Bebelusi de mai-iunie 2005 (29)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Beatriced vin si eu cu tine...cazu' frate si-a mea cu mine langa ea sub ochii mei...Ma scobeam prin dulap la ea sa-i iau o hainuta sa-i dau si cand colo fii-mea lunga toata pe jos...Dupa cateva secunde de urlat a urmat faza rasu-plansu...Cred ca-i pun lesa,o leg,sau mai bine o sudez de pat nu stiu ce sa-i fac ca doar acum numai cascata n-am fost...A patra oara...

Ar trebuie astia sa interzica paturile nu premergatoarele...

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Loreen,merci de urari
Andreea si pentru Thomas,multa sanatate
Oare ce mai face Mariamunteanu si gemenii ei dragalasi?.Da un semn Mariamunteanu

Numai bine

Anca,Bianca 02.02.03si Cris 12.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Gabi – merci de site-ul cu mancarici. Initial am fost reticenta, ca, de, am si eu carte de bucate. Mama, ce retete am vazut acolo! Si nu sunt grele deloc, iar ingredientele sunt aceleasi pe care le folosesc si eu: carnita, legume, paste. AM zis ca voi face in fiecare zi altceva, pana le invat pe toate si nu mai fac vesnica mazare, fasole verde etc. Vad ca e cam pustiu pe aici, numai eu bantui, doar doar o mai veni cineva.
Loreen – cat pe ce sa cada si a mea. Adica, ma rog, era taica-su cu ea, dar se apropiase binisor de marginea patului. Noroc ca inca nu face rostogolirile ca zvarluga sin u s-a intamplat nimic. Acum doarme, ca am fost afara doar o ora (era un frig, brrrrrrrrrrr) si cum am ajuns in casa s-a trezit. Sa aveti o seara frumoasa.

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60788&whichpage=9" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Ioana si eu fantomesc pe-aici ca daca ma tot mut de juma de an maine poimaine nu mai fac nimic prin casaLoreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

In aprilie, scriitoarea Maya Angelou a fost intervievata de Oprah, chiar de ziua ei de nastere: implinea 70 si ceva de ani. Oprah a intrebat-o ce crede despre imbatranire. Si acolo, in direct la televizor, ea a spus ca e "exciting". Si a mai spus Maya Angelou : "Am invatat ca indiferent ce se intampla, oricat de rea pare ziua de azi, viata merge inainte, si totul va fi mai bine maine. Am invatat ca poti spune multe despre o persoana dupa felul cum face/nu face fata la trei situatii: o zi ploioasa, pierderea bagajului, globurile sparte din pomul de Craciun. Am invatat ca, indiferent de natura relatiilor tale cu parintii, le vei simti lipsa cand vor pleca din viata ta. Am invatat ca a face bani pentru un trai bun, nu-i acelasi lucru cu a trai viata din plin.Am invatat ca viata iti da, uneori, a doua sansa. Am invatat ca nu ar trebui sa mergi prin viata cu cate o manusa de prins mingea in fiecare mana; trebuie sa fii capabil si sa "arunci" ceva inapoi. Am invatat ca de cate ori iau o hotarare cu inima deschisa, e cea mai buna decizie pe care o pot lua. Am invatat ca, oricata durere as simti, nu trebuie sa devin o durere/povara pentru ceilalti. Am invatat ca in fiecare zi ar trebui sa mangai, sa consolezi pe cineva. Oamenii se bucura de o imbratisare, ori o bataie prieteneasca pe umar. Am invatat ca...mai am multe de invatat. Am invatat ca oamenii uita ce ai spus, uita ce ai facut, dar nu uita niciodata cum i-ai facut sa se simta la un moment dat."

Poze noi cu Ema-Elena (25.05.05)

Mergi la inceput

Elisor zi si la mine ce tratament de par faci...vreau la casa noua sa am par in cap
Ce bunatati ai facut pentru ziua fetii de maine?

Incerc sa recuperez vizionarea pozelor si cu cat ma uit mai mult ma minunez mai tare cat au crescut copii nostrii,ce frumos s-au dezvoltat cu toate micile probleme aparute,colici,dureri inexplicabile,iritatii,bubite,si altele si altele...Sunt micile noastre comori nepretuite...Sa-i tina Dumnezeu sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

mamicilor, cum mai adorm bebelusii vostri? ati reusit sa-i obisnuiti sa adoarma singuri? ema seara doarme dupa ce papa si o pui in pat, azi la culcare reunsind si mama sa ii dea sa manance si apoi sa o puna in pat fara probleme. peste zi, insa, e cu plansete inainte. trebuie sa ma culc cu ea, ca altfel nu doarme. ma pot ridica doar cand a a dormit, dar si atunci tiptil, ca de nu..:)

Poze noi cu Ema-Elena (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

A reusit si Andrei de si-a tras prima "buba" din viata lui Am fost la coafor sa ma tund si a ramas Costi sa se plimbe cu piticul putin pe strada pina ieseam eu. Cind cobor il vad pe Costi negru de suparare, parca statea sa plinga, de m-am si speriat ca cine stie ce s-a intimplat. L-a pus pe asta micu' in carut, pozitia la 45 de grade, dar nu i-a mai pus si hamul, ca zicea ca e linga el si il vede. Ei si piticotul face ce face si o ia la vale in fatza si se scurge din carucior. Era cu picioarele aproape jos, dar s-a proptit cu nasul si buzita in tavita aia din fata. Sa innebuneasca ta-su cind l-a vazut cu singe la gurita. Din fericire arata mai rau decit era de fapt in realitate. Si si-a tras si o zgarietura pe frunte, mai mult o julitura de fapt. Aoleu, cite d'astea o sa aiba pina l-oi vedea mare! Mi-am dat seama ca nu e grav, dar Costi si-ar fi tras o palma singur, asa ii parea de rau ca sub ochii lui s-a intimplat.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Poze mai noi cu Andrei
Pozele cele mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna si de la noi.

Am ajuns si la faimoasele urgente unde am fost tratata mizerabil mai aveau putin si imi aratau usa.Nu am primit nimic in plus chiar am fost tratata cu dispret ca ici sistemul e de asa natura incat vad cand ai fost la medic ultima data si ce ti-a prescris si cand ai programare pentru investigatii si uite asa am mai fost si degeaba si am mai stat si o jumate de ora ca vaca incaltata pe la usa sa ma primeasca .
De acuma chiar ca numai am unde merge decat doamne fereste nu o sa ma mai pot misca si vin si ma iau de acasa cu lopata .

Vad ca discutati de mancare chiar sunt si eu interesata ce retete noi mai aveti dar sa fie super usoare si rapide ,ca altfel nu ma bag.Pretentioasa mai sunt.

Loreen si copilul meu e un mofturos si jumatate la lapte dar daca ma vede cu castronasul si sunt fructe devenim cele mai bune prietene.Eu iti spun nu ar fi rau daca ai incerca un alt lapte ,poate chiar unul autohton.Eu cu Mara in tara a mancat Bebelac in conditiile in care mama ii luase similac ceea ce manamca aici si nici nu a vrut sa puna gura pe el ziceai ca e minat.

Barbygirl frumoase cuvinte.

Corni am citit ce ti-a zis doctorita eu iti spun nu exagera cu statul in brate ca dupa sincer nu vad cum o sa o dezveti.

Fetelor eu am observat ceva si aici ma freaca ca copilul meu nu face aia nu face aia si la inceput ma suparam chiar dar dupa mi-am zis singura nu i-a venit timpul asa ca acuma cand imi mai zice ii zic nu e inca timpul ei si belesc doamnele niste ochi la mine de cred ca sunt handicapata ce o fi zicand in gandul lor uite si tu ce mama denaturata si neinteresata de copilul ei.
Iar la medic il vede 5 minute si gata dar poate are si copilul in momentul ala o pasa mai proasta poate chiar nu vrea sau e prea obosit si atunci sigur ca va arata ca o leguma sau nu va face nimic din ce i se propune.Asa ca eu zic sa mergem pe instinctul de mama si daca credem ca chiar copilul nu e dezvoltat cum trebuie atunci sa ne ingrijoram ,daca nu pana atunci sa-i lasam sa face ce vor ei.

Multa sanata si la multi ani la toti bebei .

Marilena mamic de Marut mic
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput

Apai Gusta ar trebui impuscati si da-ti la rate astia cu medicina lor...io chiar nu pricep cum naiba vine aia...sa faci analizele azi si echo sau alte investigatii peste 2-3 saptamani...intre timp poti sa nu mai ai nimic sau mai rau, sa ti se agraveze ceva...si-atunci a cui este vina?
Ce sa-ti zic atunci multa sanatate pana pe 25 si sa te lasa durerile...
La inceput lui Delia ii dadeam Similac,apoi a avut o perioada tot asa cand a baut din ce in ce mai putin si am incercat atunci Hipp,Humana si am ramas pe Humana...Dr.homeopata zice ca nu are nimic laptele...Daca o fi si asta ca ai vostrii atunci sigur ii schimb laptele...Deocamdata mi-a dat 2 siroape homeopate sa i le dau cu picatura si dupa 4-5 zile trebuie sa apara modificari...

Adina si la mine somnul Deliei este mult cantat si decantat...seara nu-i o problema,insa pe parcursul zilei e crima cu pedeapsa...In eventualitatea cazului ca-i este somn,adoarme in brate dupa care in patut sau pat la mine pentru maxim juma de ora...Daca ma inghesuie lenea o pun pe mine si asa mai motai si eu si ea doarme cate-o ora si jumatate...Recunosc solemn ca sunt vinovata,insa asta nu ma ajuta cu nimic...daca nu fac asa nu doarme neam ,iar daca o las in patut ma urla pana vin s-o iau...Apai dintre doua rele o aleg pe-aia cu bratele...

Mercedes,colega, nu mai zici nimic?

Nici Newmami,Olga,Nelia nu mai dau semne de viata...La fel si Lucas,Luluku,Nefertari,Mikyyy...

Mergi la inceput