Bebelusi de ianuarie-februarie 2005(54)
Raspunsuri - Pagina 2
strunfita spune:
Crinuta, eu pe Bogdan il culc pe o perna cand ii curge nasul, ca asa respira mai bine. Asta la sfatul doctoritei. Stiu ca nu e indicat pana la 1 an, dar chiar doarme mai bine asa. Dar sper sa-i fi trecut lui Rayan.
M-am mai uitat si eu la Super nanny, dar din pacate niciodata nu am prins sfarsitul ca adorm. Mi se pare destul de interesanta si mai aflam si noi destule, poate vom fi nevoite sa aplicam unele chestii cand vor mai creste puiutii nostri.
Crinia, am vazut si eu pozele. Chiar sunteti foarte frumosi si foarte tineri!
Carmina si Bogdan (04.02.2005)
Pozele noastre
crinuta spune:
Strunfita, asa am facut eu acum 2 nopti, cand se chinuia saracul de numa-numa. Eu stiu foarte bine ce inseamna sa nu respiri bine, deoarece am fost dependenta de Bixtonim 9 ani.
Vazand ca nu ma ajut deloc cu Sterimar ( comparativ cu alte dati), am recurs la Olytnh pt copii, si asa a putut si el sa doarma.
Lali, eu cunosc emisiunea asta de cel putin 1 an, de cand ma uitam la RTL, la varianta germana.
Imi place si Nanny a noastra, dar parca aceea imi place si mai si. Are un mod de a explica atat de clar, incat, orice mamica ar intelege ce are de facut in situatii critice, si crede-ma, cel putin pana acum, cazurile vazute la nemti erau mult mai grele decat ce am vazut eu la noi.
Deci, imi place mult emisiunea, simt ca pot invata multe.
Ilbeciug, ai dreptate. Gasirea locatiei va fi dificila, dar eu sper sa reusim.
Intai sa stabilim cate mamici vrem sa participam, si in functie de asta ne decidem.
Cadouri le cumparam noi, bradul la fel, prajituri si restul aducem tot noi, iar mosul va fi bineinteles un tatic.
Cine mai este interesat???????
Legat de program artistic, sper sa nu ma puneti sa cant ;)
Crinuta si
Rayan
V. Erica spune:
Am uitat sa urez si eu
`bun venit`
in gasca fetelor `noi`, o fac acum cu scuzele de rigoare.
M-am uitat si eu aseara la `Super Nanny` si mi-a placut mult, mai cu seama ca protagonistii erau frate&sora iar diferenta de varsta cred ca era tot de vreo 3 ani cum e intre ai mei. Educativa...
Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)
danielai spune:
Mama mama ce de mesaje! De-abia am apucat sa recuperez.
Gabi.i am o mare rugaminte. Detaliaza putin ideea cu turta la fetite, eu nu stiam ca trebuie musai inainte si acuma m-ai pus pe ganduri.
Crinuta - eu sunt interesata de petrecere de Craciun cu bebe-ii.
andrutza spune:
Fetelor, imi pare tare rau dar la ritmul asta eu nu sunt in stare sa fac fata si mor de ciuda
Eu ma laudam ca citesc tot, dar in ultima vreme nu prea am timp ca Simona mea nu prea mai doarme mult, si cum reusesc s-o culc trec la treburile casnice - spalat vase, calcat, pus la loc lucruri etc. Abia mai am jumatate de ora de stat pe net. Si colac peste pupaza mi-au taiat si netul in weekendul asta ca cica nu l-am platit, dar eu il platisem. Idioti idioti idioti, nu pot sa-i sufar pe astia de la rcs&rds.
Tomasa, am stat si eu in Dristor si imi pare rau ca nu mai stau acolo, noi am avut un apartament 2 camere cf. 2 pe care l-am vandut si am facut credit pentru 4 camere in Socului. Pe vremea aia (2003) erau mai ieftine aici apartamentele decat in Dristor, acum vad ca situatia s-a inversat cred ca datorita hypermarketului renumit Cora. Daca ajungi in IOR pe la Titan, as vrea si eu sa ne intalnim, mie mi-e usor sa ajung ca nu am decat doua statii de mers pe jos.
Andrutza si Simonica ei draga (n. 17.01.2005)
poze cu Simonica
oana cretu spune:
Fetelor, va multumesc!
Leta, nu am tras nici o concluzie, am inteles mesajul asa cum mi l-ai transmis.
Oana si Seb 
(10.01.2005)
"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea."
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/oana_george14/my_photos
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/georges142004/my_photos
http://community.webshots.com/user/sebastieng10
POZE
POZE NOI POZE NOI
alipiticot spune:
Unde e emisiunea nanny?si cand ?ca noi nu stam la tv aproape deloc.poate si din cauza fetei sa nu se uite dar nici nu am ce vedea.....
gabry eu sunt de aceeasi parere cu tomasa,mai bine nu puteam sa te sfatuiesc.La noi erau probl de comunicare,dar noi ne cunoastem bine bine,suntem de 13 ani impreuna si certurile sunt ca apa de ploaie.Definitive sper niciodata.De aceea e f bine sa vorbiti si iar sa vorbiti.
Vreau si eu Baby Einstein... dar nu am inteles cum
ma ajuta cineva.Chiar daca dureaza mult,no problem
Oana sper ca esti mai bine.
azi am fost si am vazut un bb de 2 saptamani.Doamne ce repede a trecut timpul.Sincer am senzatia ca fata mea nu a fost niciodata asa mica....Mi e dor de tot si abia astept bb2.Dar din pacate mai am de asteptat.Ferice de fetele cu 2 si chiar mai multi bb.
Paula si minunea mica Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)
poze
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos
strunfita spune:
Paula, Super nanny e pe Prima, duminica de la 9 seara.
Carmina si Bogdan (04.02.2005)
Pozele noastre
crinuta spune:
http://community.webshots.com/user/rayan22100
Am mai adaugat poze cu papusica mea..
Crinuta si
Rayan
Shobo spune:
Ubi, e adorabila domnita ta
. a admirat-o si Codrin 
crinuta, ma uit la Rayan si nu-mi vine sa cred ca peste ~ 1 luna face 1 an
, oachesh tare! ce i-ai pus in picioare, detalii pls.
si noi vrem Christmas party
, vrem pe lista.
GabiI, mai zi-mi odata te rog unde erau acele "mami courses" ca vrem si noi. si am uitat
. eu as veni cu Codrin ca n-am cu cine sa-l las. ii iau papa la pachet si venim ![]()
tomasa, m-am lamurit acum cu toata carnea. unde gasesti gaini? nu se gaseste si doar piept de gaina? sa nu mai stau sa o transez pe una intreaga ca si asa am timpul limitat :(
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Codrin