Copilasi de iunie-iulie 2003 (64)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Dana, felicitari! Sa ai o sarcina usoara si fara griji! Ma bucur foarte mult pentru voi!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

bravo dana! felicitari! sa fie intr-un ceas bun....sa fiti sanatosi!
asteptam si de la altii vesti bune!
se pare ca iti cam place perioada iunie-iulie...nu?
sanatate tuturor si pupici multi.
maine la stef la gradi vine teatrul de papusi. sunt tare curioasa cum o sa se comporte...daca o sa-i placa...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gaby_costescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Dana, super, felicitari!!! Sa ai o sarcina foarte usoara si un copil minunat!

Mai, nu stiu la voi cum e, dar eu de vreo saptamina tot aud de bebei asteptati in 2006. Sa fie ei sanatosi si noi la fel!

Aditzu, unde mergi in Franta? Cumva la Annecy?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

DANA-FELICITARI SI SARCINA USOARA! SA NE TII LA CURENT DESPRE CUM TE SIMTI SI CE SIMTI!

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Eu nu am somn si stare.

Dana, m-am gandit toata seara la tine . Am scotocit putin si vad ca ai acelasi um ca la Stefania si acelasi pe care l-am avut eu la Maria.

Chiar nu stiu de ce sunt asa de emotionata. Imi amintesc ce perioada frumoasa a fost sarcina cu Maria si ma apuca o nostalgie... Nu, nu ma gandesc a bb3 , este cu mult peste puterile noastre.

I-ai spus Stefaniei?

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Dana, SUPER, FELICITARI SI O SARCINA USOARA!!!!sa ne spui ce zice Stefania.

si eu de-abia astept.....si pe mine ma incearca iar sentimentele de inainte de a fi insarcinata, offff

La noi nimic nou, s-ar parea ca am scapat in sfarsit de nasul infundat, ca ma apucase disperarea intr-un timp, numai ca de atatea nopti in care a dormit cu noi in pat, acum trebuie sa-l dezvatam, dar se trezeste noaptea si striga mami, mamiii pana il luam la noi in pat.

va pup

Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzu spune:

Buna Fetele,

Bychi - intrarea la Balonul Copiilor de Herastrau e 200000.
Marox - In Franta ma duc la Oyonnax, la vre-o suta de km de Lyon, la poalele Alpilor, cica e misto, de abia astept.
Bobi - multa sanatate lui bebe Andi.

Pupici, Adi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bychi spune:

quote:
Originally posted by Kehleyr
Asa... si acum astept sampania si bomboanele, pentru ca de la anul de prin iunie-iulie voi in masura sa dau sfaturi despre cum este cu doi copii .

Ehei, mai usor cu sampania de-acuma! Super fain! Felicitari!

Bychi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Multumesc pentru gandurile bune , sunteti niste dragute . Am sa incerc sa nu va impui capul de acum cu greturi si alea-alea si sa ramanem pe subiectul de iunie-iulie 2003. M-am inscris si la mamici de 2006, dar parca nu e acelasi lucru . Noi pe aici d\ne stim deja de 3 ani de zile, va dati seama?

Cornelia, si pe mine m-a distrat ca este fix aceeasi data pentru UM. Daca iese tot fetita o sa am o tona de hainute .

Stefaniei i-am spus, dar se pare ca nu prea pricepe. Am intrebat-o ce vrea, un fratior sau o surioara? si a zis ca vrea caise (confiate...).

Aseara am avut musafiri, ne-a venit un prieten din SUA si ne-a gatit paste cu broccoli si piept de pui (inutil sa va spun ca profit de sarcina si mananc tot ce imi face cu ochiul nu ca as avea pofte, dar nu ma mai uit la silueta...). Era o reteta destul de aparte, dar i-a placut lui Stefi foarte mult, a stat cu noi la masa si a mancat cot la cot cu noi.

Vorbeste tot mai mult, momentan mi se pare sasaita, dar ma gandesc ca asa or fi toti la varsta asta. Nu prea mai avem accidente in chilotei, doar cand plecam pe undeva o pun la pampers (asta dupa ce m-am incapatanat sa o iau la restaurant in chiloti si a facut pipi pe scaun ) si ma gandesc ca asta o da inapoi, dar ce sa fac...

Aditzu, calatorie placuta, asteptam poze!

Bobi, eu am mancat ciocolata cu ardei iute (deh, dupa ce am vazut Chocolat si am auzit ca este afrodisiac ) si este taaare ciudata. Gustul de dulce il simti in varful limbii, iar gustul de iute in cerul gurii, in spate, si persista multa vreme. Nu pot sa spun ca mi-a placut .

Luminous beings we are, not this crude matter.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol74 spune:

Felicitari mamico si sarcina usoara ! ma apuca nostalgia, chiar
ne stim de trei ani ... ne mai intalnim si noi ... ?

sunt cu Teo acasa, citim ce scrieti voi si ne jucam ... bine mai e !

va pup,
nicol

Mergi la inceput