cam cat costa un computer?
Dupa cum v-ati putut da seama din titlul foarte sugestiv al subiectului, ma intereseaza sa stiu, cam la cat ajunge pretul unui computer mediu ca si performanta(hard disk + monitor "clasic"(nu stiu cum sa-i spun altfel)+boxe, si eventual sa-mi spuneti voi ce mi-ar mai trebui pe langa astea.
Dupa cum vedeti, sunt pe din afara cu partea tehnica, ideea e ca l-as folosi pentru contabilitate, eventual ceva program de proiectare si in rest...divertisment. Si, care ar fi firmele si marcile unde ar trebui sa caut.
Multumesc mult, mult de tot!
ne vedeti aici:
http://photos.yahoo.com/angi_sava77
Raspunsuri
Laura Takacs spune:
Eu iti recomand Dell, daca ai de unde lua, sunt cam printre cele mai "tari" la ora asta. Cat priveste pretul, nu te pot informa, pt ca banuiesc ca altele sunt acolo fata de ce-i aici. Asa informativ te poti uita pe web site-ul lor. www.dell.com. Noi am dat $2,500 (acum 2 ani) pe unul cu 1GB de memorie, flat screen, boxe, CD burner, si mai are multe.
razhore spune:
Cu 18 milioane iti iei unul bun cu monitor si boxe si ce mi vrei.
Eu iti pot recomanda o firma destul de micuta din bucuresti care vinde componente.Te duci la ei, te consiliaza in functie de nevoile tale si te alegi cu un calculator bun.Sunt foarte seriosi, pentru ca am cativa prieteni care si-u cumparat de la ei si nu au avu probleme.
Daca vrei datele lor de contact trimite-mi un pm.
Eu iti recomand ceva bazat pe un procesor AMD pentru ca sunt mai ieftine si mai bune pt desktop:)
april spune:
Acum vreau sa iau si eu unul dar cica e gol la cumparare, fara nimic. Ce fac? de unde iau programe de instalere? windows, etc. ce ar mai trebui sa instalez pe un PC nou?????
Jocelyn spune:
Tu zi cati bani poti cheltui si noi iti facem cea mai buna configuratie in acea limita
If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.
joxy spune:
intre 8-12 mil desktop-ul, 4-6 mil monitorul, 300-1 mil, boxele.
Nu iti recomand procesor AMD
Cu respect,
G.
Suntem urate... si ne tarim!
razhore spune:
quote:
Originally posted by joxy
intre 8-12 mil desktop-ul, 4-6 mil monitorul, 300-1 mil, boxele.
Nu iti recomand procesor AMD
Cu respect,
G.
Suntem urate... si ne tarim!
Asta e snobism.Eu am avut si AMD si Intel si pot sa spun ca pt desktopuri diferenta de pret la procesoare nu se justifica.
Pt solutii portabile e o alta poveste.