Bebelusi de martie - aprilie 2005 (49)
Raspunsuri - Pagina 4
coco spune:
La multi ani! Zuzu

La multi ani! Brien si Rares!

Sa fiti sanatosi si fericiti!
Eu tocmai am reusit sa-l adorm pe Vlad (dupa ce saracutzul a adormit la 11 si la 11.15 a inceput vecinul cel harnic sa darame zidul de la dormitorul nostru-de se zgaltaia patul cu noi, am crezut ca e cutremur!
). Ce sa mai poata adormi puiul?
De-abia la 14.00!! Aseara a facut febra 38, deci ii dau si Nurofen! E o viroza clara, ii curg ochisorii dar ce ma ingrijoreaza e ca ii supureaza destul de mult ochii-o secretie albicioasa de m-am speriat! Poate e alergie la Biseptol
! Nu am idee! Nu prea seamana a odoare!! Oricum ii si lacrimeaza ochisorii! Asa ca stam in casa pe vremea asta superba!
Ieri nu a mancat mai nimic, de-abia a baut putin cate putin lapticul si ceai! Dar mancare solida deloc! Vad ca de dimineata a mai incercat ceva -un biscuitel, si lapte.
Vad ca iar incepe vecinul
..uff!! cu blocurile astea!
va pup
Corina si
Vlad hippiotul(11.03.2005)
Amintiri
Varsta lui Vlad:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10712;121/st/20050311/n/Vlad%2C+my+baby/dt/8/k/fbfa/age.png
carmenduta2003 spune:
La multi ani Rares-Andrei, Alessandra, Brien, Loriana!!! Sa cresteti mari, frumosi sanatosi, voiosi si sa le inseninati vietile parintilor vostri 

.
La multi ani Zuzule! Sa fi fericita, iubita de cei doi barbatei din viata ta, rasfatata si la fel de navalnica. 

Rrox si Carmissis, multumesc de raspunsuri. Sper sa nu am probleme, am inceput de ieri sa iau medicamentul. Ar fi bine sa ajute la slabit
N-ar mai trebui sa depun nici un efort suplimentar.
Rrox, sanatate multa Ioanei, sa se faca bine de tot, fara alte sechele.
Coco, sanatate multa lui Vladut.
Poze Rares
Varsta lui Rares
zuzunaki spune:
Dragi fete,
multumesc din inima tuturor pt urari!!!

Va pup si va doresc si eu sa va bucurati de familiile voastre,sa fiti fericite si multa sanatate!Multumesc ca v-ati amintit d eziua mea(daria daria
)
gabrianah,
nu-i graba.Eu ma gandesc sa pun pachetul cam pana in 15 sa ajunga taman de Craciun.Am o promisiune d ela o nepotica ce m-a mai ajutat cu hainute pt Tia mai demult si imi va mai da ceva hainute

Bubu imi face cadou azi 2 dintisori
Sa vedem acum daca ies ambii in acelasi timp.Cert e ca e f marait
,ginigia e alba si putin umflata.Sper sa scapam usor.
tuturor si ne mai "auzim".Am avut ceva musafiri dar nu am facut mare party.Mi-a pregatit soacra tort,au facut gratar...f fain!Iar dimineata a venit cu socrul la noi cu flori,un cadou si o tava de sandwich-uri
.De maine incep cura ca nu se mai poate![]()
Nicole,mami de pici cu lipici
People see God every day, they just don't recognize him.
Valenka spune:
LA MULTI ANI BRIEN si RARES!!!
LA MULTI ANI ALESSANDRA si LORIANA!!!
LA MULTI ANI ZUZUNAKI!

Sanatate, fericire,noroc iti doresc.
Precum va povesteam m-a prins gripa..azi sunt la faza "lichida" - stranut intr-o veselie si prin casa e plin de batistute...Alex, inca e bine..poate-poate scapa...
Valenka si
Alex(n.22.04.2005)
http://community.webshots.com/user/dumval
andira spune:
Ana71, Carmissis - nu pot sa spun ca m-au linistit povestile voastre, ca-mi imaginez ce-a fost in sufletul vostru atunci, dar realizez si mai acut ca toata lumea trece prin asa ceva, mai devreme sau mai tarziu. Multumesc pt sustinere!

Am sunat acasa, se pare ca Irina nu mai are nici cucuiul. Abia astept sa ajung acasa sa o strang in brate...![]()
Danuta - suuuuuper poze!!! Mi-au placut foarte mult...
Si daca gasesti retete buuune, vrem si noi...![]()
Rrox - multa sanatate Ioanei! ce-i ala wheezing? nu stiu, sorry...![]()
Irina, piticul meu drag
Valenka spune:
Alessia Am uitat data trecuta:
...ma sclerozez..multumesc pt. urari
, suntem si noi la speciali
, de ce spray ziceai?
Rrox Mi-am notat si eu cremele.O sa vad daca le gasesc..deocamdata folosesc ceva de la pediatru, un unguent care-i face pielea tare grasa...ce test ziceai ca ai facut tu Ioanei? o sa-l intreb pe dr cind mergem, el ce zice...ca daca nu-i cu indicatie medicala platesti din buzunaru' propriu...
Sper sa va iasa bune rezultatele!
Andira Imi pare rau sa aud ca a cazut Irinuca; cosmarul meu e cum o sa pice Alex..pt ca sunt sigura ca o sa se intimple, sper numai sa nu se lovesca prea tare..la cit de neastimparati si inventivi sunt micutzi te pot lua usor prin surprindere...
Carmisis Las' ca vin ei si dintisorii! Si ce e atita graba cu mersul?!
Coco Sanatate lui Vladucu! Unde-i vecinu'? 
AnaMicutza Eva fa-te bine repede!
Valenka si
Alex(n.22.04.2005)
http://community.webshots.com/user/dumval
rrox3 spune:

Andira parchetul e moale, mai mult de un cucui nu ai cum sa capeti
Gresia sau piatra fac mai multe probleme. Sau un obiect contondent uitat pe jos pe langa pat.
Wheezing se numeste haraitul, suieratul la respirat.
Ana71
Evei sa-i treaca laringita iute!
Coco Sanatate lui Vladut!! si
vecinului!!! Si noi patim des sa-i apuce daramatul, gauritul si alte chestii zgomotoase.
Valenka ziceam de teste de alergii. Sunt unele specifice, la anumiti alergeni si altele generale, care detecteaza existenta IgE-urilor si iti spun daca copilul e atopic, adica va face alergii. Eu i-am facut Ioanei un test general care se numeste Phadiatop Infant si unul specific la lapte de vaca.
tuturor! si Multumim pentru urarile de sanatate!!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si
Ioana (n. 23 martie 2005)
poze vechi
poze septembrie - octombrie
Dantje spune:
Zuzule LA MULTI ANI fericiti si impliniti ,sa ai toata viata parte numai de bucurii.

Martijn e mai bine,in ciuda faptului ca abia respira nu renunta la antrenamentele zilnice,ieri s-a ridicat in picioare in patut,dar desi vorba mamacitei ca 'baza'e destul de mare dar de stat in fundulet nu stam.
Vazut ceva pozici,sa va traiasca minunile ca sunt scumpici toti.
Dantje & Martijn
ligia13 spune:
La multi ani Zuzu si la toti bebei care au mai adaugat o luna in viatza lor. La cat mai multe, si noi sa stam sa le numaram!![]()
an-k din ce spui tu despre dermatite, m-am mai linistit, sper sa scapam si noi repede si sa fie doar ceva trecator. Mersi mult ca mi-ai impartasit din ceea ce sti tu!
pt Bia cea cu ochii ca margelutza.
rrox3, cremele ti le-a recomandat pe toate 3 odata , sau care o gasesti dintre ele? Cea care ai cumparat-o ce substantze are la baza?
Referitor la uleiul de masline vreau sa te intreb, tu ii dai asha cum e, il incalzesti? Iii mai face ceva?
Bine ca ai zis ce e aia Wheezing ca muream proasta!![]()
![]()
Astazi am reusit si noi sa depunem actele pt pashaport si l-am pus si pe Radu pe pashaportul meu, asha ca acum daca ne vine vreo idee putem evada!![]()
Eu si Raducu (22.04.2005)
http://community.webshots.com/user/radu_victor
cenia spune:
salutare din nou!
mai venim si noi din cind in cind pe aici rataciti. alte progrese ale fiului meu: alearga efectiv in premergator si asta de ieri! isi face un vint... incepe sa traga tot ce este la nivelul lui!!! trebuie sa merg dupa el mereu. macar isi mai consuma energia, ca se plictiseste si cind il ridic e transpirat de efort!toti zic ca o sa mearga curind. sa speram . suge foarte mult: de cel putin 3 ori pe noapte, ziua dupa fiecare masa. mie imi convine, sentimentul e super(mamicile care alapteaza stiu deja), i-am dat sa manince Danone. ii place. in rest suntem bine, daca am dormi si noaptea! acum ma gindesc cu drag cind eram insarcinata si eram asa de curioasa cum o sa fie, ce o sa manince...
va las
Cenia si David 09.04.2005