Rahova sau apropiere...(7)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Of, Anangel ce situatie, stiu cum e, si eu sper sa imi schimb serviciul, adica sa imi gasesc altceva la anul.
Monica sigur ca poti, eu acolo am facut-o, la Vio, si acum mai e si Tip Top-ul de la piata unde am vazut chiar expuse turte asa ca poti sa comanzi si la ei, unde ti-e tie mai comod.

Cristina si Ale
Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

cristina deja am fost acolo la patiseria unde a lucrat vio si am dat comanda, am zis sa aibe 1,5 kg cred ca este suficient, nu? mi-a zis tipa ca e din coca de cozonac simplu, asa ati facut si voi...ah...ce aiurea e sa nu te pricepi

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Da Monica, e suficient. Noi am facut-o de 1 kg si ma rugam de lume sa manace. E aiurea ca e doar coca si prin urmare chiar daca e buna nu mananca lumea mult.
Pe noi sa ne treceti in categoria celor care nu stiu cand sa se opreasca pentru ca fata mea are si un (inceput de) canin. A marait acum pe seara, dupa ce nu a mancat toata ziua si cand am dat cu gel am simtit un coltisor despre care in prima faza l-am crezut a fi de la o masea, dar e prea aproape de incisivi. Nu pot nici sa ma uit nici sa bag degetul ca lumea, dar e ceva acolo.

Cristina si Ale

Mergi la inceput

dintzoaselorfelicitari, chiar ca nu va mai opriti...ruxi a mea se cam maraie si ea dar nu da semne ca i-ar mai iesi vreun dintisor.
pupici la toata lumea si somn usor

monica

Mergi la inceput

Neata!
Monica sa stii ca Ale in afara de faptul ca nu mananca nu mi-a dat alte semne. A, era cu mana in gura si maraita, dar eu puneam pe seama celor 2 masele care nu au iesit de tot (una e in 3 colturi iesita iar a 2-a e doar o linine, muchia dinspre obraz). Ieri mi s-a parut ca s-a umflat la un canin de jos si tot ma gandeam sa il urmaresc pe ala. Si aseara, asa cum am zis, i-am dat cu putin gel in zona unde sunt maselele si de control m-am dus cu degetul si pe partea cealalta sa vad daca a spart ceva si acolo. Si asa am dat de canin.

Cristina si Ale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doralina spune:

Dragi mamici din Bucuresti,
o mare rugaminte:cum putem sa gasim un ap sau garsoniera de inchiriat in zona Stefan cel Mare, in spatele stadionului Dinamo?
O mamica din Iasi vine cu baietelul ei grav bolnav pt terapie.
In jur de 200 de euro,pe termen lung(2 ani)
O cheama Mihaela Cuzuc,mai multe despre povestea ei aici

Ajutor umanitar Ajutati-l pe george
Cine are timp de dat cateva telefoane pe la prieteni, rude, agentii?
Eu sunt tare ocupata saptamana asta si unde-i unu, nu-i putere
Multumesc mult si scuze ca intrai asa, abrupt

Mergi la inceput

imi pare rau, eu in zona aia chiar nu stiu pe nimeni...

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Fetelor, Roli fuge prin toata casa!!!!!!!!!!!
Fuge! Merge! sunt in al 9-lea cer!!

Mia, mami de ROLAND (18 noiembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

Buna dimineata!
Ca sa nu mai fiu amenintata cu expulzarea...mentionez ca treburi importante m-au tinut departe de DC,pledez...nevinovat....si prezint DOVEZILE...

Si fug,caci mi s-a trezit printesa...

Violeta, mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA

"Nu sunt ceea ce par a fi,nu sunt nimic din ce-as fi vrut sa fiu....dar daca m-am nascut fara sa stiu,devreme sau poate prea tirziu,m-am resemnat....ca orice om,si-am ramas ceea ce sunt."

Mergi la inceput

Miag felicitari! Uite vezi, acum chiar ne putem da seama si noi ca fiecare are ritmul lui. Ale merge, se ridica singura, se lasa jos sa ia ceva si se ridica la loc dar nu fuge. Daca se grabeste o ia in 4 labe

Vio lasa vrajeala, nu e suficienta scuza. Dar hai sa trecem cu vederea. Propun o perioada de proba, daca te porti cum trebuie te iertam.

Cristina si Ale

Mergi la inceput