asigurari Romania

asigurari Romania | Autor: anamari

Link direct la acest mesaj

stie cineva cum/unde si in ce conditii poti asigura o locuinta in romania?
adica care ar fi cea mai buna firma, preturi- pentru un apartament la bloc,pot sa o asigur eu chiar daca nu sunt rezident?

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-35

poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Puterea corupe. Puterea absoluta corupe absolut

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

buna
din pacate nu stiu..as fi vrut sa te ajut

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

pOTI SA ASIGURI UNDE VREI TU.
Allianz, Ardaf, Omniasig, ADAS...
Care vrei.
Este simplu, spui ce ai , declari o valoare si hotarasti pt. ce asiguri. ( poti sa asiguri si bunurile din locuinta, declarand o anumita valoare).
De ex, eu am asigurat 50 000 EUR (locuinta) si platesc 150 EUR/pe an.
aIA ITI FAC UN CALCUL, AI ALRMA, N-AI ALARMA, ai monitorizare, nu ai, esti la parter , nu esti, etc.

Mergi la inceput

AM SENZATIA CA DE LA ANU'IN bUCURESTI ESTE OBLIGATORIE ASIGURAREA LOCUINTELOR CONTRA CALAMITATILOR. (ce ti-am scris eu este si contra furtului)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

Ileana-ok, deci e cam ca aici numai ca mai scump...
tu la ce ai asigurat?

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-36

poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Si eu am asigurare la Allianz.La un apartament cu o camera platesc 35 de euro si am inclusa si valoarea bunurilor din casa( 5000 de euro).
Depinde de ce ai in apartament si in functie decat iti declari tu casa.
Eu am incercat la cateva agentii si astia mi s-au parut destul de seriosi.Cel putin asa sper.
Multa bafta.

Mergi la inceput

Am fost la Ardaf, acum am schimbat pe Allianz ( este putin mai scump la ei...sunt imensi si au alta putere).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

si io tot la Allianz....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

de Romas ati auzit ceva?
am o cotatie de la ei pt un apartamet cu 3 camere, evaluat la 40 k €, in ploiesti, cu ceva bunuri evaluate nu mai tin minte la ce suma si RCA la 90 €...mi se pare rezoabnil, agentul care mi-a facut cotatia asta e o cunostiinta si ea zice ca sunt seriosi...

...Life's tragedy is that we get old too soon and wise too late...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Eu sunt de parere ca aceste asigurari trebuie facute la firme care au cat de cat renume, ca am auzit multe lucruri neplacute.Un var de-al meu cand a avut accident la servici avea asigurare de viata la nu stiu ce firma, si cand sa dus sa isi ridice banii firma nu mai exista.Mai bine putin mai scumpa o asigurare, dar cel putin stii unde are sediul firma,ca aici gasesti asigurari facute prin telefon si internet, unde sunt multe firme care iti iau banii si apoi iti dau numai probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

multumesc,

i-am contactat pe cei de la Allianz prin e-mail sa vad cum pot sa assigur de aici, sper ca nu cer procura prin consulat ca eu nu mai merg la NY in curand...

despre AIG ce credeti, aici e o companie serioasa si are filiale si oin ro-ii voi contacta si pe ei.

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-36

poze de copii cuminti

Mergi la inceput