ai devenit MAMICA! Felicitari! Sa fiti sanatosi aman...trei!
Figuelle, la locul de joaca am fost pentru prima data joi seara, dar speram sa mergem tot in cursul saptamanii. Vorbim
elly_b spune:
neata la toata lumea
hmm ... ma gandeam eu ca trebuie sa fie satul de vacanta 
jone, dupa cum vezi ce e afara ... si eu ca toata lumea o sa stau in casa 
fetelor daca va spun cat a dormit gaga mic dupa plimbarea de ieri nu va vine sa credeti: 14h. a adormit la 18:00 si s-a trezit de dimineata la 8:00. si acum doarme iar 
ma gandeam ieri pe 22, 23:00 ca trebuie sa se trezeasca si mi-era frica ca nu mai reusesc sa o adorm pana pe la 3. dar se pare ca bb tine cu mine
pt mamicile care au bb-i. la farmacie la help net, nu stiu daca la toate, dar la aia de mega image sigur au vigantol. eu i-am luat deja 2 flacoane ca nu ii place deloc vit D3. mi-a spus farmacista ca dupa lotul asta iar o sa fie o mare pauza de vigantol.
acestea fiind spuse, va doresc un we placut in ciuda vremii de afara
mami de
annelies(30.06.2005)
nastasie spune:
fetelor, mai dati-mi amanuntte despre locul de joaca de langa mondial.e si dumminica?ca maine daca ploua am vrea sa mergem acolo.e vreo limita de varsta?unde e exact?
albumul meu
nepotelele mele
adriana&
razvan 01.11.2004
roxanaz spune:
ziua buna!
felicitari Xandra!!! speram ca esti bine si asteptam sa ne scrii!
Dana, da, asa e. dar cum de ai aflat? sau urmaresti atent reclamele?![]()
Ela draga mea nu te supara pe mine.....pur si simplu ai fost simpatica. si spor la prestat, mai ales ca e si perioada buna....si succes! 
Ely dragutze aventurile voastre...mi-ai placut cu borcansele "destul de ok"![]()
ai grija sa fie ok de tot!
Crix, saru mana de informare, acusi m-am prins. poate ajungem si noi p-acolo....cu toate ca io nu poci sa stau locului in amenajarile astea....ca sunt cu okii in 4 pe Pat care tre sa se catere el in cine stie ce minune...sa fie ca si copiii mari!
Jone robotul tau e un moulinex? ce prostie.....chiar ca ar trebui sa ti-l schimbe!sincera sa fiu noi am avut un electrician care ne-a aranjat instalatia in apartament....dar nu am nr lui. poate dau de el zilele astea si ti-l comunic.
Tania....rinita ta e alergica? ca daca da...chiar n-ai ce-i face, in afara de simptomatice. stii placa - aer umed in casa si temperatura constanta.
Loreen i-ai dat romergan Deliei ca sa doarma? e posibil sa nu isi faca efectul, sa stii. tu ai incredere in medciul ei? ma gandeam sa mergi cu ea si l altul...ptr o a doua opinie...(daca ai facut=o deja....sorry ca te bat la cap!
) cu mancatu'...nu-sh ce sa zic...o fi fotomodel din nastere....ca din astea am mai azuit si la unii dintre colegii de generatie ai lui Pat.
iepurele meu s-a trezit iar la 6.30...cu o limbarita...si o voce...asa ca l-am invitat la noi in dormitor sa ne explice mai bine ce vrea sa zica.....a stat fro 5 minute si cand a vazut ca suntem adormiti si nepriceputi s-a carat la jucariile lui.....![]()
acu a adormit, lucru care e o noutate.....n-a mai dormit de dimineatza de vreo 4 luni!
gata, ma duc sa imi mai fac o cafea ca m-am intins....ca o placinta!
pup tuturor!
mav spune:
Neatza!
Andra, felicitari!!! 
Sa-ti traiasca baietelul (cum il cheama?), sa fiti sanatosi si norocosi!!!! Asteptam povestea nasterii si impresii de... mamica proaspata!

Vic &
Sebi (04.02.2004)
roxanaz spune:
iata ce fac mama si cpuliu in casa...plictisindu-se! http://community.webshots.com/photo/495395514/507360400gSiule
mav spune:
Va rog sa poftiti la urmatorul capitol:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62244
Tatiana, scuza-ma ca nu te-am sunat! M-am simtit rau zilele astea, dupa operatie....
Elly_b, bine ati venit! V-am trecut in listuta. N-am retinut, cum te numesti?
Vic &
Sebi (04.02.2004)