Miresele anului 2006 (26)
Raspunsuri - Pagina 14
SunSmile spune:
Kreliutz sa-ti traiasca tati tau si sa fie sanatos! Sa fie un socru mic mandru si fericit la nunta voastra! Apropos o prietena a mea mi-a confirmat 'zvonurili' cu husele noi de la Calipso. Asa ca...don't worry...be the most beautiful bride!
Si noi iesim la pizza..asa ca pofta buna si dixtraktie plakuta!
Pupici la miresici!
Nunta noastra
Honey
O minune
jesia spune:
Doamnee...incerc sa va sriu de o juma de ora...am o mie de nervi si o rasnita de calcularet
kateryna spune:
M-am intors si eu pe aici. Din pacate cu muncile astea a fost mai greu cu scrisul pe aici, dar am incercat sa va citesc.
Fetelor ma tin de mult sa va spun neste chestii in legatura cu cununia civila.
ATENTIE MARE la fotograful de la sectorul 1. De fapt sunt 2, unu tanar si unu mai in varsta. Ala tanar ne-a facut poze inauntru si ala in varsta afara. Pozele de la cununie din sala sunt un dezastru. (costa 45.000 bucata si ne-a spus ca or sa fie 18. Au fost 18 bucati, dar de fapt au fost 9 imagini dublate! Eu nici macar nu am poza cand semnez. Traiasca prietenii care au facut pozele pe care le-ati vazut, ca altfel nici nu aveam poze faine la cununie). Oricum in ceea ce priveste pozele facute de domnul in varsta, vreau sa va spun ca sunt super, chiar daca sunt scumpe la 45.000. Si ni le-a adus in 2 ore la restaurant, puse in album. Ne-a spus ca putem sa luam ce vrem din album. El le-a facut, dar nu ne obliga sa luam nimic. Asa ca daca il prindeti pe domnul asta sa stiti ca merita. Oricum eu am negociat cu el si le-am luat la 35.000, deci se poate si asa.
Nunta noastra
Cununie civila
ralnied1 spune:
Fetelor, eu mai pe noapte la voi, ca ziua munci... Ce sa-i faci?
Kreliuta, La multi ani lui tati al tau!
Raza, te intorci in forma, da? Promiti?
Ralu, scuzati expresia: baga-ti picioarele si vezi-ti de viata ta, ca e mult mai inportanta decat idioata aia de la firma. Pe bune! O sa o scoateti voi la capat pana la urma! Apropos: scumpica foc asa tunsulica, cum arati! Am vrut sa-ti zic de cum am azut pozele, dar nu am mai apucat. Si cand imi amintesc ca eu ziceam sa nu te tunzi... Uite ca acum imi retrag cuvintelele.
Ooana: spor la germana! Vii apoi si ne inveti si pe noi, da?
In rest, ce sa va mai zic? Eu poate umblu sambata pe la vreo biserica (super tari fazele voastre--scenarii legate de cununia civila. Si ma gandesc cu groaza ca o sa incep sa rad pe acolo. Dar o sa incerc sa ma gandesc la tampeniile lu' socru-meu si sa vedeti ca imi ingheata rasul pe buze...)
Si mai vreau sa vad cu invitatiile, poate gasesc intr-adevar ceva care sa ma multumeasca. Poate duc si verighetele la gravat, sa imi iau de-o grija...
In alta ordine de idei, aduceti si la noi aer curat la punga sau la sticla! Ma refer la fetele care merg la munte!
Va pupic si mai vorbim!
PS--Am dat si avansul la restaurant, deci sunt ca si maritata!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
SunSmile spune:
Neata gajici,
E vineri!!!! Iupiiiii.....
Kreliutza cum a fost pizza?
Kateryna bine ai revenit!
Hai trezireaaaaaa......
Pupici la somnorici!
Nunta noastra
Honey
O minune
SunSmile spune:
Am primiiiitttt STELUTZAAAA!
Micul dejun, beuturik si dansul de la mine pt voi!(si o cafelutza)
Multumesc
Va pup...enjoy!
Nunta noastra
Honey
O minune
a.cicel spune:
Neatza fetelor
Da ati scros, nu gluma. Eu am avut ieri probleme cu calculatorul si a venit nenea doctoru la eu. Si a staaaaat pana la 3 cand i-am spus ca vreau sa merg acasa. Dar l-a reparat si acum merge super bine.
Am cea mai mare problema de pana acum. Sa va explic:
Am finalizat lista cu invitatiile. Am invitatii pentru 170 de persoane. De pe lista nu mai tai pe nimeni, eventual adaug. Si acum problema. In sala de la casa armatei intra 100 de persoane, dar nu mai mult. Si asa destul de inghesuiti. Din 170 oare cati vin? Am citit si rascitit lista cu iubi si ne putem baza pe 100 (asta in conditiile in care dam cateva inviitatii din obligatie: comandant, loctiitor si altii ca ei, plus unii colegi de prin tara, la care nu ne asteptam sa vina). Dar daca vinsi ei? Nu imi incap la Casa Armatei doar daca pun in 2 sali care sunt fata in fata, despartite de un hol mare unde se danseaza in general la nunti. Eu in doua sali nu vreau sa pun invitatii. As merge la un alt restaurant, unde meniul e mai scump, dar e spatiu (incap 150 de persoane lejer). Acolo platesc un avans de 2 milioane si restul dupa nunta. Cate portii comand, atatea platesc. Dar daca cu 3 zile inainte de nunta imi confirma 80 de persoane? Renunt la avans si merg inapoi la Casa Armatei, unde am acces oricand?
Eu luna viitoare, inainte de Craciun merg la primarie sa stabilesc ora si apoi voi face invitatiile, asa ca trebuie sa am si un restaurant.
Cum sa fac? Pe langa invitati, mai este si formatia careia tb sa-i fac o masa separata, cameramanul, si noi 2, bineinteles.
POZE
olguttza spune:
Neatza!
Parerea mea e ca intai trebuia sa va fi facut lista cu invitati si apoi sa va alegeti localul in functie de asta. Din 170, mi-e greu sa cred, totusi, ca aproape jumatate nu vor veni, adica sa ramai la 100 de persoane...Iar daca si aia ar fi inghesuiti, cu-atat mai mult gandeste-te la cel de-al doilea restaurant! Si asta, relativ repede....ca pana-n februarie nu mai e asa mult.
Cununia noastra
17 Iulie 2005 - Ziua cea mare
17 Iulie 2005 - Cununia religioasa
17 Iulie 2005 - Nunta noastra
Luna de miere
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by olguttza
Neatza!
Parerea mea e ca intai trebuia sa va fi facut lista cu invitati si apoi sa va alegeti localul in functie de asta. Din 170, mi-e greu sa cred, totusi, ca aproape jumatate nu vor veni, adica sa ramai la 100 de persoane...Iar daca si aia ar fi inghesuiti, cu-atat mai mult gandeste-te la cel de-al doilea restaurant! Si asta, relativ repede....ca pana-n februarie nu mai e asa mult.
Cununia noastra
17 Iulie 2005 - Ziua cea mare
17 Iulie 2005 - Cununia religioasa
17 Iulie 2005 - Nunta noastra
Luna de miere
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
Noi am vorbit si la al doilea restaurant si inca nu am dat nici un raspuns, dar tipa ne-a trecut pe lista. Deci pot sa merg acolo si sa dau avansul.
POZE
Oana T spune:
a.ciel, din proprie experienta iti spun ca 1/5 din tutalul invitatilor nu vor confirma. La noi din 250, cati erau initial, poate mai multun pic, au ramas 200, iar eu am facut 210 locuri la mese. Acuma, la tine, din 170, sigur vor ramane 130-140. (Asta depinde si de calitatea oamenilor). Eu zic sa nu-i inghesui, ca nu se vor simti bine...eu am fost la o nunta unde nu incapeam la masa(din cauza rochiei) si chelnerul imi lovea freza de fiecare data camd trecea...
In ultima instanta...tu stii ce buget aveti si cum il impartiti.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana16iul/my_photos