Mamici,nemamici - jud.HD(3)!
Raspunsuri - Pagina 15
rachel owen spune:
quote:
Originally posted by symaco
rachel,motivam absentele da numai daca promitzi ca nu mai lipsesti asa mult.ca trebuie neaparat sa ne mai povestesti ce face albert,si ce mai mestereste el pe acasa!
Multumesc, symaco
Albert, te miri ce mai face. Abia ce a plecat in picioruse si a devenit independent. Cine-l mai tine locului!!
Trage tot ce prinde, mi-a oprit calculatorul in timp ce scriam pe forum, acum si-a scos papucii din picioare si sta in mijlocul holului si roade pe sireturi. intre timp am pus o bucata de covor pe mijlocul holului, ca statea in fundic taman pe gresie. Afara iar a inceput sa ninga, deci nu vom iesi. Mi-kuta cred ca doarme, nu da semn pe messenger.
Mi-ka
Eu zic sa o asteptam de Delia, cand si cat o avea timp, sa ne povesteasca de bobo mic...asta da interesant
Albert are 1 an
Rici, cea mai fericita mamica si omuletul ei drag
symaco spune:
La multi ani fetelor!
mika ,azi te asteptam sa ne zici ce face puiul miscator?!
rachel,bine ca puiul e curios,uite asa se invata sa manevreze pc-ul...mai inchizandul,deschizandul!.si noi am inceput sa invatam la pc,prinde tare repede dar de cate ori o mai las si singurica am inima cat un purice!
delia,mamicutzo,mai hai si pe aici sa ne zici cum e cu micul puiut?!.mami tau cat mai sta?
ma pun sa deschid un nou capitol,acum daca a aparut si rachel pe baricade,mika are si ea mai mult timp poate o sa fim mai vorbarete!
rachel owen spune:
"Fiecare inceput de martie inseamna pentru sufletul nostru, inmiresmat de invierea naturii, o rascruce - de fiecare data rascolitoare - care lasa in urma trecutul, determinandu-ne sa ne unim in fata noilor praguri, sa facem fata fiecarei provocari, sa indraznim spre zile rodnice si clipe de implinire.
Fie ca trezirea naturii la o noua viata, ca ziua de 8 Martie sa va reverse in suflet prospetimea primaverii, blandetea, freamatul si culorile ei!
LA MULTI ANI!"
Albert are 1 an
Rici, cea mai fericita mamica si omuletul ei drag
symaco spune:
Am deschis noul capitol aici!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70735