Constanta la apel (55)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Xandra, da, am nascut cu Rusa, cu cezariana. Am incercat si o nastere normala, bb n-a vrut sa iasa si m-a bagat de urgenta la operatie. Si asa, pe nepregatite tot a facut o treaba excelenta. Si conditiile de la saloanele lui sunt super, am fost foarte multumita. Sa te inarmezi totusi cu bacnote de 50 mii si cu pachete de tigari pentru asistente(iesi mai ieftina asa). Am si eu o pediatra de care sunt foarte multumita, a venit acasa cand am adus-o pe Alex de la spital si acum mergem lunar la ea pentru control. O sun de cate ori am nevoie de lamuriri si imi raspunde cu placere. E tanara si tare dragutza, poti sa vorbesti orice cu ea. O sa-ti trimit PM cu numele si nr. ei de telefon.
Elly, iti trimit si tie, este aceasi pediatra de care spunea si Crixia, ea mi-a recomandat-o. Daca vrei sa iesi la plimbare, noi cam in fiecare zi iesim la pitici. Si azi am fost si ne-a prins potopul, noroc ca am husa de ploaie la carutz si Alex dormea. Am ajuns acasa ciuciulete.

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Cornelia, dar ce ti-a zis doctora sa faci tu? ce sa-i spui? ce sa-i faci?
acum sa nu rizi de mine, dar este show-ul ala a lui Dr Phil, care s-a desprins de Oprah acum citiva ani.
nu mai stiu care era problema copilului pe care o dezbateau dar mi-am adus aminte ca o sfatuia pe mamica sa faca cu copilu lucruri exclusive , adica : " mami si Maria fac acum ... " ptr ca Maria e mare si intelege si poate ... timp exclusiv ptr acel copil care se simte neglijat, si mai ales timp in care i se explica cit e de special, cum "acele lucruri" numai el le poate face ca-i asa mare si destept. ca Stefan e mic, el nu intelege. intelegi? ca la cum ma exprim eu probabil ca nu prea pricepi ce-ti spun. timp exclusiv si al unui parinte si al celuilalt.
ma gindeam chiar sa-i scriu un mail cu problema ta dar mi-e ca o fac degeaba, ca de ajuns la emisiunea lui, nu ajungi, asa ca lui de unde-i ies bani?! de ce sa raspunda atunci...?!

multa sanatate la toti muciosii mici! si la toata lumea in general!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Fetelor, ce intuneric e afara! Vara, vara, unde esti?

Nu ziceti nimic de intalnire?...hai ca vine week-end-ul...eu fac prajituri!

Mada si minunea Sofia Maria, 12.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Buna, ce mai faceti? In sfarsit am si eu timp sa intru pe DC.
Elly_b, bine ai venit, sper sa te acomodezi repede in C-ta. D-rei tale.
Cornelia, ai copil receptiv ce mai. Sper ca sedintele sa aiba efecte rapide, si multa rabdare.
Xandra, nastere usoara. Si eu am nascut tot la 6, dar am stat in salon cu 4 paturi si bb langa mine. Era bine ca mai schimbam impresii cu celelalte proaspete mamici. Te si asteptam vesti despre tine si .
Azi Alex, in timp ce facea "gimnastica" (capul in jos si fundul in sus) s-a dat peste cap, a facut o fata ca nu stia ce s-a intamplat cu ea. A mai incercat apoi, dar nu i-a mai reusit .

poze cu noi

Camelia & Alexandra Elena (27 feb 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Ma mai bag si eu in seama...ma mai tineti minte?!

Jone,Elly asteptati-ma si pe mine la plimbareli ca intr-o saptamana doua ma mut in zona...
Si chiar pe jos pana in Piata Grivitei?!...Pai nu sta Delia in carucior nici impuscata,atata drum...

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Hei, Loreen, bine ai revenit!tie si frumoaselor tare! Ce face Bianca, se bucura de greva? Tu vrei intalnire?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

nici alex a mea nu statea in carucior dar acum are un costum de fas ca nu poate sa se miste [D] asha ca e cuminte cumintica.

jo si alexandra

jurnal
pierdut manual de instructiuni ptr cresterea copilului!cine il gaseste sa il traduca din limba bebeilor in limba mamicilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Mada iti dai seama ce delir era pe capul lu' fii-mea cea mare ca s-a prelungit vacanta...A lalait-o pana miercurea asta cand suplinitoarea i-a chemat la scoala ca sa nu recupereze sambata...
Si eu am apucat in liceu o greva de genul asta si numai draci aveam ca eram in prag de examen si nema profesori...
Ne-ntalnim da cum si cand...sa nu se suprapuna cu mutatul la care am ajuns sa visez ...ca realitate nu mai trag sperante sa fie...

Jone e bine ca sta totusi...A mea scrofita cred ca nici batuta nu sta ...

Astia de la Congaz sunt niste porci ordinari...am proiect,instalatie facuta din august si azi ii zic lui barbate-miu ca eventual peste o luna ne da drumul la gaz pe teava ca sunt foarte ocupati...Adica vor sa-mi zica mie ca de sarbatori ei fac racordari...Sa-i zica lu'mutu...ca la noi de cand lumea si pamantu' de Craciun nu se face nimic...asa ca va trebui sa ma mut cu copilasii intr-o hruba neincalzita si fara apa calda...Apai numai in Romania se poate intampla una ca asta...

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Loreen, imi pare rau de probleme cu gazele. Stiu ca nu e frumos ce spun, dar nu se poate face nimic cu niste extra-money, dati cui trebuie(ca doar suntem in Ro si asa merg treburile, din pacate)...

Noi maine mergem sa facem vaccinul ROR. Luni seara am terminat tratamentul cu Ospen(antibiotic). Ce stiti, mamicute, a trecut destul timp de la incetarea tratamentului? Dr de familie zice ca da, insa ea e disperata sa ii faca vaccinul asta odata, ne bate la cap de o luna cu el, asa ca nu pun mare baza pe ce zice ea!
(Roxa, daca esti prin zona, poate imi zici si tu doo vorbe...please!)

Mergi la inceput

Tatiana, eu fiind libera zilele astea si Sofi in majoritatea timpului la bunici, cam stau pe aici, pe DC. Maine si noi facem Priorix-ul. Poate apare Roxana sa ne lamureasca...maine dupa vaccin suntem libere, o iau acasa de la mama, asa ca daca ai timp, poate ne vedem dupa ora 17, ce zici?(ea de obicei doarme pana pe la ora 16).Mai intra si tu pe Messenger, ca eu il tin deschis .Pupicei. Sper sa reusim sa ne intalnim maine!

Mergi la inceput