Miresele anului 2006 (26)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

quote:
Originally posted by krelia

Intrebare:
Mey fetelor, si voua va apare porkaria aia cu "pagina se incarca"???
Pe mine ma dispera, pe cuvantu' meu!!!
Pe langa faptul ca se incarca foarte greu...(poate si d ela provideru' meu)..acu' imi apare si caseta asta enervanta, care nu dispare pana cand pagina nu se incarca complet si imi si acopera unele cuvinte din postari, pe care, eu, in mod normal, le puteam citi, chiar daca pagina nu era incarcata complet...
E o prostie...mai mare decat merlin ala de asta-vara...parerea mea!

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

DA,si mie imi apare "Pagina se incarca"...si se tot incarca pana adorm eu langa calc O fi luat-o razna de la vremea de afara, sau ce?!!

briza_marii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Si eu care ma pregateam sa adresez cateva cuvinte dulci departamentului de IT crezand ca e vina lor....se pare ca nu si ca va trebui sa-mi cer scuze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Se pare ca la toate ne apare. Chiar ca e o mare prostie, dar dehhhh.... asta e.
Fetelor, v-am pupacit pe toate.
fug sa ma imbrac ca ma pregatesc de eco, de intalnirea cu Marco al meu.de acum ne vom vedea mai des, tot la 2 sapt.
la toate printesitele!!!

gio si bb Marco 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Giova, multa bafta la intalnire
Si tie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maxinne spune:

fetelor, MULTZUMIRI muulte multee pentru incurajari si ideile bune.incerc sa ma dumiresc si eu cum e cu trimiterea de raspunsuri ka dupa ce ca sunt afoana la calculator-si netul puturos acasa disponibil-incarca paginile astea de nu mai inteleg nimikk .cu restaurantele..perseveraaam....ce-i drept pe la ore imposibile si nu chiar every day, dupa cum se poate cu serviciilii.poate maine reusesc sa scanez zona-floreasca-- apanova-yacht club-(asta o fi keoke?-)-macmoni~s-Imi pare bine ca am vazut asa poza frumoasee- ku voi-ka de acum suna mai incert..
pupici-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Pe mine ma dispera legatura asta la internet. Pe langa chestia cu "pagina se incarca", se si incarca foarte greu. EDu azi nu prea am putut citi nimic pe forum, de la birou, asa ca am ajuns acasa, am dormit una si abia acum am citit ce ati mai scris si voi. Se pare ca nu e doar la mine problema cu incarcatul paginii.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepenash spune:

In cursul zilei site-ul merge greu, nu din cauza conexiunilor noastre, ci din cauza afluxului mare de utilizatori care incearca sa se conecteze in acelasi timp... si, din pacate, nu prea avem incotro. Decat sa mute administratorii site-ul pe un alt server.
In alta ordine de idei, se pare ca am gasit si formatie pentru nunta, desi acum ne-am cam sucit. Parca am prefera DJ, balanta inclinand in favoarea lui datorita melodiilor originale, cu toate ca formatia are un repertoriu foarte diversificat, atat melodii romanesti cat si piese internationale. Eu as vrea si ceva muzica live, asa ca alegerea este destul de grea.
Pana sambata asta as fi mers pe varianta formatie si DJ, insa acum, ca am vazut ce inseamna programul unei formatii, DJ-ul nu prea are ce face. Sa va explic: solista pe care am pus noi ochii poate canta la fel de bine si latino, si muzica populara, si blues, si romante. Iar pauzele lor sunt de maxim jumatate de ora, in care tot ei se ocupa de muzica, dar pe CD de la laptop. Sau, daca mirii doresc, pot aduce si ei CD-uri, dar tot ei se ocupa de muzica.
Voi aveti DJ sau formatie? ...ca noi suntem foarte indecisi. Ar mai fi o varianta, tinand cont ca eu imi doresc macar un strop de muzica live, aceea de a incerca sa aducem o formatie sau un cantaret cunoscut, pentru o recital de maxim o ora (doar ca acesta, cred, isi va canta piesele proprii), restul muzicii urmand sa fie pusa de un DJ.

Mergi la inceput

dragelor, kategorik- DC- da dependentza..., chiar daca pagina se incarca.. se incarca..,astept cu drag sa se incarce..si ce vad..
-minunat parfum retro , olguttza -Sun Smile-frumoos frumos-rochitza de vis- Diverse chestii pentru nunta inspiratooaree de la Briza..si abia astept si eu sa am locatzie sa ma simt si eu legally demna de....listutzza.. cu toata povestea asta urata cu pozele..cred ca listutza nu ar avea de ce sa fie un motiv de neliniste.krelia-sunt in fan club-K si macar pentru listuza si tot imi gasesc eu rest.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

quote:
Originally posted by maxinne

dragelor, kategorik- DC- da dependentza..., chiar daca pagina se incarca.. se incarca..,astept cu drag sa se incarce..si ce vad..
-minunat parfum retro , olguttza -Sun Smile-frumoos frumos-rochitza de vis- Diverse chestii pentru nunta inspiratooaree de la Briza..

Ba pardon, sa-m fie cu iertare dar aia cu "chestiile pt. nunta" nu-i Briza...ci eu mi-s.
Cel putin asa era ultima data cand m-am uitat la semnatura

Intre timp chestiile astea pt. nunta s-au triplat (cantitativ) in calculatorul meu numai ca nu am avut timp sa le actualizez si pe cele de pe site.
Sincer vorbind cred ca v-ati plictisi si voi de pagini intregi de coafuri, rchite, decoratii ... (zic si eu ... ca eu inca n-am reusit sa ma plictisesc de ele desi le studiez destul de des)

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

neuronu' meu e obosiit si bulversat de technologia computerista..- skuzee multee.. [flo- -una dintre diversele chestii..era cea cu guest-book-ul, am urmarit si sfaturile practice cu albumele, da''nu prea stiu cum se procedeaza cu dansul, si cred ca ar fi bun la casa omului..
rallule-raman datoaeree

Mergi la inceput