Fetita mesa a rupt tapetul in camera ei si dupa ce l-am tot lipit....m-am hotarat sa-l dau jos.
In mod normal ar trebui sa chem un nene priceput , dar m-am gandit ca ar fi chiar distractiv sa o facem noi. Isabel ar fi de-a dreptul incantata, iar tati ar sta acasa vreo doua zile cu noi
Dar nu stim cum.
Banuiesc ca dupa ce il smulg de pe perete, ar trebui curatat peretele intr-un fel.
Si inainte de a aplica culoarea trebuie data o mana alba, sau nu ?
Si inca o intrebare, vopseaua miroase mult timp dupa ce e aplicata ? Poate dormi bebelina bulina acolo ?Multumesc de pe acum priceputilor care imi dau o mana de ajutor.
Alexandra si Isabelita Isabel
Depinde ce fel de tapet ai. Daca este pe "suport" de hartie, atunci il poti umezi usor, cu burete sau cu apa dintr-un recipient de ala de la sters geamuri si apoi se poate rade cu cutit, cutter etc. Mai depinde si ce fel de adeziv a fost folosit la lipit tapetul, unele tipuri miros destul de naspa. Daca este un tapet (superlavabil) pe suport de plastic, mai gros, mai intai trebuie tras pur si simplu de pe pereti, apoi udata hartia care ramane pe perete si, apoi, ras. Pentru renetezirea peretilor, glasspapier si...rabdare!
Oana