Bebelusi de mai-iunie 2005(28)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

Tamar, in principiu prin ianuarie, o sa dau un anunt pe aici daca o sa mai am internet pana atunci… o sa ajung prin baragan pe acolo…

Da mai androix, cum spune si nasa ta "Programul copilului il faci TU!" asa spun si ei aici ca in momentul in care copilul nu mai are nevoie sa manince noaptea poti sa mai tragi spuza si pe turta ta de parinte obosit si sa-i impui ritmul tau. Noi am facut asa cu biberonul de dimineata. Ea se scoala de pe la 6, dar ii dam biberon la 7 altfel e nasol ca o prinde somnul si trebuie sa o trezim sa o ducem la dadaca. Deci am decalat-o spre 7 , iar ea cand se scoala, ca e 6, ca e 6.30, isi zgandare maimuteii in pat pana pe la 7, cand se deschide supapa la stomacel. Si dormim si noi pana la 7 si spunem ca viata e frumoasa!!!

Gusta, e posibil ca anky sa aiba dreptate, dar asta ti-o poate spune doar un medic zic eu.

Loreen, sunt atatea fructe si legume de descoperit pana la un an ca zau nu vad de ce nu am evita orice factor de risc.

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Am revenit cu chiu cu vai am rezistat pana a adormit copilul si am vrut sa ma dau mare adica sa mai strang prin casa si uite asa acuma tremur ca o racitura si ma vait in lumea mea de durere.

Pisik4ever cum i-am zis si lui anky steriletul e la locul lui nu am avut reactii de la el dar vineri intreb .
Iar despre legume si fructe crede-ma ca aici sunt si cu kiwi de la 6 luni si cu fasole verde,conopidasi tot neamul lor.Asa ca sa mor de mai inteleg intrucat mie chiar mi s-a recomandat sa ii dau oul intreg si gris cu lapte,si orez cu carne.Asa ca sa mor de mai inteleg ceva .

intrebare .stie careva cat trebuie sa fie nivelul zaharului in organism sau unde as putea citi ca am dat sa caut pe internet dar nu gasesc

Marilena mamic de Marut mic
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Dragele mele, voi incerca sa fiu cat se poate de telegrafica, pentru ca e durere cat scrieti !!!
Gusta, daca te referi la glicemie, cred ca trebuie sa fie in jur de 120. Nu stiu unitatea de masura... Taica-miu are diabet, dar nu mai tin minte prea bine cifrele...
mstroie - nu te impacienta cu trezitul noaptea , am o prietena al carei baietel are 9 luni si de pe la 5 luni a inceput sa se trezeasca noaptea din ora in ora sa ceara tzitzi. Nu vrea suzi, nu bibe, nu nimic-nimic! Tzitzi de la mama lui si atata! Prietena mea zicea facand haz de necaz ca Vladut "s-a defectat" si trebuie sa faca ceva sa "il repare". Dar nici pana acum nu s-a reparat copilu' ... Nici macar nu e vorba de dintisori, pentru ca i-au dat pe la 8 luni.
Eli, broccoli mov a vazut o colega de-a mea, in piata. Ce-ai povestit tu cu leganat sotul - mistooooo rau!!! M-am tavalit pe jos de ras!!! E drept ca si eu, in primele saptamani, cand ma trezeam chiauna si dadeam cu ochii de sotul meu, dormind, langa mine, ma minunam de ce bb are capul asa mare !!!

Povesteati ca ai vostri chiuie si rad. A mea e tare scumpa la ras, iar de chiuit, inca nimica. Nu ne impacientam (inca ).
In schimb vad ca ii place la nebunie sa linga gratiile patului, parc-ar fi inghetata pe bat! Sta proptita in maini si linge constiincioasa...

Multa sanatate va doresc!

Chris si Carina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

Gusta, intrebau si fetele mai devreme despre miere. Ni se spune ca nu e buna inainte de un an dar se gaseste in compozitia cerealelor/borcanelelor ptr bebei sub 1 an. Pai cea de pe piata poate contine niste chestii f daunatoare bebelui dar nu unui adult, acestea sunt distruse prin prelucrarea industriala. tot asa se intampla si cu fructele/legumele nerecomandate inainte de un an, ei sustin ca se inlatura componentii alergenici. Cu toate astea daca in familie sunt alergici, se recomanda chiar si evitarea borcanelelor, din prudenta. Curaj la doctor!!! Ai febra?

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Nu am febra nu am nimic de genul asta.Dar imi tremura carnea pe mine si nici in picioare nu ma pot tine.Am sunat la medic si frumos mi-a zis ca pana nu vede sangele el nu imi da nimic ,asa ma uns la suflet de imi venea sa imi dau singura cu telefonul in cap.Mai nou pana acuma aveam numai senzatia de voma ,dar vad ca nu a durat mult si am si inceput sa decartez imi este groaznic de rau.Intrebam de glicemie ca mi-a luat sange din deghet si mi-a iesit 5,7 si sa mor de stiu daca e bine sau nu .Daca ies si din asta promit solem sa am mai multa grija de mine ,dar eu una singura nu ma vad bine ,Aseara iar am servit numai 4 ore de somn nu am somn deloc.Ma duc sa ma intind si sper sa imi revin daca nu sigur diseara la urgente ajung ca eu una numai pot.

va pup dulce

Marilena mamic de Marut mic
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

Gusta, sanatate multa si ai grija de tine.

http://community.webshots.com/user/mamaruta105

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Gusta, multa sanatate!

Fetelor, ati batut recordul la scris. Asta e scuza mea ca nu am reusit sa citesc din urma.

Vroiam sa va multumesc mult de tot pt. incurajarile voastre. Va trimitem cate un pupic!

Am fost abia azi la dr. si ne-am vaccinat. Tare amarat mai este Stefan. A plans doua ore si abia am reusit sa il adorm.

In rest stam f. bine cu masuratorile: la 6 luni si o sapt. 8,6 kg (a luat 700 g luma asta!!!) si 74 cm (eu l-am tot masurat si mi se parea ca are 73, dar doctorita ne-a mai "adaugat" un cm).

Corni, nu vred ca e bine sa mergeti maine la vaccin. Dr. Munteanu se simtea tare rau. Cred ca are ... gripa.

S-a trezit Stefan.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura radulescu spune:

Gusta uite valorile normale pentru glicemie :
Adult : 70 - 105 mg/dl
>60 ani : 80 - 115
>70 ani : 83 - 110
copil : 60 - 110
nou nascut : 1 zi : 40 - 60
> 1 zi : 50 - 80

Sanatate multa!

Laura si bebe Cristina( 20.06.2005 )

Sa nu spui niciodata "Imi pare rau"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Gusta am sapat in arhiva de analize a familiei si pe toate scria plaja intre 70-115 sau 75-115 mg/dl. Sanatate multa si sa-i dai de capat maine!
La medicul de familie mergi? Am fost si eu la un medic de fam. de la voi anul trecut, dar repede a terminat cu mine si consulatia sa nu mai zic ce factura am primit. Din paracetamol nu va scoate. Mult succes!!! Asteptam vesti bune!
CrisDun si pe mine m-a bushit rasul la faza cu capul "bb" tau.
Fiecare bb e unic si special, nici eu nu mai ma stresez ca facem imediat 5 luni si nici urma de intors. Face altceva in schimb, atata timp cat e vioaie si sanatoasa mergem inainte.
Androix nu m-am suparat ca doar nu-s suparacioasa, poate olecuta "invidioasa" ca Filip (Delia, nu mai tin minte care bb mai ziceau "ceva" descifrabil) zice MA-MA, dar nu am vrut nici eu sa te supar. Normal ca iti sare inima cat colo cand il auzi cum gangureste "mama". Fericit-o!
Mamaruta super cum ne-am gasit cu copii de aceasi varsta si inca cu amandoi. Draguta faza cu gramatica! Bravo ei!
Pisik4ever de cate ori ii zic fie-mii pisic ma gandesc la tine. Dar Bianca nu si-a capatat alintul asta de delicata si molcoma ce e, ci pt. ca "scoate coltii si ghearele" cand ii e foame sau cand o supar cu vidanja pe la nasuc. Nu pot reproduce cum face, bunicu-sau ii zicea tigru, acum s-a mai domolit si a ajuns pisica. Ador pisicile! S-au mai linistit apele prin orasul luminii?

COPIII MEI
Eli cu Bianca (13.06.2005) & Andreas (17.08.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Fetele care ati fost cu fetele la ortoped-chirurg (Fran, Loreen) v-ati uitat pe radiografie? Nucleii aia de crestere sunt doua punctisoare albe? Eu am fost azi cu Bia si mi-a facut doar filmul, pt. chirurg era prea tarziu, si mi-am bagat ochii pe film in comparatie cu cel de la 3 luni si fata de primul film acum apar cele doua pete/puncte albe alea sa fie ce ii intereseaza pe dr.?
As putea merge maine la chirurg, dar vreau sa impusc doi iepuri si ma duc joia viitoare ca sa ajung si la orl cu mâtza, cand e o dr. mai umana, care nu urla cot la cot cu copiii (am patit asa ceva).
Am vazut un bb cu ham din ala special, ti se rupe inima cum vezi cat e de cracit, dar stiind ca ii face bine treci si peste asta.
Cornelia pai Stefan la gramajul lui are lungime perfecta, e chiar mai lungut un pic. Ce ti-a mai zis dr. de picioruse? E totul in regula, nu?
lui Patrick, ca mama lui iar nu mai spune nimic!

Azi mi-am luat si eu formele de externare din spital si cica sa duc rezultatul medicului de fam. Maine sunt curioasa cum arata "operatia", de acum e pe mainile mele. Multumesc lui D-zeu ca a fost tumoare benigna!
CrisDun ce mai stii de prietena ta care ziceai ca are o umflatura la picior?
Sanatate multa ca in rest le rezolvam noi pe toate!

COPIII MEI
Eli cu Bianca (13.06.2005) & Andreas (17.08.1998)

Mergi la inceput