Mamici,nemamici - jud.HD(3)!
Raspunsuri - Pagina 8
Delia21 spune:
Salut si eu fetele pe 2006.Am ajuns cu bine acasa.Revin cu amanunte....m-a luat un somn,eu inca functionez dupa ora Romaniei,abia am ajuns ieri.
Mi-ka,bafta cu procedura si sa ne spui si noua cum merg treburile .Ma rog pt tine sa iasa asa cum iti doresti tu,adica gemeni!Va pup.[url=http://bd.lilypie.com/SZavm5/.png[/img]Bebele meu[/url]
symaco spune:
bine ca pana la urma ai reusit sa ajungi in tara,delia!
pune-ti si voi poze de la intalneala sa va vedem si noi!
Delia21 spune:
Corina,din pacate amandoua uitaram de aparatul foto;eu una nici nu-l aveam la mine;Eram prea ocupate sa comunicam;ce mai...."dragoste la prima vedere",sincer.Pur si simplu sunt oameni pe care-i placi din prima secunda si de care nu te mai saturi si altii de care nu.Mi-ka este prin prima categorie.Cori,scuza-ma daca te agasez cu aceeasi intrebare:ai aflat ce o sa fie bebe tau din burtica?
Fetelor,Rachel,luna asta il sarbatorim pe bebe Albert;pe 26 implineste 1 anisor.Ce repede trece timpul.Sa cresti mare pui scump si sa ai parte de toate bucuriile si bunatatile pamantului si ale cerului!Imi pare rau ca nu avui timp sa trec sa-l vad,dar am inceput sa ma misc cam greu,plus vremea nu ma prea invita deloc sa ies din casa.Lasa ca vine ea vacanta de vara![url=http://bd.lilypie.com/SZavm5/.png[/img]Bebele meu[/url]
symaco spune:
ee,lasa ca nu-i bai important e ca ati reusit sa va vedeti!
si ma faci curioasa de numa,abia astept sa dau si eu o tura prin tara sa ma vad si eu cu rachel si mi-ka....ia sa vad daca ma indragostesc si io!sunt sigura ca sunt niste fete nemaipomenite!
eu mai scris pe undeva,cred,ca noi asteptam o fetita....adica mai ramane de vazut:prima data ni sa spus ca e baiat,a doua oara fetita.nu prea a stat locului deloc si nu prea sa vazut asa de bine!oricum medicul inclina mai mult sa creada ca e fetita!
mai este pana pe 26,dar incepem de pe acuma cu urarile:la multi ani,puiule,sa te faci mareeee,sanatos si sa o asculti pe mami!
delia,nu ti legatura telefonic cu meems?sunt tare curioasa cum ii merge,ei si la bebe!
eu ma simt binisor,daca m-ar mai slabi si durerile de spate ar fi si mai bine.ma simt altcumva decat la prima sarcina,burta e mai mare,ma misc mai greu si spatele asta nu ma lasa.cred ca numai luna asta mai merg la munca..
Delia21 spune:
Corina,nu tin legatura cu meems.Nu ne-am auzit niciodata.Si eu ma intreb oare ce o face.Dar lasa ca intra ea pe forum cand poate.Si daca....bebi a ta este fetita,....nu-i asa ca mi-o dai mie?Sau nu te-ar lasa Esa?
[url=http://bd.lilypie.com/SZavm5/.png[/img]Bebele meu[/url]
Mi-Ka spune:
symaco, sa stii ca Delia 21 este o dulce si nu numai, este un om extraordinar. Fata de mine a facut un gest nemaipomenit, pe care numai un om cu suflet nobil putea sa-l faca. Pe cuvant, mai rar asa ceva, ca practic un necunoscut (asta pana sa ne cunoastem si sa ne"indragostim" la prima vedere)sa-ti intinda o mana de ajutor.
Intradevar in 26 ian. este ziua lui Albert, insa eu nu cred ca pot sa ajung la ziua lui pentru ca sunt programata in Ungaria la control; eventual o sa ajung a doua zi la el.
Va pupicesc!
Mi-ka
meems spune:
Salutare fetelor! Sunteti tare dragute sa intrebati de mine, si Symaco esti o scumpa, multumesc de mesajul de pe mail. Eu nu am mai intrat pe net din cauza de... baby. Am nascut pe 16 Decembrie (Doamne, ce repede trece timpul!!) si am o fetita dulce, dulce, pe care o cheama Rianna Noelle. A avut 3125 g si 49 cm la nastere iar acum deja e o grasuna. Eu am nascut natural, dar cu epidurala. Contractiile initiale au fost foarte dureroase si foarte frecvente, asa incat am cerut epidurala imediat. Am impins aproape 2 ore pana sa iasa bebelina, dar travaliul n-a fost chiar asa de greu, mai ales dupa ce mi-au dat epidurala. Pana ieri au fost ai mei la mine, maica-mea m-a ajutat foarte mult, de azi incepe distractia. E destul de greu cu un copil mic, nu prea ai timp de mare lucru la inceput, tot programul ti-e dat peste cap. Dar si satisfactiile sunt mari! Mie cel mai greu mi-e sa ma trezesc noaptea. Dar Rianna incepe sa-si faca un program si incet-incet ne obisnuim cu asta.
Va pup pe toate si va urez si eu, cu intarziere, un An Nou fericit!
symaco spune:
meems,ma bucur tare´mult sa aflu ca totul e in ordine!
i-ai dat un nume foarte frumos si imi imaginez ca e o printesa!ai dreptate,cu un copil mic nu mai ai asa mult timp pt´´disctractii´´,si eu ma gandesc ca intru acu foarte des..peste cateva luni o sa absentez la greu!
si la mine a fost mama aici imediat dupa nastere si mi-a prins tareeeee bine.cand a plecat mama a venit cumnata(care nnu ma ajutat deloc,da macar mai eram cu cineva prin casa).noaptea era catastrofa si la noi,oboseala nu imi mai iesea din oase...si cand plangea ceea mica abia reusea sotul sa imi dea desteptarea!
bineinteles pana mi-am dat seama cum sta treaba..pana am ochit bine patutul unde e,colturile de care sa ma feresc,pampersii si locul sticlei....te inveti sa le faci si cu ochii inchisi!
satisfactiile...no comment!iti sare inima din piept cand vezi cum itzi zambeste,si ridurile de la ochii de oboseala se transforma in ceea mai catifelata piele!de durerile nasterii...am uitat in momentul in care am tinut-o prima data in brate.offf,iar ma depresionez...m-am uitat la poze cu sybille de cand era un bebelus si acum...o mica domnisoara!
mi-ka,imi imaginez ca delia burticoasa e o dulce si jumatate...abia astept sa va cunosc,sa vad cupilasii...ca pana vin io,mi-ka sigur cu copilas sau cu burtica ne cunostem!
sunt sigura ca rachel se va bucura si daca reusesti sa te duci a doua zi,important e sa mergi!si cand te intorci din ungaria sa ne zici cum sta treaba!
delia,facem´´áfacerea´´da intre noipsstt sa nu te auda cineva,dai baietu iti dau fata!
Mi-Ka spune:
Mai fetele, nu mai ziceti nimic? Zau asa ca m-am plictisit de numa', cred ca o sa incep sa joc .
Pusi, pusi !
Mi-ka