Epilam si mustata sau nu?
Eu am cateva fire , destul de deschise, insa cand ma "vede "putin soarele ma bronzez mai mult acolo si arat cel putin ciudat.
Daca-mi epilez firele alea cu ceara , n-or sa creasca mai inchise la culoare?
Dar despre epilare cu laser ce parere aveti?
Si cam ce tarife sunt?
Raspunsuri
roxanataba spune:
parerea mea este ca ,indirent cit de minuscule ar fi "firisoarele" trebuie sa fie nimicite !cu ceara e o operartie rapida si poate fi executata (si) acasa,nu e dureroasa, e rapida si ieftina-exista in comert cutii mici de ceara si sunt excelente in acest caz!asdar,fugi repejor:)))si rezolva problema!
roxana
piatra lunii spune:
cineva spunea aici pe site ca a vazut un reportaj in care laserul a lasat urme de arsura pe piele- ceea ce in sfarsit raspunde si unei intrebari de-a mele,ca auzisem si eu undeva asta dar nu mai avusem alta confirmare. Poti mai degraba sa incerci electroliza- nu lasa urme (am incercat eu) dar trebuie sa te tii de ea,si e si scump- adica bani si perioada lunga de timp,ca firele reapar pana sunt distruse de tot,cred.Si e si cam dureros,ce sa zic.
irinai spune:
Eu zic sa le epilezi cu ceara. Nu vor creste mai dese sau mai inchise la culoare.
Cat despre epilatul cu laserul...eu nu as face-o. Acum cativa ani a trebuit sa stau internata intr-o sectie de chirurgie plastica si era acolo internata si o doamna care, ca urmare a epilarii barbiei cu laserul se alesese cu niste cicatrici foarte urate, de a ales in cele din urma sa i se faca un transplant de piele, pentru a repara damage-ul facut.
Pe da alta parte sunt convinsa ca metoda epilarii cu laser a evoluat, aparatele s-au modernizat. Ce ti-am povestit eu a fost probabil un caz extrem.
cspeana spune:
parerea mea este sa nu o epilezi ca o sa ai mai mare probl si daca epilezi cu ceara si cand o sa creasca radacina o sa se vada urat numai puncte negre eu ma gandesc tot prin electroliza ar fi mai bine
sa fim fericite
Oana_B spune:
Missyday, ceara e mai indicata, nu e scumpa si nici nu folosesti multa in zona aia si nu creste mai mult sau mai negru dupa aia, doar cateva ore de roseata si gata. Cand iti dai cu ruj, zona devine si mai vizibila, firele oricat de blonde sau de rare tot se vad. Asa ca jos cu mustata si fa-te frumoasa
Multi pupici,
Oana
missiday spune:
Multumesc mult tuturor celor care mi-au dat sugestii.
Spaima mea era sa nu-mi creasca firele de par mai negre si sa se vada "mai bine".
Cred ca o sa ma epilez cu ceara si daca sunt probleme apoi sa apelez la electroliza.
Va sarut si va multumesc!
Gabriella spune:
Da da da jos cu ea!! :)))Si eu ma epilez cu ceara si nu s-a intamplat nimic adica nu s-a inegrit sau sa cresca mai mult.Nu v-as recomanda sa va epilati prin electroliza caci am avut eu o tentativa (la mustacioara cealalta :)))))))si mi-a crescut foate des(si cica era epilare definitiva)nu va mai spun dureri ce am suportat cand baga acul ala la fiecare firior de par si il"electrocuta" de imi sarea piciorul de pe pat instantaneu in "freza" doctorului;Ceara e cea mai sfanta!! Va pupic mamici frumoase si bebelusi dragalasi!!1 Sa fim sanatosi!!! Bebe Jill si mami!!!
diana904 spune:
Si eu tot cu metoda cu ceara o folosesc. Cosmeticiana mea spune ca cel mai bun pentru mustata e smulsul cu penseta, pentru ca, in timp, de la smulsul cu ceara se vor "lasa" muschii respectivi. Oricum eu suport mai degraba ceara decit pigulitul cu penseta, mai bine sa ma doara odata si gata!!
parpalak spune:
Cu penseta e cu dus si'ntors, ca daca nu apuci sa smulgi si radacina, atunci o sa creasca mai des parul. La ceara se mai dilata porii si ai sanse mai mari sa iei si radacina afara.