Bebelusi de ianuarie-februarie 2005(54)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Anda, promotia a inceput cu vreo 2 luni in urma si tine cred pana in ianuarie. Participa Pampers, Nestle si Fisher Price. Pentru fiecare produs (este o lista) primesti niste puncte (stampile pe un cartonal) - ex: pampersii 6p, cereale Nestle 1p, servetele pampers 1p, jucarii diverse de la FP intre 1 si 6p...etc Daca cumperi de la 2 firme diferite iti mai da un 1p in plus adica iei o jucarie si un pamepers sau un pampers si ceva de la Nestle. Strangi maxim 50p si iei o jucarie Fisher Price (cod B4253 e a mea). Mai sunt si premii intermediare (o jucarie mai mica de la FP, un album de poze, o sansa la "Copilul anului" care e o tombola cu ceva bani drept premiu).
Succes!

www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

ixxi, multumesc de compliment! pai tot cu tzitzi, cum altfel cind ii place atita si eu inca am destul? si unde mai pui ca e exptrem de comod dim la 5-6 cind papa el sa ma duc direct la el in camera si sa-l conectez in fotoliu decit sa alerg la bucat sa incalzesc apa, alea alea...
pai am coborit patul dar nu jos de tot, adica nu la nivelul 1 ci la 2. pina acum a fost la 3 :). bineinteles ca si el se ridica dar inca mai merge asa cu 2, insa in curind cred ca il coborim la 1 ca deja e cam la limita.
cu dintii, m-a muscat la primii 2 de jos cam rau dar i-a trecut. acum ca-i are si pe cei 2 de sus, ma mai roade asa citeodata dar usor si nici nu-l las, bag degetul mic si-l deconectez cind simt si il conectez iar corect ... dar de fapt in acele momente, cu a zis si BDana, sint de fapt cam satui si se joaca, sau sint obositi si s-au si saturat.

Ubi, ce bine ca ai reusit asa usor!!!
zi-ne te rog si noua unde gasim girafa aceea ca vrem si noi si cit costa?

Amaya, acum mi-a zis sotul ca ne vine cineva sin State si am mai vrea si noi sa ne zici ce jucarii i-ai c-dat tu lui ANdrei de pe acolo asa mai interactive, gen pian sau altele ca vrem si noi pt Codrin, eventual ca dar de Craciun...

multumim,
pupici

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Shobo-Shori cu intarcatul a fost foarte natural ca nu mai aveam ce sa-i dau. Cu jucaria e cum am scris mai sus (in raft cred ca e in jur de 500.000 poate chiar mai mult) cumperi pampersi la greu si cereale si gata si jucaria (e gratis, doar ca trebuie sa strangi puncte). Imi pare rau ca nu v-am zis mai demult de promotie dar poate nici acum nu e tarziu.

www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Fetele, am o veste super!

Am facut rost de sala pt Christmas Party!

Este vorba de Scoala Generala nr 112 (langa statia de metrou Nicolae Grigorescu), in spatele p-tii Salajan. Cumnata mea e invatatoare si a vorbit cu directoarea de acolo. Totul se reduce la o cerere in care trebuie sa mentionam scopul,data, intervalul orar si donatia pe care o oferim ca recompensa scolii (valoarea nu ne este impusa, ci o putem stabili noi). Avem de ales intre 2 variante: o sala de sport sau o sala de Internat.

Eu zic ca e o locatie buna. Daca sunteti interesate, pot solicita mai multe amanunte.
Daca nu va place locatia, ar mai fi o aletrnativa: la Arlechino Club (vezi reclama din stanga) unde se plateste cca 36 lei per copil, in acest bani intrand si un meniu. Eu cred ca nu ne avantajeaza oferta lor deoarece bebeii nostri papa numai ce le preparam noi, in casa... Ca sa nu mai zic ca nu se stie daca este liber cand vrem noi...

Well, ce ziceti? Haideti ca nu mai sunt decat vreo 4 saptamani! Crinuta, mai da un paste la lista de pana acum, poate se mai alatura si alte mamici cu pitici.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Albume Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Si noi vrem la petrecerea de Craciun, dar suntem prea departe.....

Lali si Dragos (27 decembrie 2004)

"Daca ii judeci pe oameni, nu mai ai timp sa ii iubesti " Maica Tereza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Liviana, felicitari!
of course ca vrem si noi!

Patricia si Rebecca (05.02.05)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Oana, cand deschizi capitol nou, te rog sa pui in listutza noastra si anuntul cu petrecerea pt mamicile care intra mai rar:

"Sambata, 17 decembrie se organizeaza in Bucuresti petrecere de Craciun pentru mamici si pitici. Lista este deschisa: <aici pune te rog lista de la Crinutza>. Asteptam idei!"

Multumesc.
Ah, de abia astept!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Albume Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Lali, am uitat sa iti spun ca m-ai pus pe ganduri cu cate stie baietelul tau sa faca cu jucarelele. Pai al meu, in cazul in care le baga in seama nu le gaseste alta intrebuintare decat rosul.. istetului.

Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).

Poze noi...cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Liviana, bravo. Eu zic ca e foarte buna prima varianta.
Acum ramane sa decidem ziua, ora, cine va fi Mosul, ce pregatim, etc.

Nu e musai sa fac eu lista, si eu zic sa o faca Oana cand deschide noul capitol.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Dana, eu l-am invatat pe rand ce stie acum si am incercat sa ii iau jucarii care sa il stimuleze. De exemplu, a inceput prin a introduce cuburile si jucarioarele mici in galetusa, apoi le scoate pe rand, dupa care a invatat sa puna capacul (la asta a fost dulce de tot ca nu reusea sa puna capacul si se enerva, iar daca il puneam eu in locul lui se enerva si mai tare, il arunca jos si apoi il lua ca sa incerce el singur) iar abia apoi a reusit sa introduca prin forme cubuletele. Bine ca triunghiul il introduce pe la patrat, ca incape, dar e atat de fericit !
Prind foarte repede micutii si sunt atat de fericiti ca reusesc !
Dar nu te stresa, probabil Cristi stie alte lucruri pe care Dragos nu le face, este vreme pentru toate.
Si apropo, era o reclama la Pampers ceva de genul cu un bebe care nu reusea sa introduca aceste patrate si cercuri prin capacul cu forme, apoi dormea cu Pampers pe el, sloganul era cam asa " Somnul linistit te ajuta sa rezolvi toate problemele" iar cand se trezea micutul lua capacul jos si arunca fericit toate cuburile inauntru ! Asa ca imaginatia lor e mare...

Lali si Dragos (27 decembrie 2004)

"Daca ii judeci pe oameni, nu mai ai timp sa ii iubesti " Maica Tereza

Mergi la inceput