Bebelusi de mai-iunie 2005 (29)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Mercedes wuauuuw ce de bani! Iti pumnii in 16 nov. Inca o intrebare: ati dat loco sau in capitala?
Gusta dar n-ai zis nimic de starea ta, cum iti e azi?
Gusta, las'ca nu-ti vine Beatrix in casa, da-o incolo de curatenie, e duminica si d-zeu s-a odihnit duminica (asta-i scuza mea perfecta cand n-am chef sa fac nimic duminica)

Eli, Bianca & Andreas

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Elisor starea mea este la fel umflata si cum imi zice tati cu burta care mi se duce printre picioare asa rezist pe baricate.

Aici nu sunt prea multi care tin cont ca e duminica .Am ramas ca la masini straine camd am vazut ca vecina impletea ,se aude aspiratorul duminica de spalat sa numai spun ca e sport national .Asa ca eu nu ma bag eu zic asa azi ma odihnesc si de maine o sa vad daca o sa pot.Nu asa ca sunt nesimtita rau.

Marilena mamic de Marut mic
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/album?.dir=b959&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos aici putet vedea cele mai noi poze ale lui mara cu tati la gradina zoologica cu capra.

Marilena mamic de Marut mic
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

elisor- loco am dat - se da loco daca sunt mai mult de 100 de <pretendenti>
examenul se da din 7 materii -ideea e sa iei cel putin 6 la fiecare materie si media finala sa fie min 7
test grila 80% studii de caz 20%
asta ca sa te imbarbatez pentru la anul
ce dulcc e bebe cu ochelarii si ce ochi frumosi are!
Bia mea a trecut de la ochii olbastri la o nuanta de verde si cred ca se indreapata spre caprui din pacate...
Eu trageam sperante ca va mosteni ochii mamei mele dar nu a fost sa fie - macar atata sa fi avut de la mama mea( a decedat acum 13 ani)
Hai ca va las ca ma apuca iar tristetea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Daca ar fi fost fetita pe Andrei l-ar fi chemat Maria. Taica-su are o slabiciune pentru numele asta, imi amintesc ca in prima zi cind ne-am cunoscut mi-a zis ca el vrea o fetita pe care sa o cheme Maria. N-a fost sa fie de data asta. In seara cind am aflat ca o sa fie baiat am facut o lista de nume care sa ne placa la amandoi, nu prea lunga de altfel (Andrei, Bogdan, Cristian, Octavian, Radu, Stefan). Prima varianta fusese Andrei Bogdan iar in final a ramas Andrei-Stefan. Andrei a fost cel care ne-a placut la amandoi, iar Stefan mai mult de mine. Bunicile oricum ii zic Stefanita Iar eu ii zic pufului in toate felurile, Andrei cel mai putin deocamdata

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Poze mai noi cu Andrei
Pozele cele mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Hai sa vin si eu cu povestea numelui

Numele copiilor nostri au fost hotarate cu vreo 10 ani in urma, cu mult inainte de a ne pune problema casatoriei sau a copiilor. Daca era fetita urma sa fie Iulia Elena si daca era baiat Sergiu.

Pentru al doilea nume ne-am hotarat in spital, cand am zis ca parca ar merge sa aiba si un nume de sfant. Oscilam intre Andrei si Mihai, si a ramas Mihai.

Gusta, ce-ai avut cu tati de i-ai taiat capul din poze?

Va pupam,

Lili si Sergiu (11.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

LA MULTI ANI! sarbatoritilor de azi.

Sa fiti sanatosi si veseli FILIP STEFAN (Androix), DARIA IRENE (Mamaruta), PATRICK (New Mami), BIANCA (Elisor)

Azi David a mancat iaurt. S-a strambat la inceput, dar i-am adaugat cereale si nelipsitul lapte si l-a acceptat. De la un timp insa mananca mai putina crema de legume. Sper ca n-o sa-l tina mult.

In legatura cu potiunile pentru par, eu m-am dat cu solutie cu petrol de la Gerovital. Am auzit ca ar fi buna si m-am hotarat sa o incerc si eu. Miroase destul de tare, dar...
Mai fetelor trebuie sa slabesc ca daca o tin asa o sa ajung la multe kg in plus. Am ramas cu 5 peste cele dinainte de sarcina. De fapt nu am ramas cu 5, am pus 3 in ultimele 3 saptamani. Am descarcat si eu Montignacul, dar sta acolo pe masa si atat...
In rest, nu am chef de nimic, sunt intr-o pasa nu prea buna, dar sper ca sa treaca mai repede. Ma opresc ca sa nu v-o induc si voua.

Margott

http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Gata facui si mancarica pentru next week,acuma pot sa stau creanga calare pe net...

Gusta cu cea mai mare placere iti trimit oala cu ciorba,poate te face bine si nu te mai doare nimic...
Da' sa stii ca si eu shtricalesc(tricotez) duminica,spal ,fac curat,ma pardon sotu'face curat...ce-i drept dupa 12 cand iese popa din biserica...In timpul saptamanii n-am timp,sambata e zi de frecangeala...asa ca ne-am scos cu duminica...
A papat capra capu'lui tati...nu-i tati nicaieri in poze!

Elisor faini ochelari da' mai faini ochii lui Bia...superbi...
E scump alopexy asta?Ca sa stiu ca oricum sunt in faliment de cand cu casa...

Mercedes las' ca beau eu si pentru Gusta cand afli rezultatele...iar pe 16 tinem pumnii si...picioarele daca e cazul...Bravo tie ca eu n-as mai pune mana pe carte nici batuta...Cand o aud pe fii-mea ca n-are chef o inteleg asa de bine,da' binenteles ca nu-i arat ca altfel se duce naibii totul...

Cand eram insarcinata cu Bianca am zis ca daca e fata va fi Cezara si baiat Cezar...Ei bine pe la 7 luni din Cezara brusc s-a transformat in Bianca fara drept de apel...Oricum numele era foarte rar,acum il aud mai peste tot...
Acuma am zis ca daca va fi fata se va numi Delia spre scarba lui soacra-mea si a lui cumnata-miu,iar daca era baiat Lucian...Am avut pata pusa pe numele astea fara sa-mi explic de ce ...mofturi de gravida...

Ce zi de ...numarat bani,copii am facut...Aici ploua taman cand am zis sa ies in parc sa ma intalnesc cu fetele ca nu me-am vazut de mult si ne este tare dor de ele...N-avem parte...ristorant...adica tati se duce si face aprovizionarea de la KFC...ca pe timpul lui nea'Nicu...duminica se mananca carne

All be back
Ma duc sa pap si eu ceva...Azi e zi de

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Intru si eu rapid, ca acum sunt la ora de gatit. L-am trimis afara pe tati cu Ana – a fost profund nemultumit sa iasa doar el singur, dar i-am spus clar ca week-end-ul e rezervat fiica-sii ca destul inghet eu in timpul saptamanii cu ea pe afara. Ca un facut, dupa masa de la 13 Mogaldea avea niste groaznici – maraia ca-n povesti – asa ca s-a convins ca e cazul sa plece. Acuma nu se mai intrat in casa – cica se duce pana la piata – pe cine crede ca mai gaseste el duminica la 3 nu stiu.
Dar sa revenim. Am zis ca stau acasa sa MA RELAXEZ, dar de unde, pai ce mancarea se face singura. Asa ca bag o super reteta de pe internet, de altfel usoara si printre picaturi va citesc.
Loreen- imi place ciorba de salata, desi la noi nu se obisnuieste acest fel de mancare – am mancat pentru prima oara in viata mea acum vreo 3 ani la mama nasei Anei - dar cum nu e alba ca ea asa o face. In orice caz e buna.
Ma duc sa gust ce-am facut ca miroasa-n toata casa.

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60788&whichpage=9" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput