bataia la copii (2)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

Vreau si eu un sfat. Am doi baieti Bogdan - 5 ani si Vlad - 2 ani; Bogdan este agitat si de cand s-a nascut fratele lui este mult mai rau, foarte gelos. Se mai joaca si impreuna, singuri in camera, dar de obicei dupa 5 minute este scandal, se cearta, Bogdan ii ia jucariile sau Vlad ii stica lego lui Bogdan. Si uite asa este este in fiecare zi, nu mai stiu cum sa-i potolesc, sunt mai linistiti doar daca stam unul din noi cu ei, dar si atunci trebuie sa intervenim in disputele lor. Daca avem doua lucruri identice Bogdan alege primul, dar apoi i se pare ca al lui Vlad este altfel, mai mare, mai bun, mai frumos. Amandoi sunt foarte incapatanati, cu personalitate puternica, cateodata nu mai stiu cum sa-i mai stapanesc, ii mai pedepsesc, dar cu Vlad mai greu pt. ca nu intelege. De batut nu-i batem, de tipat nu tipam, incercam sa le explicam de fiecare data cu cat mai mult calm (cateodata este foarte greu, dar incercam sa ne controlam).
Vreau un sfat!

Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
http://community.webshots.com/user/mcrmiki
Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

incercati sa le explicati ce mult conteaza sa se iubeasca. cea mai importanta este iubirea . nimic nu se compara cu legatura de sange. eu uite, adult fiind, ma sprijin pe sora mea, macar cu un sfat , daca nu cu altceva. e foarte bine ca ati facut 2 copii. sa lupte pentru ei, sa se sprijine, sa se distreze , sa se bucure... impreuna. eu nu am luat decizia asta, am doar 1 copilas si vad ca i se cuvin lui toate, e egoist deja.

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput