Copilasi de sept-oct 2004 (90)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

Anamari - eu tot tip chilotei folosesc la zana, ea nu face la oala (inca) dar cand face kk pot sa-i rup pe lateral, e usor, apoi o spal si eu in chiuveta (la fiecare schimbat, indiferent de kk sau pp). Ea foloseste Pampers Easy Ups nr 4.

Aissa nu stiu cum sa te ajut, dar sper din suflet sa fie bine Ale

si sanatate!

Andreea, Doru si Nathalie(29.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea zanei www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra
Nathalie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

Andreea-multam. ca tare mi-e greu ca astilalti cateodata...

dragi mamici, ce ziceti voi daca voi naste la noapte? desi sper sa nu...

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-36

poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Puterea corupe. Puterea absoluta corupe absolut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybip spune:

Aissa, acum ii dau Nestle Junior si nu am mai avut probleme cu kk de cand am schimbat pe Nestle (dupa ce am intarcat-o i-am dat Nestle Nan 2).Iar cu constipatia noi am rezolvat-o foarte repede cu cateva picaturi de ulei de masline extravirgin adaugat in sucul de portocale sau in orice mancarica. pentru Ale sa se faca bine.
Anamari , iti tin pumnii de pe acuma si itit doresc nastere usoara si bebe sanatos.
Pufymic, link-ul .

Yasmeen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Sarumana fetele pentru grija!
Ieri in final a avut 5 scaune, cel de la mijloc a fost moale restul pastoase. Am gasit pe cutie mentiunea ca poate aparea scaun mai moale de la ce contine Milumilul asta, dar ma face curioasa schimbarea rapida, repet, vineri era atat de constipata incat nu a reusit sa faca deloc, eram pe punctul sa ii pun pentru prima data supozitor, iar ieri situatia era exact invers. Vad cum merge in continuare si sa vad ce zice dr, ma intorc la laptele vechi, ii dau alt praf sau trecem la Dorna.... Nu mai fac de capul meu ca uite unde ajung
Va urez o zi de duminica cat mai placuta, eu azi sunt singura cu motata mea asa ca probabil voi bantui netul in momentele de relas....

Cristina si Ale
Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybip spune:

Aissa, sa stii ca si la noi schimbarea a fost imediata, si eu m-am mirat.Parerea mea este sa opresti administrarea laptelui Milulmil.Stii si tu ca diareea asta e pacatoasa pentru bebei (pierd saruri din organism, bine, asta daca dureaza mai mult, nu doar in cateva zile).
pentru Ale.

Yasmeen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia spune:

V-am citit mereu dar de scris mai rar, de am doi baieti si este mai greu cu timpul liber. Vroiam sa ma laud cu Stefan ca el face kk la olita de la 9 luni, iar acum chiar spune kaki cand face. Oricum face dimineata si seara asa ca-i stiu programul de prestat la olita chiar daca nu ma anunta. Am trecut si eu la pampers up@go si sunt foarte multumita. El sta cu unul pe zi si rezista foarte bine la cantitatea de pipi de peste ziua. uneori, pe seara mai iese putin dar destul de rar iar noaptea folosim pampers obisnuit dar marime mare.
Problema este ca ne iesi caninii si inca patru dinti deodata, AVEM DOAR DOI DE LA NOUA LUNI SI VA DATI SEAMA CE NOPTI IAR ACUM SI ZILE MARAITE AVEM ?! Toata noaptea facem "Aiaai iii" si stam in funulet ca ne dor gingiile. La noi nu se poate calma cu nik, asa ca asteptam sa ne iasa dintii si incepem dupa aceea cu maselele.
Multa rabdare si bucurie ca doar peste o luna vine Mos Craciun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

anamari iti doresc si eu nastere usoara, daca se intampla minunea acuma tinem pumnii si asteptam vestii!
Pupici de la noi!

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
Strengarul de un an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341&whichpage=1" target="_blank">Bazar pentru Alex. Haideti sa-l ajutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica de sept-oct spune:

Continuarea... www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61731" target="_blank">Copilasi de sept-oct 2004 (91)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by anamari
herra
-el face kk la oala? eu am primit 2 monstre de cei chilotei si am observat ca e o difcultate cand face kk, sa ii scot fara sa o murdaresc prea rau...asa ca astept pana face la oala.

nu face la oala, dar cand ii scot ii rup pe laterale si se comporta ca pampers-ii normali (ii adun sub el, sterg back-side-ul, si pun "chiloti" noi;
dar oricum folosesc din astia numai noaptea, ca sunt aproape dublu de scumpi, si noaptea nu face kk.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal

Mergi la inceput