si de cind este legea asta?
chiar ma intereseaza . eu am nascut in 2004 -24 octombrie , sunt militar si nu am auzit de inca un salariu.
o sa ma interesez si eu , dar vreau totusi sa imi spui ceva mai concret ca sa stiu cum sa pun problema.
luminita:mami de 2 scorpiute;adri si alexia
fotografii si DESENELE ADRIANEI
Nu cred ca cei care lucreaza in armata (barbatii) primesc acest premiu. Ei nu pot intra nici in CIC. Doar femeile. Asta din cate stiu eu. Si viitorul meu sot lucreza in armata si chiar l/am intrebat. Cei de la financiar de la ei au spus ca nu se poate.
POZE
Desi intrebarea este pentru Marius am sa incerc sa raspund si eu, bazandu-ma pe experienta. Eu am primit acest salariu bonus la nastere in 2004 si din ceea ce imi amintesc l-am primit in baza unui articol din contractul colectiv national de munca (parca asa se numeste) si am mai scris aici pe site cum mi-am formulat eu cererea catre departamentul financiar.
La momentul respectiv am inteles ca toate societatile care nu au contract colectiv de munca sunt obligate sa il aplice pe cel valabil la nivel national, in care este precizat acest drept al mamelor de a primi un salariu bonus.
Nu stiu daca in armata se poate aplica acest contract, de exemplu in invatamant am inteles de la alte fete ca nu au primit acest salariu.
numai bine,
Andries