Buna tocmai azi m-a gasit sa-mi fac suc de morcov cu telina si am spart sita robotului (braun) , ce mai fac cu el?
I-am mai rupt si chestia aia care razuia, i-am spart si capacul intr-un loc.. e vai de el... si nu are decat 2 ani...intrebarea mea e: de unde sa-i cumpar accesorriile stricate sau e bun de aruncat?
Multumesc.
Nu avem dreptul de a consuma fericirea fara a o produce
Tanya
Incearca sa comanzi piesele stricate/sparte la firma mama. Nu ai hirtiile cu toate adresele si n° de telefon de la reprezentanta? In mod normal, daca e un robot de firma care se respecta poti comanda ce piese ai nevoie fara probleme.
Eu am un robotel de facut mincare la bebei (fierbe la vapori si pe urma mixeaza) si am scapat cosuletul de fiert la vapori pe jos, iar acesta s-a spart... Am sunat la firma si le-am povestit necazul, m-au intrebat numele si adresa si in numai 3 zile aveam un cosulet nou-nout la usa, gratis!!! (nu am platit nici macar livrarea!!!)
Bafta!!!
~Otilia&LaAdelita~www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">
Pai.. cred ca a iesit din garantie.. dar am sa sun sa vad ce-mi zic. Merci mult Otilia.
Tanya
Am avut si eu nevoie de ceva tot pentru un robot Braun (bine, pana la urma nu a mai fost cazul) si m-am interesat la firma de unde l-am cumparat. Mi-au dat un nr de telefon de la firma care asigura serviceul si mi-au spus ca pot comanda acolo.
Succes
Offf nu-mi vine sa cred
Am de 2 ani robotul si nu stiu ce firma e . e BOSH. Am gasit in carticica lui 2 nr de tel dar pe ambele imi intra robotul imediat, cred ca ma duc la carrefour sa-i iau pe-aia de gat, sa-mi dea o adresa sau un nr la care sa rasp cineva. Merci de raspunsuri.
Tanya