Miresele anului 2006 (26)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Apropo de lumanari pe mese,
eu, cand am fost la florarie pentru buchet am intrebat daca fac si aranjamente pentru mese, dar cu lumanari. Mi-au spus sa duc lumanarile si ele aranjeaza acolo. Intr-un vas (bol) pun lut si lumanarea in mijloc, ceva staniol ca sa nu se vada lutul respectiv si apoi pun flori in acel lut, prinse cu sarmutita.
Si am ajuns la concluzia ca pot face si eu asa ceva, nu mai are rost sa dau banii pe ele. Cumpar florile, dar nu mai platesc si manopera.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by Giova
Fetelor aici e frig rau, 2 grade, dupa ce termin de aerisit dau drumul la caldurica, ca de nu inghetam.

Mda..si aici la fel..si ieri vorbeam cu prietena mea din Dubai care-mi spunea ca azi e libera si se duce laaaaa PLAJA
Eh, ce mai ziceti? Ne mutam in Dubai?
Gio, pupaturi tie, lu' Marco si lu' al batran de-i porti numele Ai grija cu anemia aia!

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

'Neata fetelor.
Si eu m-am gandit sa folosesc lumanarele ca marturii si, in acelasi timp, sa folosesc si bombonele, numai ca in loc de cele traditionale, as vrea sa pun 2 verighete (tot bomboane)legate intre ele. Mi le aduce cineva din Italia, nu stiu daca se gasesc si la noi.
Apropo, lumanarele frumoase pe unde gasim? exista un magazin specializat pe undeva?
Cat in privinta "cantaretilor" voi opta clar pt DJ. Cred ca am mai spus aici motivele...restaurantul nu se preteaza unei formatii, pretul este cam mare pt genul de formatie pe care mi-as dori s-o am la nunta si, ce e cel mai important este ca asa beneficiez de original, nu stau cu teama ca se imbata lautarii si o dau pe cantece de jale...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

quote:
Originally posted by tigrutz

Apropo, lumanarele frumoase pe unde gasim? exista un magazin specializat pe undeva?

Exista o firma specializata pe lumanarele.
Produsele ei apar din cand in cand pe rafturile super-marketurilor.
Aici mi-am comandat eu lumanarile pt. masa.
Are 2 dezavantaje (din punctul meu de vedere):
1. e din Cluj ... eu din Bucuresti, nu prea am cum sa-i contactez direct
2. sunt cam neseriosi ... le-am scris un mail la adresa pe care o dau chiar pe pagina lor (apropos poti sa intrii acolo si sa vezi daca-ti place ceva pt. ca isi prezinta foarte bine produsele). N-au binevoit sa raspunda nici pana in ziua de azi.Apoi am comandat tot de la ei dar printr-un super-market dar si asa se lasa cam mult asteptata comanda.

Nu stiu cum sa fac sa-ti dau numele site-ului lor si sa nu se considere reclama.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Fetele, am elucidat misterul perlelor si al superstitiei lor ...
"Perlele sunt produsul durerii...rezultat al pătrunderii unei substanțe străine si nedorite în interiorul unei stridii, cum ar fi un parazit sau un grăunte de nisip."
Asadar, de-aia nu e bine sa purtam perle...pentru ca ar insemna ca purtam niste "rani" , nu?
...banuiesc ca ati primit si voi mailu' cu pricina...nu?

26 august 2006

Mergi la inceput

apropo de superstitii....stiti ceva de faptul ca mireasa nu ar trebui sa faca poze singura? cand i-am spus fotografului l-a bufnit rasul (si, fie vb intre noi cand am vazut pozele cu miresici, parca m-am razgandit un picut )...voi ce spuneti?
Rallu, ai putea sa-mi trimiti pe PM numele si datele de contact ale firmei respective?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Rallu

quote:

Nu stiu cum sa fac sa-ti dau numele site-ului lor si sa nu se considere reclama.

Las ca zic io - tigrutz, daca te duci in Cora (ups ), la raionul ala cu decoratiuni, uita-te pe fundul lumanarelelor si o sa vezi detalii despre "magazinu'" lu' "boboc".....mai multe...descopera singurica...nu ca n-as vrea sa fac reclama...da' chiar n-am zis nimic pro, nu?
Oriucm, singurul lucru la care as face reclama ar fi cioco' cu caramel ...

26 august 2006

Mergi la inceput

quote:

apropo de superstitii....stiti ceva de faptul ca mireasa nu ar trebui sa faca poze singura? cand i-am spus fotografului l-a bufnit rasul (si, fie vb intre noi cand am vazut pozele cu miresici, parca m-am razgandit un picut )...voi ce spuneti?

pai, am auzit si eu de vreo cateva zile de sueprstitia asta...si zau ca iar stau pe ganduri...fir-ar sa fie de superstitii! ..hai ca iar o luam razna, serios!
Hm...eu nu mai zic nimic...

26 august 2006

Mergi la inceput

Merci mult Krelia...o sa ma uit in lumanarelelor....

Mergi la inceput

quote:

Merci mult Krelia...o sa ma uit in lumanarelelor....

super tare!!! Marfa!!

26 august 2006

Mergi la inceput