Bebelusi de mai-iunie 2005(28)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by beatriced

Anky, pai oricat l-as tine pe Alex pana la ora 0.00 este in zadar. La ora 22.00 nu mai poate de somn, se freaca la ochisori pana adoarme... Off! O sa vad ce oi mai face! Acum vad ca doarme de 2 ore... Ma duc sa intind rufele... Pupici

Mami de Alex mâncăcios

Pozici ; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49885" target="_blank">Povestea nasterii micului Alex si Evolutia lui Alex

Beatrice

Beatrice,Cris adoarme la ora 19:00 iar eu il trezesc la 00:00 sa pape, dupa care adoarme imediat la loc pina dimineata.

Anca,Bianca 02.02.03si Cris 12.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Olga problema era la mine nu la site-ul tau. Dar e tare scump cum se hlizeste "King Kong" si unde-si duce piciorusul la gurita, Bianca inca nu poate performanta asta, ea se trage doar de nadragi.
Ruxel merci pt. raspuns, maine o comitem si noi!
Atat face si Bianca mea ca si Bianca ta in poza, vad ca au si date de nastere apropiate.

Pls cum faceti ca sa puneti o poza in mesaj de la altcineva din album, cu "introdu e-mail"?, dar cum trec exact poza care ma intereseaza, am vazut ca voi practicati acest sport (Loreen) si tare imi place.

COPIII MEI
Eli cu Bianca (13.06.2005) & Andreas (17.08.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Daca nu l-as trezi la 00:00 s-ar trezi el mai tirziu noaptea,asa distanta dintr-e mese nu e mare

Anca,Bianca 02.02.03si Cris 12.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Elisor la bloc ma mut,da' la patru camere...problema e ca io vreau da' am senzatia ca meseriasii nu...
Nu amana buba de la spate ca nu-i de amanat...eu am sperat ca sarcina va mai repara oarece,dar constat ca odata cu trecerea lunilor Deliei sunt din ce in ce mai rablagita...ma scurg din picioare...Am scapat cei drept de week-end,dar a fost mai dureros decat prima oara...

Eu ii bag Deliei cereale in laptele de seara,ca va auzeam vorbind de asta ca metoda sa nu se trezeasca bebelusii,dar tot se trezeste cand vrea pipota ei...la 3 la 4 sau la 5...intai isi face incalzirea, discuta cu aratarile prin patut,dupa care se ridica in genunchi si ma cauta prin camera...eu treaza fiind ma umflu de ras in perna...Asa ca la mine maglavaisul de lapte cu cereale n-are efect...

Cu diversificarea si eu bat tot pe loc pe loc pana o rasarii si soarele in castron la fii-mea...Maine vreau sa-i fac niste cartofi in sos de ceapa ca zau daca nu mi s-a aplecat mie de piureu...
Supa cred ca nu mai are rost deocamdata sa-i fac ca si-asa nu-i pasiunea vietii ei...

Na ca mai avea oarice de spus da'am prea mult moloz in circumvoluntiuni,asa ca mai tarliu...

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Elisor adica...?! ca desi vorbesti pe limba mea zau daca pricep...

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Gabitzam si Isabella mea face la fel, suge si cind il simte pe sotzul meu ca intra in camera, intoarce capul si zimbeste foarte fericita. Asha ca, fericit taticul trebuie sa paraseasca cit mai urgent camera, altfel ma lasa fata cu lapticul in tzitze.

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

http://community.webshots.com/user/danielaaddario

Mergi la inceput

Anky ti-am dat un Piemmmmmmmmm (PM), merci!

Loreen, adicatelea bine zici, hai sa scot limba romana la inaintare. So, scriu un mesaj (postare) in care vreau sa spun ca-mi place poza X cu Delia si tu daca vrei sa vezi ce poza imi place mie de la tine dai clic pe poza X care am pus-o la mine in mesaj. Zau daca mai pricep eu ce-am vrut sa zic!
"Chestiunea" de la spate am kilarit-o ieri asa ca am scapat!
Si eu credeam ca sarcina te "infloreste" pe ici pe colo, asa o fi, dar dupa e dezastru, ca acum pe la vreo 4-6 luni sau ne-am bosorogit noi si nu ne dam seama?

COPIII MEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Eli, pai fiecare pozulica din album are si ea o adresa. Pui link catre poza cu pricina la fel cum ai pus tu linkurile in semnatura ta.
Uite, de exemplu, mie imi place poza asta cu mindrulita ta

M-am dus in albumul tau, iar cind am ajuns la poza care-mi place, m-am uitat acolo sus unde se scriu adresele in browser, am copiat-o si am pus-o aici.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Poze mai noi cu Andrei
Pozele cele mai noi

Mergi la inceput

Gabitza sa inteleg ca e atat de simplu?
Aici e tare scump
merci! Ce fericita sunt cand mai invat cate-o "smecherie"

COPIII MEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Da, Eli, e foarte simplu
Asa face Andrei, se joaca ce se joaca si cind oboseste acolo pica, cu fundul in sus si nasul intre mutzunachii lui. Daca eu sint prinsa cu ceva si s-a facut deodata liniste inseamna ca a adormit si ma duc sa-l invelesc. De la un timp aproape numai pe burta doarme, dupa ce cind era mic nu-i placea deloc pe burta si cu greu il puneam asa. Acum parca are cheita, cum il pun jos tzusti pe burta. Dimineata il gasesc numai pe burta in patutul lui.
Azi s-a ridicat prima data in 4 labute, dar nu a stiut mai departe ce sa faca, s-a dezechilibrat si a cazut pe o parte.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Poze mai noi cu Andrei
Pozele cele mai noi

Mergi la inceput