Am cumparat un iPod Nano. De unde se pot download-a cantece? Am o idee vaga cu iTunes de pe Apple web site, dar trebuie ca mai exista si altele. Cei care aveti de unde le cumparati? Stiu ca se gasesc si gratis unele, astea m-ar interesa mai intai (dar legal nu piratate).
Raspunsuri
Oana_B spune:
Ai incercat de pe yahoo, msn, aol? Sotamiu are un Creative (nu-i asa fancy-schmancy si mititel ca nano) ca dupa niscai cercetari pe net a ajuns el la concluzia ca la ipod dai banii pe firma ca de reliable nu dai pe spate. N-a descarcat nimic de pe net ci doar a bagat niste mp3-uri in el ce le avem in comp deci daca si la ipod merge la fel atunci banuiesc ca poti sa descarci de pe oriunde si le bagi pe urma manual in el cu softul din pachet, daca are asa ceva.
Oana_B
Laura Takacs spune:
Multam, Oana. Inca nu am "obectul" vine maine, ca l-am cumaprat pt fii-meu (la 10 ani iPod ii lipsea, de fapt bunicii l-au subventionat). Voi ati da uns earch sau cum ati ajuns la cantecele? Eram curioasa daca e simplu de gasit si download, sau imi prind urechile.
Oana_B spune:
Cantecelele sunt demult in comp copiate de pe alte cd-uri, a bagat cateva asa de proba, sa vada cum se face si cum merge, ce crezi ca s-a mai ocupat de el?:)))) Se pune prafu' pe el in biblioteca:)))
De descarcat pe bani nu stiu care-s pasii, am vazut doar ca la site-urile astea mari langa melodie e butonu' de "buy" si cam pe la toti o melodie costa 99 centi da' nu tre' sa fie prea complicat, ca orice cumparatura pe net, cred ca kupilu' deja stie cum se face
Oana_B
Laura Takacs spune:
Stie, numa' ca-i lipseste credit cardu'. Asa cred si io ca se va intampla cu a lui. Ca Playstation are, Gamecube are, portable DVD player are, portable CD player are, nu mai insir ca-mi vine rau cand ma gandesc. Io nu prea am vrut sa-i cumpar, dar ai mei l-au intrebat ce vrea, asa ca nu a avut nici o retinere sa le spuna.
Multumesc pt informatii.
mist spune:
Laura, mie mi-a zis cineva ca de la Wal-Mart se pot cumpara (cu 88 de centi), dar eu nu am incercat niciodata. Uite aici un link: http://musicdownloads.walmart.com/catalog/servlet/MainServlet
"I am still learning."