Nunta in Iasi (8)
Raspunsuri - Pagina 2
ralnied1 spune:
Cum adica, Lili, ce sa ne mai zici? Pai orice doresti tu. Sa ne saluti, sa ne mai zici ce faci etc. Ai inceput sa te uiti dupa rochita, invitatii, verighete etc? Zi-ne si noua ce-ai mai vazut prin drumurile tale.
La Astoria cat e meniul la tine? Si cate persoane incap acolo? Avansul cat e? Ai muzica asigurata sau cauti tu? Ei, na, te plangeai ca nu ai ce sa ne spui. Uite ca ti-am dat eu teme, acum spor la lucru!
Sper ca nu te-ai supy pe mine!?...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
SunSmile spune:
Buna seara,
Ce faceti voi? Mai fetelor...sunteti cam tacute....
Miresicile de 2006 pe unde umblati? Planuri, restaurante, biserici..alea,alea...
Hai...puneti manutza si scrieti si voi....Noi, proaspetele doamne, suntem incantate sa va ascultam si sa va ajutam la nevoie!
Pupici
Nunta noastra
Honey
O minune
Darria spune:
Bravo Ralu, da-le de lucru viitoarelor miresici Inceputul e bun, cu Liliana, numai sa nu dai peste o zapacita ca mine, care a facut totul pe ultima 100 de m si nu avea ce sa spuna ci venea cu intrebari pe capul vostru - dar stai linistita, mai rar gasesti asa specimene
SunSmile, mai vino pe la noi
Si pt. ca ati intrebat de bebe: nu stiu ce face(as vrea eu dar nu mai este mult si am sa-i stiu fiecare miscare, mai ceva decat FBI-ul ), sper ca bine, vineri il vedem iarasi
bebe la purtator(10+)
noi
SunSmile spune:
Ralu am uitat sa te felicit si eu pt listutza! Chiar am studiat-o si ti-a iesit bine!
Darria iubita...inteleg ca bebe e bine si FBI-ul la fel!Dar curioasa fiind din fire vreau sa te intreb...v-ati gandit la nume? Daca e baiat (io asa cred) sau daca e fetita? Daca ai mai spus si n-am vazut, scuze!
Nusha...hai vino sa le impulsionam pe miresicile astea emotionate...
Si da, Darria, intr-adevar esti unica! Ma distrai la culme cum le faceai tu pe toate in ultima saptamana!
Hai pupici, tacutelor!
Nunta noastra
Honey
O minune
lgireada spune:
Nusha, La multi ani pt sotul tau, iti spun si eu cu intarziere. Ziua viitorului meu e de Sf. Andrei
Ralnied, sa incerc sa-ti raspund. Avansul e 10 mil, pe asta l-am platit; muzica o putem lua de la ei, sau o aducem noi, cum vrem. Deocamdata nu am vb cu nimeni de muzica. Aranjatul salii cu baloane sau mai stiu eu ce vrem noi, trebuie sa vorbim cu o firma specializata. Avand in vedere ca scaunele de acolo sunt foarte frumoase si neornate, nu le vom orna. Ma gandeam la cateva baloane aurii in forma de inimioara, atat. Meniul e in jur de 1,3 milioane si include racoritoare si tort. Bautura grea o aducem noi, dar platim comision 25% din factura.
Altceva ce-ar mai fi? Rochita de miresica o am deja de la o prietena f buna, trebuie doar sa-i mai ridic putin bretelele, s-o spal si sa o calc. In rest e ok. Azi ma uitam dupa pantofiori, eu fiind foarte pretentioasa la acest capitol. Nu vreau sa-mi cumpar nimic alb, caci sunt constienta ca a doua oara nu-i mai incalt. Si am vazut ceva azi care mi-a placut mult, dar nu-s nici macar apropiati de alb, au chiar picatele maro ... Nu am vazut nici macar vreun crem care sa-mi fie pe plac. Verighete ... mhmh, astept bursa. Cred ca sigur mergem la Coriolan, acolo mi se par f frumoase, am fost asta vara cu doi prieteni si de acolo si-au cumparat. Cu florile si mai stiu eu ce, vb mai incolo, acuma e prea devreme. Civilul cred ca il facem in februarie pe 24, de Dragobete. Pe 14 facem 5 ani ... O luna plina va fi februarie!
Mai intrebati si eu raspund. Zilele astea ma ocup de o aniversare ma vedeti mai des pe la bucatarie sau la semnatura mea.
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/album?.dir=/2c7b
Darria spune:
Sun Smile, le cam dau peste cap subiectul miresicilor cu bebe dar nu cred ca se supara
Nume(nu cred ca am spus pana acum): bebe va avea un singur nume, va purta numele unui sfant. Cum Sf. Andrei este protectorul familiei noastre, primul copil o sa-i poarte numele. Deci: va fi Andrei sau Andreia. Si noi simtim ca va fi baietel, vedem peste ceva timp ce are
Apropo: toate in ultima suta de metri stai ca nu le stii pe toate: verighetele le-am luat in sambata nuntii la ora 10 dimineata dar am stiut 200%ca ca sunt gata.
bebe la purtator(10+)
noi
nushulica spune:
quote:
Originally posted by Darria
Apropo: toate in ultima suta de metri stai ca nu le stii pe toate: verighetele le-am luat in sambata nuntii la ora 10 dimineata dar am stiut 200%ca ca sunt gata.
bebe la purtator(10+)
noi
hai ca pe asta nu am mai stiut-o...tare oricum...eu cred ca m-as fi urcat pe pereti de stres dar tu te obisnuisei deja asa ca...nu mai contadin cate imi aduc aminte parca si costumasul de cununie l-ai facut cu cateva zile inainte
sunsmile ce mai faci ?cum merge masina? este totul ok?...la iasi pe cand?
liliana mai ai putin timp tu stii ce repede trece timpul?!!asa ca pune-te pe pregatiri vorbeste si cu muzica cu firma pentru aranjarea salii ca trebuie date avansuri si sa nu ai surprize...sfaturi de la o experta
noapte buna
noi doi
nunta noastra
luna miere
mexxa spune:
Ce sa va zic...biserica nu va costa nimic..cel putin asa a zis preotul insa nasii vor da o suma ca asa este frumos!
De buchetel ma duc vineri sa vorbesc. Va fi din trandafiri albi etc....o sa vad si o sa ma decid la fata locului mai exact.
Petrecerea Ralnied nu va fi ca la cununia civila insa voi face acasa o masa si apoi poate se va lasa cu petrecere.Daca nu vom merge intr-un club din Iasi asta ramane la decizia lor.
Eu sper sa fie bine.Azi am ridicat verighetele ca le-am facut la comanda..sunt superbe
Cam atat va pot zice acum.Abia astept sa treaca timpul mai repede...
Va pup pe toate!!!
http://community.webshots.com/user/mexxa Printesica la cununia civila..
nushulica spune:
mexxa sa siti fericiti si distractie placuta...te-ai hotarat cu ce te imbraci?
noi doi
nunta noastra
luna miere
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by lgireada
Avansul e 10 mil, pe asta l-am platit; muzica o putem lua de la ei, sau o aducem noi, cum vrem. Deocamdata nu am vb cu nimeni de muzica.
................
Bautura grea o aducem noi, dar platim comision 25% din factura.
..............
Azi ma uitam dupa pantofiori, eu fiind foarte pretentioasa la acest capitol.
.....................
Verighete ... mhmh, astept bursa. Cred ca sigur mergem la Coriolan, acolo mi se par f frumoase
Ai vazut, draguto, ca se poate? Si tu care te plangeai ca nu ai sau nu stii ce sa ne zici. Ai vazut ce face o ziarista (adicatelea eu!) din tine? Te determina sa zici tot, pana la ultimul cuvintel...
Acum sa-ti zic si eu cate ceva:
1. 10 mil e cam media avansurilor care se plateste in Iasi pentru un restaurant, deci stai bine. Eu insa am dat doar 5 mil. Adevarul e ca 10 imi era si mai dificil in acest moment, dar daca trebuia, cred ca dadeam pana la urma...
2. ce muzica au la Astoria? Este vorba de formatie sau DJ? Si daca e muzica de la ei, ti-au zis cat te ajunge?
3. pentru mine, 1.3 mil e un pic cam multisor, dar, tinand cont ca e la Astoria, nu ma mir. Mai sunt in Iasi asemenea meniuri, deci e OK.
4. cum adica platesti comision din factura? La asta nu m-am prins inca. Poate zici ceva mai multe, ca, ori sunt eu beata, ori dorm deja, dar pur si simplu nu inteleg cum vine asta...
5. Cati oameni incap acolo?
6. Daca tot te uiti dupa papucei, cand vezi vreun 35 pe undeva, alb, mai mult pantofior decupat in spate, sau ceva de genul asta, cu botul nu ascutit, da si la mine de veste: locatie, pret, orice. Merci!
7. Am vazut si eu verighete misto la Coriolan... Daca gasesti ceva, zic ca poti sa-ti iei. La noi nu se potriveau marimile din ce aveau atunci, cand am cautat. Noi le-am luat pana la urma de la Moldova, de la parter.
Deocamdata atat, lasa ca te mai trag eu de limba!
Spor la treaba in bucatarie! Dar la urma, vii si la noi cu ceva bun, da?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!