Nu-mi mai pot baga propriile cd-uri in computer!

Nu-mi mai pot baga propriile cd-uri in computer! | Autor: iren

Link direct la acest mesaj

Pina acum, de cite ori bagam un CD in computer, imi aparea o kestie cu mai multe optziuni shi ma intreba ce vreau sa fac, asha puteam sa bag muzica de pe CD direct in computer...acu imi apare numa sectziunea F, imi arata cite melodii sint acolo, nici macar numele nu-l mai afisheaza, arata decit Track 1, 2, etc, shi daca vreau sa mi le bag la mine in dosare imi zice ca nu se poate, ca-s protejate, shi nu merge sa "shterg" protectzia sub nici o forma! Nu pot sa le copiez din F ca sa le bag in D, ca nu se aude nika, imi arata ce capacitate are melodia, da e o kestie goala, cum naiba poa' s-arate citzi kb are ceva gol??
Uf, acu i s-a pus pata, cin mi-am facut shi io ordine in dosarele cu muzica shi eram mindra tare, ca era tot bine pus la punct...nu intzeleg ce naiba are! Poa' sa ajute careva? Multzam fain.

p.s titlurile melodiilor se vad doar in media player, unde le ascult io, dar atit, nu se afisheaza in F, dar n-am cum sa le iau din media player shi sa mi le bag in dosare.

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo

motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zana spune:

Este vorba de aceleasi CD-uri pe care le asculti obisnuit sau sunt noi?
S-ar putea ca discurile să fie protejate de drepturile de autor. Exista un sistem care face exact ce spui tu, și care poate fi dezactivat oprind auto-play la CDurile audio (SHIFT in timp ce este citit cd-ul sau din setările Windows, Properties, Auto play )
Daca nu cealalta solutie ar fi sa le transformi in mp3.
Încearcă programul Exact Audio Copy, este freeware care poate să copieze orice tip de CD audio, cu orice protecție (mi se pare, totuși, ca îți mai trebuie un codec extern, ceva de genul LAME )
sau
CDEX, cel mai bun ripper free: www.cdex.n3.net/" target="_blank">http://www.cdex.n3.net/ eu pe asta il folosesc si e OK.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Zina, sint aceleashi cd-uri pe care le pun de obicei, da sistemu s-a skimbat brusc.
O sa incerc shi cu programu de care spui tu, multzumesc frumos.

august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

- 2click pe my computer
- click dreapta pe CD
- proprietati
- sus, 2nd "Autoplay" si pune bifa jos... pe "prompt me ... to choose an action"

Cu respect,
G.

Suntem urate... si ne tarim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Joxy, am facut asha, era deja setat pe prompt, da al naibii nu vrea, cum bag cd-u, cum imi arata track-urile in F!!

august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii

Mergi la inceput