Cluj! (20)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Flooo, nu de la Chicco, ce sa dai atatia bani, am si eu acasa dn cel ce gasisem in Metro, cauciucul e superok, moale si costa pe jumate...poate si mai putin...
Cu cafeluta, nu m-am suparat, Doamne Fereste, doar ca nu stiam care era ideea, m-ai prins cum beau cafea? Ca beau, asa am zis si la cura....nu poci fara...si nu zic nimic la consultatii, ca si cum n-as bea..ceaiuri nu bag decat cand sunt bolnava si slava domnului demult n-am mai fost...
Mai cu intalneala...e ok sa o mai amanam daca nu ne-am strans decat 2 sau 3...eu in principiu vin oricand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara spune:

Servus fetele si multumesc frumos de primirea calduroasa pe care mi-ati facut-o!!!
Drept urmare io n-am mai scris nimik ca nesimtita...
Dar am si scuze: am fost tare prinsa cu nunta fratelui meu(am pus si poze!) iar seara nu pot scrie ca se exaspereaza sotu'! Zice ca vb cu cine-stie-cine! Asa, ca acuma l-am barfit!
Acum sunt prinsa in febra gatitului, ca am musafiri azi...

Apropo de nunta, tot cautand "pantofii"-eu cand ma duc sa-mi caut ceva imi fac de obicei de-acasa schita in gand (in sensul ca trebuie sa fie modelul x si culoarea y) si nu ma abat in ruptul capului. Drept urmare bat orasul in lung si-n lat sa-mi fac damblaua. Si de obicei foarte greu gasesc, si nici nu ma las. Am fost in stare sa dau pe o pereche de pantofi : 2.500.000 de lei vechi! Si acum ma mustra constiinta, pentru ca mi se pare foarte mult. Dar ce mai, toata nunta mi i-am admirat!

Acuma iar trebuie sa inchei ca mi se extra-fierbe ciorba de burta si acusica vin invitatii!

Va pup, o dupa-masa de toamna superba!

Dara si Darisor http://photos.yahoo.com/dana_birtas

"Oamenii mari nu inteleg nimic, niciodata si este obositor pentru copii sa le tot explice"

Antoine de Saint Exupery - "Micul Print"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Fetelor va multumesc de incurajari.Sper ca intr-o zi sa fie cu okisori(desi sper cam degeaba )dar eu mai vreau inca un bebe cat mai repede ca sa nu-mi ies din mana.
Roxana nu pot veni pentru ca nu am cu cine sa-l las pe terminator.Tati pleaca la Timisoara maine.Sta cel putin pana joi.
Mariana si Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Dara, ti-am admirat pantofii, sunt foarte frumosi. Lasa ca-i ai pentru toate evenimentele de gala care urmeaza, petreceri, Revelion etc...

Unde erai in poza intitulata "o mare doana"? Neaparat sa-mi spui..ador decorul din spatele domnitei :) de domnita nici nu mai zic, e foarte frumoasa.

Stanca, pai asteptam atunci o oferta din partea sotului tau, sa te lase libera si sa ne spui cand :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

No, Roxana, ce draguta ai fost! Dar erai si mai draguta daca ni-l cumparai . Glumsc. Dar cert e, ca daca raspundeam la tel acum eram cu covoras. Eu nu am drum in Metro in graba. Asa ca, daca mergi inaintea mea, poate imi dai de stire aci pe forum si iti zic sa-mi iei. Ok?
Nu stiu daca au sters pozele, dar incearca link-ul de la topicul "Filmulete despre nastere", de la Nasterea pe glob. Poate de acolo merge.

Dara, felicitari pt fratele tau. Sa-i dea D-zeu o casnicie fericita! M-ai distrat cu pantofii; zici ca ti i-ai admirat toata nunta, ai?

Florina, vrei sa te dai la fund, ai? Lasa ca stim noi!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara spune:

Multumesc de urari si complimente!
Roxana, eram la Arad, la nunta, la hotel "Parc". Mi-a placut tare mult si mie decoru, m-am tot pozat (cu vara-mea, una pe alta) de se uitau aia de la receptie aproape cu mila la noi...
Mariana, toata nunta si in continuare tot deschid pozele si ma uit la ei...In realitate sunt si mai misto. Este un magazin dosit, pe langa cinema Victoria de unde i-am luat, au incaltaminte tare draguta, dar cam piperata ca pret-astia au fost relativ iefrini pt. magazinul ala.
Pupici, ca ma duc sa-mi scot plodul de la gradi. E prima data cand o scot eu, de obicei eu sunt reaua care o duce, nu am cum sa ajung sa o si iau, ca lucrez pana mai tarziu. Da' acu' sunt in concediu doo zile.
Bye!

Dara si Darisor http://photos.yahoo.com/dana_birtas

"Oamenii mari nu inteleg nimic, niciodata si este obositor pentru copii sa le tot explice"

Antoine de Saint Exupery - "Micul Print"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Ha, ha, ha, Dara eu stiu perfet acel magazin cu pantofi . In spatiul respectiv am avut noi prima data studioul foto! Si la un moment dat era sa cumparam spatiul, dar am facut altceva cu banii(din pacate ). Si stiu ce preturi astronomice sunt la pantofi acolo .

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salutare fetelor!

Intru si eu din an in Pasti sa scriu pe aici si tot atunci planificati cate o inalnire....sa ma apuce damblaua nu alta!

Daria vreau sa-ti spun ca am vazut pozele tale de la nunta si mireasa e superba!Iar tu la fel!

Mariana ti-am vazut si tie pozele cu frumosul de Simon la prima sedinta de pozat(cand le-ai pus le-am vazut) si e adorabil!!!!Ce-mi place de pitici diufuliti!

Roxa ce mai face Serbanelul?

Sa ma laud si eu(ca de aia am si intrat): bazucu meu de fotomodel DC!!!!!

Pupici!....si va citesc in continuare

Ioana& Alesio(08.10.2004) cu un piticot
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

gagici!!!!

Mariana, ghici de cine am dat noi azi in oras???? ...
......
Am gasit in sfarsit momentul propice luarii cizmulitelor....sunt foarte multumita de ele...si Elise e super incantata, ca abia am descaltat-o dupa ce le-a incaltat....
....sunt rosii, si au o floricica pe glezna....si in plus sus sunt imblanite in exterior...super chic, ce mai!!!!!!! Elise e o adevarat domnisoara acum....
....si nu m-am putut rabda si am ajuns sa-i iau si blugi si un sarafan raiat, absolut criminal, pe care am dat 18 lei....ca de-aia l-a luat!!!!! de eftin

Roxana, spune-ne unde exact e in Metro covorasul asta...ca io de obicei ma pierd.....

Va pupam pe toate.....
.....fug sa vaz si io papucii astia buclucasi, ca-s curioasa
.....si fotomodelul dc, bineinteles!!!!
Stanca

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094" target="_blank">Ajutati copilashii in suferinta participand la acest bazar umanitar!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

Salut, salut fetelor.

MG

Mergi la inceput