Cluj! (20)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
baby-boom spune:
Felicitari, Roxana!!!!!
Apartamentul il fac ei la indicatiile voastre, nu?....am impresia ca asa se procedeaza in ultima vreme...buna treaba!
...las ca o sa aveti sarbatorile mai speciale si faine ca de obicei...ultima data in locul acela, si cu gandurile la anu' ce vine, in casa noua!!!!! Ma bucur pentru voi, ca-i tare mishto sa te muti in casa noua!!!
Apropos de soti, si al meu acusi o culca pe Elise, afara, in carut...
...sa stiti ca eu am facut-o astronaut, deja, am inbracat-o(inca de aseara) in costum de iarna....credeti ca-i prea devreme??? Ma gandesc ca daca doarme afara e mai bine asa!!!
Ei, si cu "doi" nu mai scapam...de dimineata, cu ostentatie a numarat pan' la 2 si atat...in rest "doi" si iar "doi"....psiholog barbatu' meu, nu alta, ca a invatat-o sa si arate...ghiciti care numar il arat primu'???
Indraznesc sa re-propun intalnirea, daca mai are cineva curajul....deci, ne vedem la o
de post???
Mari, ai cumparat de prin oras ce era de luat? Parca as da si io o tura......veniti luni sau marti???...poate chiar miercuri, sa vedem cum stam cu bujetu'
Anca...tre' sa ne programam si la o intalneala cu voi, fetele, tot saptamana asta, cum ziceai si tu, k??? da' ce-ar fi sa ne intalnim si cu Stanca???...am vazut ca si voi aveti tratative de revedere in curs....astept sugestii!
ROMAN SOCIAL, fetelor dragi...
...gata, am incheiat!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094" target="_blank">Ajutati copilashii in suferinta participand la acest bazar umanitar!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
impreuna spune:
olim am vb cu prietenii mei de garsoniera, mi-au zis ca de obicei locuintele care se inchiriaza pe o perioada scurta sunt de obicei apartamente de lux. Cereri pentru garsoniere sunt foarte putine, la fel si oferte. Dar daca afla ceva te anuntz.
Roxana deci veniti in Gheorgheni Sper sa vi se implineasca dorinta si sa sarbatoriti marea unire in casa noua:)
Cat despre Quelle, m-am gandit ca as puta sa comand in fiecare zi cate un catalog (ca si asa sunt gratuite) ca poate pana la urma ajunge unul si la mine
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara
roxana1974 spune:
Heii, salutare la toata lumea, vad ca ati inceput sa veniti care de pe unde pe topic, bravos!
Sa va zic de apt...am zis ca-l luam semifinisat, ca nu ni-l permitem asa de repede la pretul de finisat. Nu il fac ei, decat daca of course le platim banii aia, diferentza...poate ne ajuta cu know-how si relatii, dar ne costa...inca nu stiu cum o sa facem...
Ancuzza, de-asta mi-era si mie teama de mansarda...apropos si io m-am trezit azi la 8:45 :)
Am uitat sa ziiiic! Am cumparat ghetute imblanite lui Serban, of course, dupa o tura ratata in oras am cedat nervos si am luat de la Siesta cu 2 mil. In plus, deja am luat si cadoul de Mos Craciun! Era ultima bucata bascula cu tot felu de device-uri care mai de care si asta m-a terminat, ca era imensa si era pentru varsta lui :) Abia astept sa vad cum reactioneaza cand o vede.
Pizza, hmm, sa vedem...ce propuneti?
...unii dau prea mult din coate ...
roxana1974 spune:
Va invit la urmatorul capitol: www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61744" target="_blank">aici
...unii dau prea mult din coate ...