Sunteti atente cum aratati..(3)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

Buli!!!
Cand comanzi, please, doua bucati, nu una!!! Si eu vreau!!!
Pentru comenzi mai mari, il trimite si pe model la pachet???

...PS: Pun pariu ca si tanti ce pozeaza pentru VS dimineata e ravasita (adica necoafata, sau nearanjata, era prea pretentios termen...), nemachiata...pe buna dreptate, tenul trebuie sa "respire" si sa se regenereze noaptea...etc, etc...DAR PESTE TOATE SUPER INGRIJITA!!! Dar asta e "meseria" ei...

CE facem noi, restul muritoarelor, este altceva...

Gata? Nu ne mai certam?Incepuse sa-mi placa!...

Ramona si Maysa (1 an si 9 luni)

Poze cu Maysa-"Duracell"

Mama tampitzilor e mereu gravida!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Aramona,pai daca-ti place sa te certi,deschide un subiect unde sa-i inviti pe toti care sint dispusi la asa ceva...si certati-va in voie....te asigur ca n-o sa duci lipsa de "clienti"

BRENDA
"Sint frunze care nu cad si clipe care nu se uita"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

Da, imi place sa ma aranjez si sint atenta la mine,nu-mi place sa ies nearanjata, nemachiata etc si/sau chiar daca sint acasa, ma mai uit in oglinda..asa in trecere.
''Aranjata'', nu inseamna neaparat machiata.
O fac in primul rand pentru mine, ca persoana, ca sa ma simt bine si sa-mi placa ce vad atunci cand ma uit in oglinda, pentru ca totdeauna am sa-mi fac timp ptr. asa ceva si dupa aceea ptr. sotul meu. Asta e parerea mea si asa sint eu.

MG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilona77 spune:

si eu sunt de parere ca o femeie trebuie sa aiba grija de aspectul ei fizic in orice conditii ... chiar daca stai acasa cu copilasul tot tre sa arati cat de cat ingrijita si frumoasa ...
imi place sa ma aranjez, sa ma imbrac cat de cat elegant si cu gust, sa fiu atenta la cum imi sta parul, sa am putin machiaj si rujul sa mi se asorteze cu oja... asa ma simt si eu mai bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

eu stau sa ma gindesc cum o fi cind o sa imbatrinesc...pentru ca o sa mi se intimple si asta!!

O sa imi mai placa ce vad in oglinda dimineata, cind ma trezesc?
Sau pina atunci o sa adun suficienta intelepciune sa nu-mi mai pese?!

Elise

Mergi la inceput