Daragi prietene,poate voi sunteti mai specializate.
Am facut eclere si nu am stiut cum sa le glazurez.Am topit ciocolata de menaj, am pus ceva margarina si nu se aseza prea bine.
multumesc mult mamicilor.
Pai inceputul e bun. Trebuie sa mai pui ciocolata intr-o punga, sa ii faci o gaurica micutza si sa ornezi eclerele.
Sper ca am fost explicita si sper sa-ti iasa. Atentie: ciocolata se zahariseste daca o topesti pe foc, ideal e la bain marie.
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/album?.dir=/2c7b
e bine sa nu faci ciocolata prea subtire, daca e multa margarina, poti sa mai adaugi cacao si zahar.sau sa lasi numai ciocolata simpla. eu nu pun cu punga ciocolata calda, pun cu lingurita.
sper sa te fi lamurit.
M
aveti dreptate! cand am luat-o de pe foc se zaharisea. Si am pus-o intr-o punga. Insa tot a iesit rau.
Dar sper ca in timp sa ma specializez.
incearca sa pui lapte si putin coniac.Ar trebui s-o lasi putin sa se raceasca, sa nu fie prea subtire sau lichida.Poti pune cu lingura.Delicios !!!