Bebelusi de ianuarie-februarie 2005(54)
Raspunsuri - Pagina 7
gabi.i spune:
Fetelor ma grbesc tare pt ca nasii lui Iustin sunt si ei Gabriel si Mihaela si ne-au invitat la ei dar vreau sa raspund macar fetelorcare m-au intrebat direct:
Daniela.i asa stiu eu ca la fetite turta se rupe inainte de a implini un an sau cel mai tarziu in ziua in care implineste(nu ma intreba de ce).Eu la Rebeca am facut o precere cu copii mai mari si mai mici decat ea(insotiti bineinteles de cineva) cu noi si bunicii iar nasii au venit cu o turta din aceea de cozonac ,au asezat copilul pe un scaunel i-a prins cu o fundita rosie cateva fitre de par din frunte pe care i le-a taiat apoi cu o foarfeca (pont:le-am lipit pe o moneda de 5mii cu cateva picaturi de ceara si le pastrez intr-un plic)dupa care a rupt turta respectiva in patru sia impartit-o audientei.
Ohooo era sa uit de momentul cu tava pe care sa se afle o bucata din respectiva turta un inel,veregeta, bani si alte cateva obiecte simbolizand diverse meserii.Aceasta tava i-o intinde nasa, copilului
iar el isi alege de acolo ce-l tenteaza mai mult.
Shobo prima intanlire de luna asta la "clubul mamicilor" va fi joia viitoare ,la sala Studio a teatrului"Ion Creanga"(langa cinematograful Patria ,Str. Arthur Verona)si se va discuta tocmai despre obiceiuri romanesti la nasterea copilului dar putem idrepta noi discutia si catre obiceiurile legate de turta ,mot.
Vrem si noi petrecere de craciun. Oare am putea facem rost de o sala de clasa intr-o scoala?
Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE
lbelciug spune:
Shobo, gabi.i m-am lamurit referitor la Clubul Mamicilor. Este vorba de cel organizat de HelpNet de care scriam si eu pe forum acum cateva zile. Atentie, daca vreti sa mergeti, trebuie sa le confirmati prezenta pe tel sau email. Intrati pe site-ul lor pt mai multe detalii.
Gabi.i, excelenta ideea cu Mos Craciun la scoala! Chiar nu ma gandisem la asta. Mi se pare o solutie realizabila sa folosim o sala de cursuri.
Crinuta, eu as propune data de 17 decembrie care pica sambata. Cine voteaza pentru? 
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Albume Matei
strunfita spune:
Fetelor, va invidiez ca stati in Bucuresti. As vrea si eu la petrecere...
Crinuta, stai linistita ca o sa zica el si mama! Da' cand vrea el!
Adita, La multi ani! pentru maine lui Nectarie. Va zic de azi, ca nu cred ca o sa am maine timp sa intru pe forum.
Ixxi si La reveuse, va doresc sa iasa dintisorii cat mai repede! Din ce spuneti voi, incep sa ma gandesc cu groaza, ca noi n-avem decat incisivii centrali de jos.
Alina Maria, ce se intampla, ca n-ai mai scris de tare mult timp?
Carmina si Bogdan (04.02.2005)
Pozele noastre
Amaya spune:
Mai tarziu, dar asta e...urez si eu un La multi ani! din suflet tuturor celor care isi serbeaza azi ziua de sfant.
Paula, jucariile de care spuneam sunt jucarii educationale de la LeapFrog, acestea:
http://www.leapfrog.com/content/product_images/4discoveryball1.jpg
http://www.leapfrog.com/content/product_images/4learningdrum1.jpg
si mi le-a trimis mama din State. Sunt jucariile lui preferate. Am ajuns sa cant alfabetul in engleza si in somn.
Jucarii frumoase si interesante se mai gasesc aici: http://www.clip-trade.ro/
Apropo de vorbit, Andrei a spus cateva zile mama, tata, baba si alte cuvinte greu de tradus, dar acum vad ca are o perioada de pauza in care doar tipa si bombane diferite silabe indescifrabile.
Cu dintisorul se pare ca m-am pacalit, cu toate ca nu am fost singura care a vazut coltisorul, dar acum nu se mai vede...nu inteleg de ce...ma gandeam ca poate s-a inflamat gingia si l-a acoperit, nu stiu cum sa-mi explic ce am vazut si am simtit cu degetul daca acum nu se mai vede. Altfel sunt fericita ca am castigat razboiul legumelor si acum papa in sfarsit si piure mai moale de legume, dar cu biberonul. Eu zic saru'mana si asa.
Gabry, Oana ce mai faceti?
Tomasa, daca te-ar putea transporta sotul pana aici in Drumul Taberei ar fi minunat, fiindca noi nu avem masina si mi-e tare greu sa ma deplasez cu bebe si caruciorul prea departe. Singura chestie ar fi ca n-o sa ma mai recunosti fiindca sunt tunsa scurt-scurt ca un baietel teribil
. Zilele trecute, la metrou, m-a intrebat un pusti in ce liceu sunt...am zis ca lesin de ras.
Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
poze Andrei
www.desprecopii.com/forum/classDetail.asp?id=2763" target="_blank">Cu ce se ocupa sotul meu!
crinuta spune:
quote:
Originally posted by amary19
Ixxi, multumim de urare. Sper sa ai noapte usoara!
Crinuta nu inteleg intrebarea!
amary
Ma rasfat si eu, na....
Crinuta si
Rayan
Crinia spune:
Crinuta Lucian la fel nu vrea sa zica "mama". Zice la tot "tata". Nu stiu ce sa-i mai fac. II repet si eu de sute de ori pe zi "mama", dar nimic. Maica mea zice ca daca bb spune tata atunci al doilea copil va fi baiat. Dar eu asa de tare vreau ca al doilea sa fie fetitsa. Si de aceea tot incercam sa-l invat sa zica "mama".
Karina mamica lui
LUCIAN (23 februarie 2005)
ixxi spune:
of, of inca o noapte lunga si dureroasa.....micuta mea, mi se rupe sufletul....
Intrebarea zilei:
voi dati pufuleti micutilor? Crisu este inebunita dupa ei, dar ma gandesc daca nu cumva nu sunt buni...
Multumesc fetelor care ne/au felicitat azi.
Beatrice si
piersicuta Cristina Mihaela (18 februarie 2005)
http://community.webshots.com/user/ixxi
Alina Maria spune:
Buna seara fetelor , ne cerem scuze de lipsa indelungata insa sunt in pana de timp si sunt intr-un butoi fara de fund plin cu amintiri si ganduri de viitor .
Toamna sunt intr-o situatie cam nasoala . Asa e mereu .
Mandy a crescut 100 grame in 2 luni ... sunt tare panicata .
Are la aproape 10 luni 7 320 kg. imi vine sa mor de ciuda , asa ceva n-am mai vazut pana acum .
In fine , bun venit noilor fete si noilor micuti .
Strunfita ma bucur ca te-ai gandit la noi , multumim .
Imi cer scuze ca nu prea am citit insa eu acum am venit de la lucru .
Va pup !
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos
Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 9 luni si jumatate
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/