Miresele anului 2006 (26)
Raspunsuri - Pagina 19
kateryna spune:
dianette, mersic mult pentru raspuns. Am gasit si eu ceva in genul la ce mi-ai aratat tu, dar nu era chiar asa dragut. Oricum mersic mult.
P.S. FEtele am stelutzaaaaaaa!!!!!
Asa ca dau o sa aduc
Nunta noastra
Cununie civila
jesia spune:
Gata...am papat tot ...asa ca sa ma fac mare
Si eu credeam despre kreliuta ca a intrat intr-un "vikend prelungit" ...Krelia te-ai suparat...da sa pupe mama sa treaca
Oana T spune:
Cri, eu am raspuns deja, la subiectul "Cat costa o nunta".
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana16iul/my_photos
ooana spune:
Hielau....am ajuns si eu intr-un final sa vad ce mai discutati!
Subscriu, cheltuielile de nunta nu vor depasi 100-120 mil...si acu dau o fuguta sa vad subiectul lui OanaT !
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
ralu_trancu spune:
Haideti sa va spun ce cheltuilei stiu eu ca se vor face. Asta insemnand pana acum ce am cert.
Formatia in jur de 2.450 RON
aranjament sala+buchete+lumanari+cameraman in jur de 4000 RON
imbracaminte mireasa in jur de 25000 RON
imbracaminte mire in jur de 1500 RON
meniul 100 RON x 120 pers = 12000 RON
Asa ca nu ma prind cum va ajung voua 120 de mil.
Ce nu ati bagat la calcul?
http://community.webshots.com/user/trenurelu
ooana spune:
quote:
Originally posted by ralu_trancu
Haideti sa va spun ce cheltuilei stiu eu ca se vor face. Asta insemnand pana acum ce am cert.
Formatia in jur de 2.450 RON
aranjament sala+buchete+lumanari+cameraman in jur de 4000 RON
imbracaminte mireasa in jur de 25000 RON
imbracaminte mire in jur de 1500 RON
meniul 100 RON x 120 pers = 12000 RON
Asa ca nu ma prind cum va ajung voua 120 de mil.
Ce nu ati bagat la calcul?
http://community.webshots.com/user/trenurelu
Ralu...noi nu punem la calcul costul meniurilor in ideea ca se platesc dupa nunta deci nu trebuie adunati banii de dinainte! De asta nu-ti iese tie calculul.....ca daca mai punem si meniurile la socoteala normal ca nu mai ajung 120 mil!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
BraveGirl spune:
quote:
Originally posted by tehereea
stai linistita!punem mana de la mana si se face rost si de lotiune de plaja;eu mai am un tub de Nivea aproape plin de asta vara si sunt sigura mai gasim pe la fiecare ceva ratacit.Glumesc
De ce nu-ti cumperi direct de acolo si costum si tot,apropo unde mergi? ca nu am fost atenta.
Plecam in Maldive,vom sta pe un atol micut...Am fost sfatuiti sa ne luam din tara lotiuni de plaja, spray de tantari si aparate pt tantari. Cica la ei sunt fff scumpe si cica nici magazine nu prea sunt..........
Corina
Albumul meu
Lilly79 spune:
In Bucuresti cred ca is mai scumpe toate
ralu_trancu nu am facut o lista ca si tine, dar sper sa ne incadram in 140 mil. 100-120 mil e cam putin, desi initial am crezut ca ar fi suficient atata, dar intervin tot felul de cheltuieli marunte pe care initial nu le bagi in seama, dar daca is multe...mai cresc suma finala cu 10-20 milioane.
Ce stiu sigur e ca eu nu o sa-mi cumpar rochia, ci o voi inchiria cu 3.5 - 4 mil.
Meniul de un invitat e 500 mii (bautura o cumparam separat, care e cam 30 mil)
La nunta noastra vom avea DJ, nu formatie, si sigur e mult mai ieftin de 24 mil (nu stiu exact cat e; ar trebui sa ma interesez, ca cica avem rezervat DJ-ul ).
krelia spune:
jesia, nu m-am suparat..de ce sa ma supar?? Am terminat cu munca si m-am uitat la un dvd & poze cu o nunta facuta la Golden Slitz ...cu DJ..si nu da rau...fatza de formatie ...
Vad ca iar ati dat-o in keltuieli de nunta
..mah, eu inca zau daca indraznesc sa ma gandesc ...insa, stiu ca n-o sa pun la socoteala meniurile...caci.....aia sunt bani pe care ii dai oricum restaurantului, la sfarsit....insa, tot pe la vreo minim 100 de milioane m-am gandit si eu....acu'...dac-oi depasi cu rokia...AIA...nu mai stiu....om trai si om vedea....
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006