Nunta in Iasi (8)
Raspunsuri - Pagina 4
lgireada spune:
Jolieanne, lasa o adresa sau un tel pe pm si eventual o oferta scrisa daca ai asa ceva. Sunt interesata
Azi am fost pe la Decora si mi-o placut ce am vazut prin cataloagele lor, ma refer la buchetele de flori. Ma gandeam acuma ce-ar fi sa imi iau sandalele mele rosii si sa-mi fac buchet de mireasa din trandafiri rosii si inca vreo 2-3 accesorii rosii pe langa rochia alba ... Is eu prea zuza? Eu is innebunita dupa culoarea asta de rosu, si ma gandesc ca eu fiind blonda, atata alb ma paleste! azi is plina de idei, ca in loc de verighete traditionale am vazut niste inele cu pestisori si mi-o placut mult Sa vedem ce zice consoarta cand m-o auzi
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/album?.dir=/2c7b
ralnied1 spune:
Dragele mele, eu inca sunt la munca si abia acum am reusit sa intru pe forum. Azi a fost o zi cumplita, foarte aglomerata, mai lipseste si o colega, deci am tras tare (ce exprimare! Am citit repede ce ati scris si sper sa va pot raspunde acum, in cateva minute, pentru ca acasa e posibil sa nu mai am acces la calculator...
Sun Smile: multumesc pt floricica.
Darria: cum sa nu-l primim si pe bebe? (Ma rog, eu zic ca e o ea, dar, in fine, ce o fie, aici sa vina, ca noi primim musafiri si pitici). Nu am uitat de Eliza, dar tu ziceai ca o "injuri" ca sa o atragi pe aici. Eu nu imi permit. Dar daca vad ca nu reactioneaza la tine, trec si eu la actiune!
Darria: la Orizont a fost la fel cu vinul, cum zicea Lili? Adica ati dat si voi 25 la suta din factura? Eu acum incep sa ma trezesc la realitate...
Jolieanne: cum zicea si Liliana mai sus, astept si eu un PM de la tine cu alte detalii. Si bine ai venit printre noi! Nu se stie niciodata cu ce ne poti fi de folos.
Lili: si eu zic ca 8 mil pt DJ fara nimic altceva in afara de muzica, e multisor... Vezi tu ce faci pana la urma!
Lili: nu ai innebunit cu rosu la rochia de mireasa. De fapt am vazut, dar nu stiu daca prin oras, sau tot pe forum, o rochie de mireasa care avea si ceva aplicatii rosii (material, nu doar trandafiri sau chestii de astea, o esarfa, ceva prins in jurul mijlocului tau). Si era chiar misto. Deci poti sta linistita. Si asa merg si papucei rosii.
A... la Leonardo am fost de mai multe ori, dar niciodata nu aveau marimea 35. Si nici nu prea imi plac modelele lor, ca sa fiu sincera. Nu stiu de ce, dar nu ma omor dupa Leonardo.
Nusha, a fost pus monopol pe calculator? Nu iti mai da si tie voie? Sau nu ai fost cuminte azi?
Am uitat pe cineva??? Mexulica!!!!!!! Nu te-am uitat, draguto, doar ca am vrut sa te sperii ca nu te bag in seama... Stii ceva? Nu cred ca trebuie neaparat sa te imbraci in alb... Daca nu vrei ceva inchis, cauta ceva de alta culoare. Dar daca nu e alb, nu iti fa probleme, eu zic ca te primeste preotul si asa... Doar ca stai, m-am prins: trebuia sa se asorteze buchetul de trandafirasi albi cu costumasul, nu? Asta era!
Oare cum de am nimerit ca aia e biserica??? Si la biserica mergeti numai voi cu nasii? Sau e cu alai?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
Darria spune:
Liliana, super ideea ta cu rosu la alb, asa cum a spus si Ralu poti pune diverse chestiute la rochie...chiar si bobocei de trandafirasi rosii. Daca te uiti la Nunta in Iasi (7) mai am albumul "idei de nunta" la semnatura dar pe la inceputul subiectului, acolo o sa poti vedea o rochie cu ceva maro la talie.
Ralu: Eliza a spus ca mai intra din cand in cand sa vada daca o injura cineva De aici am concluzionat ca daca vreau sa vb. cu mine, stiu sigur ca daca o injur imi va raspunde Eliza e o gluma, sper ca nu te superi, cred ca nu mai sunt normala la creier, daca am fost candva
La Orizont nu am dat nici un comision din ce am adus noi sau alte taxe. Am platit doar papa. Ne-au pus bautura la rece. Cum sa platesti comison din ce aduci? Nu e corect. E ca si cum ai cumpara de la rest. respectiv.
Apropo de aranjamente: am si eu pe cineva, cu experienta(ani de zile de lucru cu florile) care se lanseaza in domeniu(nunta), pana acum a lucrat doar pt. prieteni si cunostinte.
bebe la purtator(10+)
noi
SunSmile spune:
Seara buna gajici
De ce e asa liniste, mai fetelor? Hai ca acu' vine nunta si voi nu sunteti gata! Darria e unica, sa stiti...are ea steaua ei...si piticii aferenti! E din dragoste, Darriutza, no offense!
Nushaaaaa....o sa ragusesc de atata strigat!
Liliana...imi place ideea ta...iamii..rosu cu alb!(chiar daca nu sunt DELOC dinamovista) Foarte fain!
Hai veniti la condicutza de seara!
Pupici pt gagici!
Nunta noastra
Honey
O minune
Darria spune:
Sun Smile, cum sa ma supar? pai ce, nu e adevarat? Singurica am spus ca am mai multe stoluri de: vrabiutze, sticleti, etc... ce vreti voi, e la libera alegere
Se pare ca fostele au prezenta mai buna decat viitoarele miresici Hai sa mai facem noi nunta o data. Cine vrea? Ca mie imi surade ideea, dar....nu se mai poate
bebe la purtator(10+)
noi
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by Darria
La Orizont nu am dat nici un comision din ce am adus noi sau alte taxe. Am platit doar papa. Ne-au pus bautura la rece. Cum sa platesti comison din ce aduci? Nu e corect. E ca si cum ai cumpara de la rest. respectiv.
Apropo de aranjamente: am si eu pe cineva, cu experienta(ani de zile de lucru cu florile) care se lanseaza in domeniu(nunta), pana acum a lucrat doar pt. prieteni si cunostinte.
M-am mai linistit in ceea ce priveste acel comision. Adevarul e ca mi s-ar fi parut normal ca doamna de acolo sa ne zica, asa cum ne-a spus despre alte treburi. Poate nu se practica peste tot la fel... Pai asa, chiar ca mai bine iei de la restaurantul unde faci nunta si gata. Lasandu-te sa te ocupi personal de vin, de ex, poate tu il iei mai ieftin, nu, asta e ideea... Zic eu... Dar daca le mai dai lor bani, nu iese nimic...Adica economisesti intr-o prima faza, dar mai apoi dai mai departe... E ca si cum ai lua de la restaurant si gata.
Si cine face aranjamente? Ceva detalii? Pe PM sau mai degraba pe Mess...Te rog! Multumesc!
E si maine o zi!
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by Darria
Se pare ca fostele au prezenta mai buna decat viitoarele miresici Hai sa mai facem noi nunta o data. Cine vrea? Ca mie imi surade ideea, dar....nu se mai poate
Cum adica??? Dar eu ce sunt aici??? Am ajuns acasa de la munca, am papat un pic si direct la calculator cand am prins loc... Adica eu nu am activitate? Ce vrei sa zic?
E si maine o zi!
SunSmile spune:
Neatza gagici,
Eu azi sunt matinala pt ca am un mega proiect de terminat. Si am zis...ia sa-mi bag nasu si pe forum!
Darria...DA, as vrea sa mai fac nunta inca o data! Am gasit si solutia(nu divortez!)...am scris undeva la mirese 2005.
Ralu nu te supara pe noi...ideea e ca tu esti activa, dar nu esti singura miresica de 2006. Si noi vrem doar sa va impulsionam un pic. Nu voi erati cele care le puneati pe fete sa promita ca nu va parasesc dupa ce se marita? Ei uite ca noi suntem aici...va asteptam!
Mexxa ce faci? Ai gasit costumas? Eu sper ca da si sper sa aveti si vreme buna si toate sa va mearga struna!
Hai pupici la somnorici!
Nunta noastra
Honey
O minune
mexxa spune:
Buna Dimineatza....eu azi sunt somnoroasa ca nupot bea cafea de dimineatza....ca merg cu iuby sa ne impartasim laora 9.00.
SunSmile si eu sper sa am vreme buna...asa ca inca ma mai rog sa nu ploua.
Ralnied...cred ca am gasit un costumas acum ramane sa il vada iuby meu ca e mai mofturos de felul lui.E alb...si efrumos
La biserica va merge toata lumea...nu numai noi cu nasi...sper sa fie frumos..
Cam atat...va pup si vb dupa-amiaza cand vin camerg si la cumparaturi.
http://community.webshots.com/user/mexxa Printesica la cununia civila..
Darria spune:
Buna dimineata fetelor
Ralu, nu la tine ma refeream, ca nu esti singura miresica de 2006 si nici la Liliana sau Mexxa ci la miresicile care nu intra(Eliza iar te-am lut in vizor, ma injuri? dar poate asa mai intri si tu pe aici )....din cate imi duc eu aminte mai erau miresici de 2006 care au intrat, salutat dar nu le-am mai vazut de mult
Apropo de comision: sa zicem ca eu aduc vinul de undeva de la tara, fara factura si ca nu-l platesc de unde-l iau(nu am cum sa-i spun pretul). Cum calculeaza ei comisionul? Dupa un pret pus din capul lor? Mai bine-i spui clientului: se poate sau nu cu produsele tale.
Mexxa, poate o sa fie un pic de soare maine dar de plouat nu o sa ploua, asa ca stai linistita, o sa fie vreme buna, atat cat se poate in noiembrie. Spor la pregatirile ce ti-au mai ramas.
Inca o data: sa va iubiti pana la adanci batranete si tot ce va doriti sa se indeplineasca
SunSmile, acum imi aduc aminte ca citisem pe undeva ca doresti ca in fiecare an sa mergeti la biserica unde v-ati casatorit si apoi sa faceti o mica petrecere - frumoasa idee
bebe la purtator(10+)
noi