Nunta in Iasi (8)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Buna, scumpelor! Acum sunt pe fuga, ca plec la mama, la Pascani. Dar ma bucur ca ati reaparut pe aici si cele care disparuseti. Maiine ma rog de cumnat si poate prind si eu calculatorul de acasa. Sa va scriu mai mult. Va pupic si sa fiti cuminti !
PS: Darria: de la servici mi se blocheaza de fiecare data...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Darria merci pentru explicatie..e axact ce banuiam si eu..o sa dau draga la toata lumea de baut..numai tie...NUUUU .Tu o sa bei suc natural.. ca sa nu ii facem rau lui bebe...
Eu sunt franta de oboseala...azi toata ziua am facut mancare...nu mai pot sunt terminata.

In rest sunt bine abia astept sa plec mai repede in Italy...hmm cred ca deja v-am innebunit cu plecarea mea..dar lasa ca nu va suparati voi ca sunteti scumpele si ma intelegeti
Va pup pe toate..am plecat sa lenevesc putin in pat.

http://community.webshots.com/user/mexxa Printesica la cununia civila..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Ralu......... si calculatorul e impotriva intrarii pe Dc in timpul programului nu doar sefii
Cred ca tb. sa deschizi un nou capitol
Mexxa: am inteles, sa traiti, se executa intocmai si la ordin - adica beau doar suc natural
Oricum nu beau de obicei, daca ar fi dupa mine nu s-ar mai face bautura la cat consum eu.
Toata ziua mancare?
Astepti sa pleci in Italia dar e o asteptare dulce, o sa recuperezi tu acolo
Noapte buna fetelor si duminica placuta

la purtator
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

mexxa stai linistita ca si pentru mine a fost la fel ziua asta numai ca nu am facut chiar toata ziua de pe la vreo 4 pana acum si acum mai stau sarmalutzele in cuptor in oala din aia de lut...darria daca poftesti esti invitata ca si asa maine am invitati la pranz asa ca 2-3 in plus nu mai conteaza(spun 3 stii tu de ce ca doar si el papa)
mexxa daca dai de baut la fete si mie nu ma superi rau de totnu e corect deloc asa da de baut pentru totinu?
in rest cam astea sunt noutatile mele ...adik nik...abia astept sa vina craciunul si revelionul sa mai mananc si eu si sa stau acasa sa nu mai merg la serviciu...voi nu?

NU MAI PUN POZE PE FORUM CA MAI NOU APARI PRIN REVISTE

Mergi la inceput

Nusha, multumesc pt. invitatie dar nu sunt pofticioasa si nici nu poftesc, nu am pofte, sper sa nici nu am pe toata perioada sarcinii.
Sarmalute fac si eu din cand in cand(ca nu am rabdare la modelat), nu ma omor dupa ele si tot in vestita oala de lut
Distractie placuta pe maine

la purtator
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

"din cate imi duc eu aminte mai erau miresici de 2006 care au intrat, salutat dar nu le-am mai vazut de mult "
Salutare :) Asa e, mai sunt miresici de 2006 care nu au mai intrat de mult timp.Si am vazut ca m-ati sters de pe lista : 23 sept 2006, Onyx, Iasi. Problema e ca mi-a scazut entuziasmul mult...m-am agitat vreo 2 saptamani dupa ce am rezervat sala, apoi..... Pai daca toti mi-au zis: pentru pretul meniului veniti dupa ian 2006, ca atunci se fixeaza, rochii noi apar prin martie, aprilie, verighete am vazut dar era prea devreme...Plus ca iubi al meu nu e in tara...Astept sa treaca sarbatorile sa intru si eu in actiune, sa merg la sa vorbesc pentru biserica, sa-mi caut nasi...Multe mai am de facut.Ma ia Dar imi revi eu . Ma bucur sa vad insa ca sunt alte miresici emotionate si in priza .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Kemsy>eu te-as sfatui sa mergi deja sa vb cu preotul la biserica..eu am fost cu vreo 4 luni inainte si era tarziu.

Cristina S.

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor
Da Kemsy rezerva biserica si ora de pe acum. O sa gasesti si mai tarziu dar acum poti sa-ti fixezi ora dorita la ce biserica preferi sa te casatoresti. Dupa aceea o sa mai gasesti dar nu la ora dorita.
Icepeti cautarea pt. nasi de pe acum, nu lasa pe mai tarziu(asa am facut eu dar am avut norocul sa-i gasesc cu o luna inainte si a meritat asteptarea). Apoi, nasii tb. anuntati din timp ca sa stie si ei cum sa-si planifice treburile.
Nu te-a sters nimeni de pe listuta cu intentie, o sa fii la loc.
P.S: cred ca eu sunt autoarea celor din ghilimele, inseamna ca a avut rezultat, a mai aparut o viitoare miresica

O zi placuta fetelor

la purtator
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Buna tuturor,
Am mai intrat pe aici, dar n-am mai scris. Cred ca vremea e de vina ... e asa de molateca! In seara asta ma duc dupa muzica, sa ne dea o proba de microfon si sa ne zica niste tarife. Poate chiar facem contract sapt viit.
Darria, cand afli ce e bblushul? Eu is f curioasa

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/album?.dir=/2c7b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Kemsy, stai linistita, puiule, nu te-a sters nimeni. Dar eu, cand am preluat lista de la Nushulica, din cate imi amintesc si din cate am salvat pe calculatorul meu, nu erai pe lista. Stiu ca ai mai intrat pe aici, dar nu te supara, ca nu e vinovat nimeni. Uite, cand deschid noul capitol, facem si modificarile de rigoare. Multumita? Sper ca ti-a trecut supararea. Da?
A... si din cate stiu, parca esti in listuta de la Mirese 2006. Eu te-am vazut acolo, dar nu te-am trecut si aici, ca voiam sa am acceptul tau. Acum, ca ai zis "DA", vei fi in listuta!
O seara buna!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput