Copilasi noiembrie -decembrie 2004 (89)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

Ei bine, pentru ca Mihnea si-a muscat viitoarea sotie, dupa plecarea ei Mamarutza a razbunat-o smulgandu-i suzeta din gura. E adevarat ca dupa aia au vrut sa fuga in lume dar tocmai a intrat Darius in sufragerie asa ca n-au apucat. Poze doveditoare (a se remarca dresurile de pe piciorusele lui Darius in stanga sus, in cadrul usii) aici: http://pg.photos.yahoo.com/ph/tataruraluca/album?.dir=7772&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/tataruraluca/my_photos

POZELE MAMARUTZEI
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

AM vazut pozele cu copilashii frumosi!!! nu am putut sa nu remarc pleata frumoasa a Mariucai, e o culoare deosebita, cel putin asa se vede in poze si i-a crescut...e numai bun de luat motz, ma rog, rupere de turta!!! ...Roserb, ai slabit???? parca esti trasa prin inel in poze!!!! Raluca, de unde i-ai luat botoseii Mariucai??? am cautat in Europa si nu am gasit..vreau si eu pt Paul!!!! astept rasp...multam.....fetelor aveti puiuti frumosi si sociabili..cand s-o face Paul bine, va tragem si noi o vizita ca s-a "salabaticit" baiatul meu cu totul!!!! ...glumesc.....

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Dupa cum bine stie cineva.. baietul meu nu stie sa faca "extraordinar" de multe , in schimb, cu mama lui este foarte generos.Pe langa hainele lui, ale mele, suzeta, imi da mancare de la el...din gurita.Tocmai ce manca mic dejunul de fructe, eu eram cu okii la reclame si ma trezesc ca-mi indeasa o bucata de caisa inmuiata si morfolita bine de el.Normal ca mi-au dat lacrimile, eu l-am interpretat ca un gest de iubire.

Acu sa trec la ai vostri : Bits esti remarcabila, bne zicea cineva ca n-au mai vazut japonezii asa ceva...iar Kenzo seamana cu tine fara doar si poate.

Dutzi chiar te rugam sa nu te abtii deloc ca Iustinel trebuie vazut zilnic.

vacanta la buni

Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

acu am vazut si eu pozele...bits, esti o frumoasa!iar kenzo e de milioane. Mai, da toate sunteti frumoase pe topicu asta.Eu ma complexez:))
Miki(alta frumoasa de pica, nu e drept)asa facea si sofia, si cu sticsurile...si cu painea...da, e dovada de iubire

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Buna, fetelor!
Multumesc mult pentru urarile pe care i le-ati facut feticii mele cand a implinit un anisor! Am gasit si un mesaj legat de pozele recente si de aniversari si am sa pun si eu, cat de curand, poze. Nu am facut prea multe in ultimul timp, dar am. Si de! Mie mi se par frumoase ca-s cu fimea.
Ea este destul de bine, daca nu ar fi asa de sclifosita cu mancare. Nu mananca prea mult din mancarurile dulci si nu am cum sa-i acresc mancarea, decat cu bors sau zeama de lamaie. Sunt insa, piureurile care sunt dulci si la ele face mofturi de ma umplu de nervi. Nici nu mai stiu cum sa-i fac. Stau o zi intreaga in bucatarie sa-i pregatesc si cand e sa-i dau sa pape ia 2-3 lingurite dupa care renunta. daca s-ar putea sa traiasca din pufuleti si biscuiti ar fi fericita.

Nu am mai scris de mult pentru ca eu am probleme si nu le dau de cap. Exact de ziua ei a venit salvarea, pentru ca nu ma simteam bine si au vrut sa ma duca la spital, pentru ca ziceau ca am apendicita. De fapt, am si ajuns la spital! Dar acolo nu s-a confirmat diagnosticul si au inceput speculatiile. Eu fiind deja, cu febra si cu o stare de-mi plangeai de mila. In plus, neavand cu cine sa las fata, am mers singura si-mi faceam mai multe griji pentru ce-am lasat acasa decat pentru mine. Unii au zis ca s-ar putea sa fie chist ovarian, altii cred altceva. Nici nu mai stiu de mine. Pana in prezent toti fac speculatii, iar eu nu pot sa ma internez pentru ca nu pot sa o las pe fata singura, asa ca ma duc in fiecare zi la alte analize si alteconsultatii. Acum astept sa-mi iasa rezultatele pe care le-am facut si sa vad ce mai urmeaza. Poate ii dau de cap pana de sarbatori ca sa ma fac si eu bine. E tare greu sa-ti fie rau si cu toate astea sa te ridici si sa faci treaba, ca sa fie fata ingrijita. A avut momente in care saracuta a fost a nimanui, dar a stat tare cumintica.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

Mergi la inceput

CRISTINA multa sanatate si recuperare rapida....sper sa nu fi enimik grav!!!!

Am fost la spital, ne-a dus Mihai cu masina, a plecat de la sv, si cand am ajuns acolo, ne-a luat portarul de l aintrare cu intrebari und emergem si ce treaba avem...pana acum nu s-a pomenit si am ramas uimita...cand , ce credeti????? e epidemie de pojar, spitalul e in carantina am luat copilul si de acolo!!!! asta e, nu ma puteam risca sa ia vreun microb...am convenit cu mihai sa dau un tel sa anunt macar, si dupa ce trece pojarul sa ma duc sa dau semnatura....cam atat!!!!...paul e bine, s-a jucat un pic in tarc...era sa dupa debridat, ca nu l-a inchitit bine, dar a trecut cu ceiut...n-a mai facut kkuta decat de dimineata atat!!!
ACum striga dupa tac-su ..deci clar se simte mai bine, ca to ttimpul cat a fost bolnav zicea numai mama!!!
ma duc sa ii dau papa..va pup

pozele noastre

Mergi la inceput

PAXI, spune si mie cum a fost Silviu dupa decalotare, cat l-a durut si ce ai putut sa ii faci sa ii treaca(la tel. spuneai ca ..nimik)...urmeaza si Paul dupa ce se reface...ne-a spus CUlcer sa facem asta ca e mizerie acolo!!!te pup

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

ne-au venit analizele: ioachim nu are nici rubeola nici rujeola, deci probabil a fost febra de 3 zile

acum e bine, nu mai are nimic, nici macar pete

onita, ma bucur pentru voi, ti-am zis eu ca se face bine? ofof asa e cand esti mama

bits, ti-am vazut si eu pozele, ce sa mai zic, esti o superba... cred ca facem o galerie si cu "superbele mamici" din care nu trebuie sa lipseasca eliza, felis, miki, bits...

io ma incadrez la galeria cu "mamici cu doi copii" tot e ceva

mami de ileana si ioachim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

fetelor, ma scuzati ca n-am mai scris de mult, dar ori n-am timp, ori am timp dar mi se face somn de-mi vine sa inghit si pc-ul; dar oare cand am eu timp, nici la wc, ca vin cucuietele dupa mine, de nu pot nici sa-mi fac nevoile; hai ca m-am plans destul si iar va plictisiti de mine.
"LA MULTI ANI!!!" ptr. toti sarbatoritii care pana in prezent si-au sarbatorit pana acum zilele onomastice, de 1 aniso; sa va dea domnul numai sanatate, fericire si impliniri in viata, si de-acum incolo pe putin inca 100ani; sa va face-ti fericiti parintii si sa-i ascultati!!!
fulgule si andra ce faina idee de a alcatui galele(puradeilor si a sarbatoritilor); sunte-ti de milioane, iar comentariile ......
Onitza muuuulta sanatate puiului mic Paulica si sa numai auzim de spitalizari sau cine stie ce minuni
Gandacico(cuscrito), cu toate ca noi comunicam fff. putin oricum ne gandim la voi, si va dorim numai bine; eu pana acum nu am auzit de roseola , sau ca ar exista b. de trei zile si in rom., asa ca am mai invatat ceva de pe-aici; multam, caci asa mai imi deschid si eu creierasii; am vizionat foto. facute de tine, sunt superbe, si-ti doresc muuuult succes in continoare in noua cariera
paxela muuuulta pofta de mancare lui Silviu; eu te cred ffff. mult din ceea ce spui despre Silviu, caci o stiu pe propia-mi piele cu Arisa; frate daca o lasam nu vroia decat bomboane si cioco, sau bicuiti jap.; a fost si este si in prezent un chin infernal cu ea, acum cu mancarea s-a redresat, dar cu neascultarea si cu obraznicia este infernala; cat priveste loviturile si-n trecut si acum este o pacoste, asa ca si la acest capitol te super-inteleg; numai bine si rabdare de fier, caci eu mi-am c-am tocito
fetelor ave-ti niste copii superbi; am vazut toate pozele, dar nu numai copii sunt frumosi, mamicile sunt la inaltime, toate; sau poate ca stiati deja, numai trebui sa insit ce si cum caci se stie; eu tre` sa ma ascund oricum caci nu poci intra in competie
miria multa sanatate; stiu cum e sa fii in situatia de a nu avea cum sa mergi la medic ptr. ca nu ai cu cine lasa copilu`, dar lasa ca cel de sus nu uita pe nimeni si are grija de tooooata lumea!; eu si cu Emily ne-am uitat la pozele lui Damiana, care este o printesa

.
http://photos.yahoo.com/nlroxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Onitza, ce bine ca Paul e mai bine, orice kk consistent e o victorie ...asa ca...la cat mai multe....

Miria imi pare rau sa aud asa vesti...iti doresc sanatate multa si sa treci cu bine prin greutatile astea...

Am vazut poze din vizita...copii care se joaca frumos...f dragutz...si Vladut are o masa din aceea ca a lui Mihnea de la Chicco, daca la inceput ii placea trenul, acum plange numai cum o vede ...poate s-o obisnui...

Laudam si noi puiul Kenzo si pe mami a lui, frumoasa si radianta...si de ce nu si pe tati de Ken...impreuna faceti o familie tare frumoasa.

Despre noi, puiutul meu o ajuta pe mami la bucatarie, deschide tot ce prinde, dulapurile cu farfurii, sertarele care "musca' fir-ar ele sa fie ...dulapul la cosul de gunoi...dar...dar...daca ii spui "nu-i voie", pe un ton nici prea ridicat, dar nici razand...ramane cu manutele in aer si cu okii mari deschisi si f angelici...adica, "ce, am facut ceva????" . E f dulce si cand suna telefonul, stie si se duce catre el, dar cel mai durere face la sunetul mobilului..."alearga" efectiv sa-l prinda....Doamne, nu-mi dau seama cate intelege ... inca...De mers, mergem f repede, daca e si mami si tati, sau oricare 2 puncte de sprijin, chiar si cu o singura manuta sprijinita de carut sau de mami ne deplasam destul de bine...dar la capitolul mers singuri, inca mai lucram

mami de vladut(15 nov.2004)

Mergi la inceput