Miresele anului 2006 (26)
Raspunsuri - Pagina 22
olguttza spune:
quote:
Originally posted by maxinne
casa universitarilor(multzumesc olgutzza--ramane o optiune-doar duminica cce nu e tocmai dezirabil( invitati din provincie)-
Neatza si bine-ai venit!!
Si eu tot duminica am avut nunta (cautarile incepand pe 7 ianuarie , deci si mai intarziati ), iar jumate din invitati au fost din provincie. Parerea mea e ca, daca sunt anuntati cu cel putin 6 luni inainte (fara a da invitatiile oficiale), fac pe dracu-n patru si tot vin! Asta tine de placerea fiecaruia dintre ei de a fi alaturi de voi...
Spor la trebi!
Cununia noastra
17 Iulie 2005 - Ziua cea mare
17 Iulie 2005 - Cununia religioasa
17 Iulie 2005 - Nunta noastra
Luna de miere
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
gabriela_s spune:
a.cicel,that is sweet,pacat totusi ca trebuie sa stati departe unul de celalalt.
anyway,zozela ai cheltuit putin pentru nunta,fata de ceea ce se vede din poze.arata superb tot!incep sa mai prind si eu curaj...
am vazut ca s-a vorbit de mc' monis mai sus.poate cineva sa dea chiar niste preturi?sunt curioasa...
http://photobucket.com/albums/c373/gabrielacatalin/
SunSmile spune:
Neata gagici,
E luni.... dar sper sa treaca repede....
Maxinne bine ai venit printre noi. Si fruntea sus....sigur o sa gasiti restaurantul dorit(chiar daca pt duminica).
Kreliutza cum a fost la munte?
Hai pupici si o zi cat mai buna!
Nunta noastra
Honey
O minune
Rallu spune:
quote:
Originally posted by gabriela_s
am vazut ca s-a vorbit de mc' monis mai sus.poate cineva sa dea chiar niste preturi?sunt curioasa...
Eu am vorbit.
Da-mi o adresa de mail si iti trimit oferta integrala pt. anul asta.
E doar orientativa pt. ca inca nu stabilisera preturile pt. anul viitor dar nu cred sa varieze prea mult.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
jesia spune:
Neata fete ...semnez inca somnoroasa condicutza ...si ma duc sa citesc repede ce ati mai scris vineri dupa ce am plecat eu...multi pupici si o saptamana usoara
jesia spune:
Am si eu o rugaminte pt fetele care au gasit site-ul ala unde iti faci calcul (cheltuieli cu nunta)....IL VREAU SI EU....PLEASE
briza_marii spune:
Mersi Maxinne. Referitor la ce a zis Rallu, fac cateva mici completari: Restaurant Cocosul Rosu din Militari - este rustic, dar mancarea este buna si preturi f accesibile. Restaurant Primavara din parcul Moghiorosh - este f f mic, 60 de locuri. Restaurantul Vulturul - din pacate nu mai au nimic liber. Ar mai fi A.RO, care este dragut, capacitate 80 pers - 1.500-1.700.000 pret/tacam in functie de ce meniu alegi, dar cer 30% avans.Turbotequila salonul de jos, pt anul 2005: 850-1200.000lei(meniul cu peste)+ cafea+apa nelimitat.
Sincer, nici mie nu mi se pare accesibil Apa Nova, mai ales ca eu stau in Militari, dar mi-a placut localul si am vb cu 2 persoane carea au facut nunta acolo si au fost f f multumite, asa ca...
briza_marii
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by jesia
Am si eu o rugaminte pt fetele care au gasit site-ul ala unde iti faci calcul (cheltuieli cu nunta)....IL VREAU SI EU....PLEASE
Intra pe www.ghidulmiresei.ro
POZE
jesia spune:
quote:
Originally posted by a.cicel
Intra pe www.ghidulmiresei.ro
Saru` mana !!! ...da` acolo unde tre` sa intru...tre` sa devin membru???????
a.cicel spune:
Fetelor, ati vazut ce a scris Nushulica la Mirese 2005? Ca mai nou pozele de aici apar in reviste. Pai daca e asa, eu le scot de aici.
POZE