cauterizare sau tratament???

cauterizare sau tratament??? | Autor: CristinnaP

Link direct la acest mesaj

Va rog frumos, imi spune cineva, din experienta proprie sau a altora, daca pt o mica ectopie pe col cu C2 se recomanda cauterizare sau tratament? Intreb pt. ca mi-au fost date aceste doua alternative la clinici diferite si nu stiu ce sa fac...programasem cauterizarea pe 18.
Care e mai indicata?

Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns konsuella spune:

Eu zic sa o cauterizezi ,pt ca ea se va agrava si se va mari totodata.Eu am facut doua cauterizari in Ro din cauza unei rani pe colul uterin.Am tot ignorat-o pana la un moment dat.Asa ca mergi la dr si el te va sfatui ce-i mai bine pt tine.Multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Eu am facut cauterizare si totul e bine..asa esti sigur macar k se va vindeca.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Am avut si eu rana pe col, dar la mine a trecut prin tratament; vezi si ce spune medicul ginecolog, eu stiu ca se incearca intai un tratament si daca nu se vindeca se face cauterizarea, depinde si de cat de extinsa este rana

Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

Am incercat tratament un an de zile si tot degeaba, bani cheltuiti, ba toate medicamentele mi-au facut mai rau, in sensul ca incercam sa tratez cervicita, luam antibiotice si de la antibiotice faceam candida. ASa ca dupa un an tot la cauterizare am ajuns. Interventia a durat fix 10 minute, nu am simtit nimic si in max o luna eram vindecata.

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinnaP spune:

Va multumesc, fetelor!
Adevarul e ca oricum as fi facut cauterizare, e si programata...numai ca voiam sa stiu sigur indicatiile, pt. ca rana e foarte mica si n-am vrut sa ma trezesc cu complicatii in urma interventiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinnaP spune:

Gata..am facut-o si acum pare OK. Astept sa vad cum se prezinta la controlul de 2 saptamani.

Mergi la inceput