Nunta in Iasi (8)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Buna din nou
Stiu ca biserica nu accepta in general nasi necununati. Dar eu mi-am dorit mult, nu m-am gandit ca mi-ar putea merge rau din cauza asta. Poate ca un preot m-ar lamuri mai bine ... poate am sa dau o fuga pe la biserica saptamana asta. Si asa vreau sa tin oleak de post sa ma spovedesc.

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/album?.dir=/2c7b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoletaq spune:

Am rezolvat cu PM .
Jolieanne multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jolieanne spune:

buna dimineata
din pacate nu ai reusit inca sa rezolvi cu PM
cel putin eu una nu am reusit sa iau leg cu tine.
Poate gresesc eu cine stie...
Deci incearca sa iei tu leg cu mine pe mail sau cumva.

quote:
Originally posted by nicoletaq

Am rezolvat cu PM .
Jolieanne multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaomaria spune:

Buna ziua
Revin cu alte intrebari:
1.la ce fotografi/cameramani ati apelat sau veti apela si cam ce preturi au?
2. cum pot sa ma inscriu si eu pe lista Miresele anului 2006?

Je ne regrette rien.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaomaria spune:

Si am uitat ceva, desigur:
3. Cum se poate proceda astfel incat cei de la starea civila sa vina la biserica sa facem cununia religioasa? Ca eu am de adusomuleti tocmai de la Botosani si as vrea sa fac la biserica ambele cununii.

Je ne regrette rien.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Anaomaria:
- preturi foto si filmare: 100-150 euro, am gasit eu dar stiu ca sunt si de 200. Nu ti-l recomand pe cel pe care l-am avut pt. ca sunt altii mai buni. Daca vrei ceva de calitate ia 2 pers: un foto si un cameraman - oricat de buni ar fi nu reusesc sa faca 2 lucruri in acelasi timp - eu am aflat ulterior.
- intreaba la starea civila daca cei din Iasi se deplaseaza sa cunune in alta parte(la biserica). Daca nu: sa faci cununiile la ore apropiate. Intre timp poti caza invitatii unde poti.
- pt. Iasi roag-o pe Ralnied. Pt. Mirese de 2006 roaga autoarea listei(am vazut ca este Krelia) si o sa fii pe listuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Salutare, dragele mele! Mi-a fost tare dor de voi! Acasa a fost imposibil sa ma mai ating de calculator de sambata incoace (nu mai zic motivele, majoritatea le stiti deja)... Si la servici, cand dau click pe link-ul Desprecopiii.Forum, imi apare chestia aia cu "pagina care va fi inchisa etc" si mi se inchide automat. Nu inteleg de ce. Chiar eram curioasa sa vad daca si acasa patesc la fel. Dar vad ca acum am reusit sa intru.

Am vazut ca ati scris mult in ultima vreme. Si bun venit Anaomaria printre noi! O sa apari si tu pe listuta, fii pe pace! Si spor la pregatiti!

Iulissa... inca un pic si te faci si tu doamna! Felicitari pentru depunerea actelor!

Lili, sa stii ca sunt preoti care accepta asa ceva, mai ales ca la tine ar fi a doua pereche (adica mai mult de forma!). Iar daca nasii principali sunt cununati... zic ca se poate. Dar, cum ziceai si tu, la biserica poti fi lamurita pe deplin. Cel mai bine ar fi sa mergi chiar la biserica si la preotul care vrei sa va cunune. Ca asa, poate unul zice da, iar tu te cununi la altul si zice nu...

Darria... bebeul??? OK? Acusi e ziua sa de nume, nu? Da mami de baut... URA!!!

Nusha, ati rezolvat cu sfintitul? Sau inca nu? Era fain acolo, nu??? Te cred!

SunSmile, tu ce mai faci? CU ce te mai ocupi in afara de semnat la condicuta???

Mexxa, esti in toi cu pregatirile pentru Italy???

Lizuca, mai traiesti, puiule??? Dar tu, Kriss? Oana etc??? De Lorym chiar nu am mai auzit nimic de la nunta incoace. Lorym, daca mai citesti pe aici, sa stii ca noi te mai asteptam pe aici, macar sa stim ca esti OK... Da un semn, please, please, please!!! Esti tu o doamna acum, dar inca te mai asteptam!!!

In rest, ce sa va mai zic? Am ramas fara nasi... Sunt racita, am fost si mai bolnava de-atat... Ma bucur ca au fost fulgusori si pe la noi... Acum sunt cuminte. Am 2 saptamani sa demonstrez ca sunt cuminte, ca sa vina Mos Neculai... Si apoi alte saptamani, ca sa vina Mosul Craciun...
Va pupic si sper sa mai prind cateva minutele calculatorul in vreo zi, macar sa va mai salut!
Sa fiti cuminti!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Ralnied>sunt bine,va urmaresc aproape in fiecare zi. Noi ne-am pus pe facut ..Astept Sarbatorile..primele ca sot si sotie..cu acte
apropo mai e cineva in cazul meu?

Cristina S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

si..insanatosire grabnica iti doresc!am uitat..si va pup pe toate

Cristina S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Dragele mele..mie imi era dor de voi insa nu am prea avut timp sa va mai salut.

Eu sunt bine in princiupiu..doar ca m-am saturat de fratele meu si scumpa mea cumnata...Voi tot asa frati..suruori..cumnate dusi cu pluta aveti???
Astept sa plec in Italy dar pana plec scumpa mea Ralnied cred ca o sa albesc..nu mai pun cele trei zile de mers cu masina insotita de dragul meu grate si scumpa mea cumnata.
Aseara a zis ca nu ne zbatem sa ne scoatem pasapoartele..da daca nenea ala a zis ca in 10 zile sunt gata....oare ce vrea sa ma duk sa stau langa usa lui nenea ca na eu is sora lu ne'a Andrei si imi trebuie pasaportul repede??

Pe bune ca nu nu mai inteleg mai fetelor...eu am o vorba.."cand vad altii mai prosti ca mine imi sare inima de bucurie..."
In rest sunt bine...sanatoasa nu ca am racit..dar na cine se spala dimneata pe cap si pleaca la scoala??

Kriss...si eu astept sa vina sarbatorile sa le petrec scumpul meu sot...dar bebe mai asteptam putin insa la vara a zis ca vrea sa ne apucam de treaba.....nu ca nu as vrea si acum
Anaomaria felicitari scumpa pt nunta..si sa fie intr-un ceas bun.
Iulissa bafta multa la terminarea pregaturilor...abia astept sa vad pozele.
Darria multa sanatare tie si bebelui...eu abia astept sa vad ce este..nu zic ca o sa fie fata ca imi sare apoi lumea in cap..insa eu o fata mi-as dori

Astept acum sa vina ziua mea..ca na am si eu nume de sfant...sper sa primesc si eu un cadou..acolo...ca tare imi mai plac cadourile.

Va pup pe toate si am plecat sa mai invat putin...

http://community.webshots.com/user/mexxa Printesica la cununia civila..

Mergi la inceput