Bebelusi de mai-iunie 2005(28)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Olga ca bine zici si maine e o zi...
La mine e una mai proasta decat alta,dar e alta si pentru asta ma bucur ca apuc sa traiesc o noua zi...
Mamanaty intrase dupa accident la bebelusii din martie-aprilie si de atunci nu mai stiu...Probabil ca este la Chisinau...Eu fara sa vreau sa trezesc gandindu-ma la ea cand o vad pe Delia mea...Eu sper ca reuseste sa traiasca impacata fiecare zi ....

Cum reusiti sa faceti bebelusii vostrii sa doarma la pranz?
Scrofita mea nici batuta nu doarme...Azi abia a atipit o ora de la 11 la 12 si inca jumate de la 3 la 3,30...si pana deseara la bai ioc somn...si are niste ochii ca shalai...

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sperantza nu moare spune:

buna tuturor,

sunt tare interesata de programul pe care il faceti copiilor, respectiv ora de culcare seara si pacalitul sa nu mai pape noaptea.

Androix, zi-mi si mie te rog cum faci sa-l culci la 21,30 ca eu nu am succes, pentru ca sa zicem reusesc s-o culc mai devreme dar se trezeste si cand adoarme iarasi fiind odihnita ma scoala la 3 ore sa pape. intr-o noapte am incercat sa-i dau ceai in loc de tztz si s-a prins

intreba cineva de rostogolit, si puica mea e grasuna motiv pentru care e cam lenesa, totusi se intoarce pe burta, nu mai reuseste invers. incearca sa-i atragi atentia cu o jucarie ceva pe care sa incerce sa o apuce

pediatrii vostri verifica si statul in fundulet si cum misca manutele, picioarusele etc? ca la noi se uita in gat, ne asculta cu stetoscopul, verifica fontanela si atat

numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Olga, adica nu sint singura care nu doarme noaptea. Dar cel mai rau e ca dimineatza se trezeste la 6, nu greseste niciodata oraaaa, dimineatza eram asha de obosita ca am lasat-o sa bodoganeasca in patutz pina la ora 7, asta asha ca pedeapsa, ca am obisnuit-o dimineatza s-o aduc in pat la noi.

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

http://community.webshots.com/user/danielaaddario

Mergi la inceput

Speranta asa fac si pe-aici...daca spui tu altceva se uita si pe-acolo...in rest Dumnezeu cu mila...ca de dr. cu numele nu ducem lipsa...

Azi am logoree...ca sunt singurica cu Delia...Bianca este la o aniversare( apropo ma chinuiam sa caut cadou pentru fetita respectiva si se poarta mai nou la 9 ani parfumurile cu Barbie si bijuteriile din argint,iar daca nu stiati si "lentile cosmetice de culoarea albastra"),sotu' cu capra prin oras...asa ca-mi fac de cap...schimband pampersi...

"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Iata-ne si pe noi...reusisem sa citesc aproape tot dar dupa programul haotic pe care il am si sporul vostru la scris iar am ramas in urma...astept zile mai bune.
Alyssa mea iar e bolnavioara, e plina de bubitze pe tot corpul, sunt mici, roz-galbui, initial pareau pline cu lichid iar acum sunt mai dure si sunt raspandite neuniform pe tot corpul mai putin in par si doar vreo 2-3 pe fatza...pediatrul a zis ca e ceva viral la bebelusi ca a mai vazut recent cativa la fel, nu e grav si trece de la sine... mie mi-e frica sa nu fie alergie, nu mai stiu ce sa fac, sunt innebunita .
Sa va mai zic ca in RO fata mea s-a jucat cu motanul si s-a pricopsit cu un purece...a piscat-o pe picioruse...mama denaturata ce sunt ... va jur ca era innebunita dupa pisic si am lasat-o sa puna manutza pe el, sa vedeti ce il tragea de blana si radea ca o apucata, in momentele alea ma gandeam sa-i fac damblaua copilului si am uitat de riscuri...am spalat-o apoi bine de tot pe manutze dar la "vizitator" nu m-am gandit...sunt nebuna, asta e.
Si daca tot is nelinistita, a mai aparut inca un motiv de "bucurie"! Ia giciti ce a gasit al meu sotz in casa...un SCORPION!!! Brrrrr, se zbirleste pielea pe mine si ma ia cu friguri...nu credeam ca traiesc astia pe aici da' uite ca m-am inselat. Casa e pe 3 nivele, noi stam sus si n-au cum sa ajunga ca-s scarile super alunecoase, l-a gasit jos in spalatorie si mi-e o groaza cand merg sa pun rufele la masina de spalat de ma trec toate transpiratiile.
Era sa uit vestea buna...i-a iesit puiutzului primul DINTZISOR !
Va pupam,

Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Tdi, felicitari mama pentru primul dintisor... Mai auzi, cum Scorpion? Ca nu prea am vazut d-astia mai deloc! Moamaa ce naspa senzatie...

Noi fusaram azi pe-afara, facuram tarte umplute cu ciuperci si niste vinete, am facut treaba prin casa, am stat pe forum, trebuie sa ma duc la sala si gata programul... Maine de la cap... Sa vedem cat o dormi in seara asta ca il epuizai... L-am gadilat, m-am jucat cu el, am facut avioane, i-am citit, dar ce nu am facut... Si sper sa fie obosit sa doarma mai mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corni spune:

Cornelia,multumesc frumos pentru informatia despre doctorita Munteanu. Chiar azi am vorbit cu asistenta si m-a programat maine la ora 14,00 la vaccin dar nu mi-a spus nimic.Multumesc.

Va redau mai jos o chestie citita pe net:

O tanara statea si astepta avionul in sala de asteptare a unui aeroport mare. Pentru ca trebuia saastepte mult timp, si-a cumparat o carte si un pachet de biscuiti, ca sa treaca timpul mai usor.
S-a asezat in sala de asteptare VIP si a inceput sa citeasca.
Langa ea, pe scaunul alaturat erau biscuitii si pe urmatorul scaun era un domn care citea ziarul.
Cand a inceput pachetul si implicit primul biscuite, domnul de alaturi a luat si el unul. Ea s-a simtit indignata, dar n-a zis nimic si a continuat sa citeasca.
In interiorul ei isi spunea "uite ce fel de pesoana e acest barbat ! daca as avea numai putin curaj,i-as face morala ..."
Si asa de fiecare data cand ea lua un biscuite, lua si el unul pana cand a mai ramas in pachet ultimul
biscuite. Ea gandea: "ah, acum vreau sa vad ce imi zice cand se vor termina toti !!" Barbatul a luat ultimul biscuit, l-a rupt in doua si i-a dat jumatate.
"Ah, asta e culmea !", gandi ea si isi lua lucrurile, cartea si geanta si se indrepta spre iesirea salii de asteptare.
Cand se simti un pic mai linistita si nervii ii trecusera, se aseza pe un scaun de-a lungul unui coridor mai ferit de priviri indiscrete.
Inchise cartea si deschise geanta pentru a pune acolo jumatatea de biscuit ramasa cand....deschizand geanta vede ca pachetul de biscuiti era intreg, in geanta.
Se rusina de modul in care se comporta si abia atunci intelese ca pachetul de biscuiti pe care il manacse nu era al ei, ci al domnului de alaturi care a impartit cu ea chiar si ultima bucatica, fara a se
simti indignat, nervos sau superior, fata de ea care se comportase urat si chiar isi simtise orgoliul atins.

MORALA:

Cate dati in viata am mancat biscuitii altcuiva fara sa ne dam seama ?
Inainte de a ajunge la o concluzie si inainte de a gandi rau despre o persoana, UITA-TE atent la ceea ce ai in jur, de obicei ceea ce vezi nu e si adevarul situatiei !!!!

> Exista 5 lucruri in viata care NU SE POT RECUPERA:
> - o piatra, dupa ce ai aruncat-o;
> - o vorba, dupa ce ai spus-o;
> - o sansa, dupa ce ai pierdut-o;
> - timpul, dupa ce a trecut;
> - iubirea, pentru cel ce nu lupta.

corni si bebe (11 May 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

Zilele trecute n-am apucat sa scriu, insa azi e musai. Am zis sa testez cum e si azi Eric, sa nu ma laud degeaba: deci , de 2 zile s-a cumintit. Sper sa-l tina, Doamne ajuta! Mai nou trebuie doar sa-i fiu in preajma, nu “lipita” de el, si uneori nici macar atat nu vrea. Vorbeste si singurel! Sunt atat de fericita. Ma simt si eu mai om.
Si ca sa fie totul minunat, azi mi-a zis si mie “ma – ma”. Pana acum, cand plangea, zicea ceva de genul “me-me-me..”. Azi a zis mai clar “ma-ma”. Stiu ca nu asociaza numele cu persoana, dar suna atat de frumos din gurita lui!!

Laptic nu prea mai am. Il mai alaptez la 6 jumate dimineata si dupa masa de fructe de la 10, dar nici macar atunci nu mai am sanii tari. Si nici noaptea nu se mai intaresc. Simteam eu ca nu mai am lapte – se pare ca am avut dreptate.

Gusta – multa, multa sanatate!! Si odihna!

Speranta – eu am inceput sa-l pacalesc cu ceai de pe la 2 luni. 10 zile i-am dat ceai, nu prea vroia sa-l bea si pana la urma adormea la loc. Dupa 10 zile ii dadeam suzeta si gata. Dupa aia a avut o perioada cand se trezea direct la 6 jumate.

Hai ca mai scriu pe seara, ca fi-miu nu mai are stare la mine in brate. Va

Andreea, mama lui Eric Andrei (16 iunie 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Loreen ai pomenit de parfumuri Barbie. Stii pe unde se gasesc? La articole pt copii sau la parfumerii. M-ar interesa si pe mine.

Margott

http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput

Margott eu am gasit la parfumerie,desi magazinele respective erau cu produse amestecate...sunt de doua feluri...unul roz mai dulce si altul bleu fresh...eu i-am luat Biancai roz si zau ca-mi place si mie...Cele mari de 75 sunt in juur de 400.000 iar cele de 40 pana-n 300.000...Pentru ciutance sunt nemaipomenite...

Corni frumoasa chestia ...pacat ca atunci cand facem cate-o gafa uitam si apoi scuzele de multe ori sunt tardive...Bafta maine la vaccin...Astept sa vad ce mai zice dr...eu ultima oara cand am fost la ea aveam un intreg patrahir de intrebat si acolo in cabinet am uitat mai mult de-o gramada...

Beatriced ce-i faci lui Alex de sta cuminte ca sa faci atatea lucruri...?!Eu o pasez pe Delia de la unul la altul ca sa ma duc la wc,iar cand fac mancare e o adevarata aventura...

Tdi la mai multi dintisori...A mea de ce n-are dinti?Vreau si eu...

Andreea.a ce conteaza ca nu ne striga pe noi,desi in mintea lor trebuie sa fie ceva de-i face sa scoata sunetele "ma-ma"...este cea mai frumoasa melodie care-ti gadila urechile...eu sadica o las putin pe-a mea sa planga si o ascult la interfon...imi place la nebunie...

Mergi la inceput